Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lost [Spoilers!]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Enpsty View Post
    Το τελευταίο επεισόδειο ήταν μακράν ότι πιο EPIC έχει γίνει ποτέ.

Γούστα ειναι αυτά αλλά πραγματικά είμαι περίεργος να μου εξηγούσες που ακριβώς είναι το EPIC. Επί 6 χρόνια βλέπαμε κάτι μαγικούς αριθμούς. Βλέπαμε ταξίδια στον χωροχρόνο. Βλέπαμε ένα πόλεμο μεταξύ Μπεν και Γουιντμορ. Βλεπαμε τόσα και τόσα για να έρθει ουρανοκατέβατο ένα φως 2 επεισόδια πριν το τέλος, να τραβήξουν ένα φελό και να σκοτώσει τον καπνό η Κεϊτ η οποία δεν ήταν καν στη λίστα.
    Αφού κατάφεραν να μας πείσουν ότι είναι η σειρά που όμοια της δεν έχει υπάρξει στην τηλεόραση μας πετούσαν την μία ιστορία μετά την άλλη και εμείς σαν ζώα χαιρόμασταν και από πάνω. Μας δουλεύανε και λέγαμε και ευχαριστώ...
    Και για τέλος μας πασάραν ένα και καλά ψαγμένο μεταθανάτιο παράλληλο σύμπαν που θα βρισκόντουσαν όλοι μαζί για να προχωρήσουν μπροστά:kill: . Όως θα έλεγε και ο Γεωργίου... "Ζήτω η Κύπρος, γεια χαρά". Μπράβο τους πάντως γιατί κατάφεραν να μας πιάσουν κορόιδα επί 6 χρόνια, να πλουτίσουν από αυτό και ακόμα και τώρα που έσκασε η φούσκα που είχαν δημιουργήσει να τους αποθεώνουμε.

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
      Γούστα ειναι αυτά αλλά πραγματικά είμαι περίεργος να μου εξηγούσες που ακριβώς είναι το EPIC. Επί 6 χρόνια βλέπαμε κάτι μαγικούς αριθμούς. Βλέπαμε ταξίδια στον χωροχρόνο. Βλέπαμε ένα πόλεμο μεταξύ Μπεν και Γουιντμορ. Βλεπαμε τόσα και τόσα για να έρθει ουρανοκατέβατο ένα φως 2 επεισόδια πριν το τέλος, να τραβήξουν ένα φελό και να σκοτώσει τον καπνό η Κεϊτ η οποία δεν ήταν καν στη λίστα.
      Αφού κατάφεραν να μας πείσουν ότι είναι η σειρά που όμοια της δεν έχει υπάρξει στην τηλεόραση μας πετούσαν την μία ιστορία μετά την άλλη και εμείς σαν ζώα χαιρόμασταν και από πάνω. Μας δουλεύανε και λέγαμε και ευχαριστώ...
      Και για τέλος μας πασάραν ένα και καλά ψαγμένο μεταθανάτιο παράλληλο σύμπαν που θα βρισκόντουσαν όλοι μαζί για να προχωρήσουν μπροστά:kill: . Όως θα έλεγε και ο Γεωργίου... "Ζήτω η Κύπρος, γεια χαρά". Μπράβο τους πάντως γιατί κατάφεραν να μας πιάσουν κορόιδα επί 6 χρόνια, να πλουτίσουν από αυτό και ακόμα και τώρα που έσκασε η φούσκα που είχαν δημιουργήσει να τους αποθεώνουμε.
      Ρε subzero αφού την γνώμη σου για την σειρά την έχεις διαμορφώσει γιατί να σπαταλήσω ενέργεια να σου πω;

Αφού νοιώθεις κορόιδο να τους κάνεις μήνυση.
      Εγώ τους αποθεώνω γιατί πρέπει να τους αποθεώσω.

Μέχρι τότε δες την παρακάτω εικόνα.

Αυτό είναι το Lost.

Comment

Ρε συ subzero τη σειρα τσαμπε απο το internet δε την εβλεπες; Πολυ ευκολο το χουμε το κραξιμο ρε γαμωτο...

Btw δε την εχω δει καθολου τη σειρα.
        Do a barrel roll!

