Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Βλέπω το FMA Brotherhood αυτές τις μέρες, η πλοκή πραγματικά τρέχει υπερβολικά γρήγορα παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση το ότι μπορεί να μεταφέρει συναισθήματα με τόσο τρέξιμο. Πραγματικά ένα από τα καλύτερα anime που έχω δει.
Ta prwta episodes einai etsi epeidh einai ousiastika ta idia me to prwto FMA (tote vasizontan akomh sto manga).
Sto shmeio pou arxizei na ginetai diaforetiko arxizei to kalo.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Πρώτα ο Μιζούκι,τώρα το Bikouchou,εντάξει πλέον είμαι σίγουρος ότι άρχισαν τα fillers στο Naruto.Ευχάριστα δε λέω,αλλά οκ,φτάνει το λιώσιμο,χαλαρά από δω και πέρα.
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Το θεωρούσα αρκετά άγνωστο άνιμε (είναι και το στυλ του αρκετά ιδιόρρυθμο και όχι τόσο πολύχρωμο και "ανιματζίδικο") και μου έκανε εντύπωση που το ήξερε και κάποιος άλλος.
Πώς σας φάνηκε;
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Γνωρίζοντας την ιστορία του πραγματικού Yojimbo, η ιστορία του ακολουθεί εν μερεί το παράδειγμα του από τον George Kodama. Πολύ ωραία πλοκή και με έξυπνα σχόλια. Σε αυτό το anime ίσχυει η φράση «Έχε τους εχθρούς κοντά, αλλά και τους φίλους κοντύτερα» με αποτέλεσμα να τους δουλέψει όλους.
Αυτό θα πει πραγματικό αστυνομικό θρίλερ. Καμία σχέση με τα άλλα που έχω δει so far.
Comment