Comment

Egw eida dyo episodia kai mou htan arketa na katalavw oti afta ta pragmata den ekshgounte para mono apo eksogihnous h parallhla sympanta kai aftes tis fthines dikaiologies den tis goustarw.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Δεν έχει να κάνει αυτό. Αν είναι science-fiction μία σειρά, είναι science-fiction. Τι ήθελες, να σου ερμηνεύσουν με λογικό τρόπο υπερφυσικά γεγονότα;

Αυτό δεν έχει να κάνει βέβαια με τις σεναριακές ασυνέχειες του Lost.

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
              Egw ezw dei dyo episodia kai mou htan arketa na katalavw oti afta ta pragmata den ekshgounte para mono apo eksogihnous h parallhla sympanta kai aftes tis fthines dikaiologies den tis goustarw.
              Ε;
              Έχεις δει 2 επεισόδεια και σχολιάζεις το σήριαλ;
              Πως θα σου φαινόταν αν έμπαινα στο topic του Tekken και έγραφα πόσο μάπα ήταν έχοντας παίξει μόνο μισή ώρα;

Τουλάχιστον ο subzero έχει δει όλο το σηρίαλ (φαντάζομαι), οπότε έχει κάθε λόγο να έχει άποψη.

Comment

Ekshghsa akrivos ti den mou arese kai sthn telikh apoti fenetai eixa kai dikio, ekei einai to tragiko sthn olh ypothesh.
                An den eixa dikio tha elega ok to parekshgisa to serial, alla entaksei ti na pw...
                Giafton pou goustarei episthmonikes fantasies mporei na htan kalo alla gia mena den htan.

P.S Oso gia ton arithmo twn episodeion ypervalw, exw dei olh thn prwth season, enas filos prospathouse na me peisei pws htan h seira ths dekaetias kai ta vlepame mazi.
                Apla mou peire 2 episodeia gia na katalavw ti prokeite na ginei me thn seira.
                Apo ekei kai ystera kathe toso kathomoun na dw pou kai pou kana episodeio mhpws kai eixan ekshghsei tpt, alla htan mia apo ta idia, mexri pou to parathsa teliws.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                  Ρε subzero αφού την γνώμη σου για την σειρά την έχεις διαμορφώσει γιατί να σπαταλήσω ενέργεια να σου πω;

Αφού νοιώθεις κορόιδο να τους κάνεις μήνυση.
                  Εγώ τους αποθεώνω γιατί πρέπει να τους αποθεώσω.

Μέχρι τότε δες την παρακάτω εικόνα.

Αυτό είναι το Lost.
                  Nα μου εξηγήσεις γιατί μπορεί να μην βλέπω κάτι από όσα φοβερά είχε το τέλος, σοβαρά το λέω αυτό.

Originally posted by Ramparter View Post
                  Ρε συ subzero τη σειρα τσαμπε απο το internet δε την εβλεπες; Πολυ ευκολο το χουμε το κραξιμο ρε γαμωτο...

Btw δε την εχω δει καθολου τη σειρα.
                  Μετά από 4 χρόνια παρακολούθησης σε ζωντανό χρόνο νομίζω έχω το δικαίωμα να τους κράξω, όχι για να τους κάνω μήνυση αλλά γιατί πολύ απλά αποδείχθηκε ότι πουλούσαν φίκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν είδες πάντως τους έδωσα και συγχαρητήρια γιατί θέλει ικανότητα για να κοροϊδεύεις το κοινό επί 5 σεζόν ότι έχεις φτιάξει την απόλυτη σειρά και τελικά να αποδεικνύεται ότι ήταν απλά μία μεγάλη φούσκα.. Γιατί αυτό περί απόλυτης σειράς το πίστευα κι εγώ μέχρι μερικά επεισόδια πριν το τέλος.

Comment

Ekshghsa akrivos ti den mou arese kai sthn telikh apoti fenetai eixa kai dikio, ekei einai to tragiko sthn olh ypothesh.
                    An den eixa dikio tha elega ok to parekshgisa to serial, alla entaksei ti na pw...
                    Giafton pou goustarei episthmonikes fantasies mporei na htan kalo alla gia mena den htan.
                    Το φαίνεται πως είχες δίκιο που κολλάει;
                    Όλοι οι γνωστοί μου λάτρεψαν το φινάλε, στο Lostpedia forum παρά τα αρκετά topics απογοήτευσης (που υπάρχουν ούτως ή άλλως μετά από κάθε επεισόδειο) σε όλα τα polls το φινάλε βγαίνει ως κορυφαίο και τα reviews από τους prof reviewers (όχι ότι με νοιάζουν) ήταν θετικότατα.

Τώρα για σένα δεν μπορεί να είναι καλό γιατί δεν έχεις δει το σήριαλ! Δύο επεισόδεια είδες θα μας τρελάνεις;
                    Και αν δεν γουστάρεις επιστημονικές φαντασίες τότε τι ποστάρεις σε αυτό το topic;
                    Σαν να πάω εγώ στο greekdojo και να πω πόσο μαλακίες είναι τα fighting games.

Trolling με λίγα λόγια.

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
                      Nα μου εξηγήσεις γιατί μπορεί να μην βλέπω κάτι από όσα φοβερά είχε το τέλος, σοβαρά το λέω αυτό.

Μετά από 4 χρόνια παρακολούθησης σε ζωντανό χρόνο νομίζω έχω το δικαίωμα να τους κράξω, όχι για να τους κάνω μήνυση αλλά γιατί πολύ απλά αποδείχθηκε ότι πουλούσαν φίκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν είδες πάντως τους έδωσα και συγχαρητήρια γιατί θέλει ικανότητα για να κοροϊδεύεις το κοινό επί 5 σεζόν ότι έχεις φτιάξει την απόλυτη σειρά και τελικά να αποδεικνύεται ότι ήταν απλά μία μεγάλη φούσκα.. Γιατί αυτό περί απόλυτης σειράς το πίστευα κι εγώ μέχρι μερικά επεισόδια πριν το τέλος.
                      Έχεις το δικαίωμα να τους κράξεις όσο θέλεις.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το Lost ήταν ένα πρίσμα που ο καθένας το έβλεπε από διαφορετικές γωνίες.
                      Άλλος ήθελε ανάπτυξη χαρακτήρων και καθόλου μυστήριο.
                      Άλλος ήθελε μυστήριο και καθόλου χαρακτήρες.
                      Άλλος ήθελε απάντηση σε κάθε μυστήριο.
                      Άλλος ήθελε απάντηση μόνο στα βασικά.
                      Άλλος δεν ήθελε απαντήσεις.
                      Άλλος ήθελε επιστημονικές εξηγήσεις.
                      Άλλος προτιμούσε πιο abstract διαθέσεις.
                      κτλ.
                      κτλ.
                      κτλ.

Εσύ το είδες από διαφορετική γωνία, εγώ από μια άλλη, ο raphael από μια άλλη κτλ.
                      Να προσπαθεί να πείσει ο ένας τον άλλον δεν έχει κανένα νοήμα γιατί:
                      1) Για διαφορετικό πράγμα έβλεπε ο καθένας το Lost
                      2) Η γνώμη μας δεν αλλάζει και το ξέρουμε καλά.

Αν θες πάντως θα σου πρότεινα να επισκεφτείς το lostpedia forum παρόλο το χάος που επικρατεί.
                      Υπάρχουν ερωτήσεις, απαντήσεις, διαφωνίες, συμφωνίες, θεωρίες κτλ. για τα πάντα.
                      Π.χ. Μέχρι σήμερα έχω διαβάσει πέντε διαφορετικά ρεζουμέ ανάλογα με αυτά που πόσταρε ο deus και ακόμα καλύτερα.

Comment

Π.χ. Μέχρι σήμερα έχω διαβάσει πέντε διαφορετικά ρεζουμέ ανάλογα με αυτά που πόσταρε ο deus και ακόμα καλύτερα.
                        Αν θέλεις βάλε κάνα link, με ενδιαφέρει
                        sigpic

Comment

Enpsty ekana edit sto prwhgoumeno post pou mallon den eides.
                          Eipa pws exw dei olh thn prwth season kai merika extra episodia apo edw kai apo ekei.

Einai olofanero pws den mou arese h seira aposo eida alla trolling den kanw, den mphka pote edw mesa kata thn diarkeia ths seiras na pw pws papares eiste pou thn vlepete gia paradeigma, h paromoies vlakeies pou den xwnevw.

Egrapsa giati mou fanhke apistefto to oti apoti eida eixa kai dikio kiolas.
                          Tha eixa teleiwsei kiolas me to thema mexri twra, alla aplws mou dineis aformh na pw kialla.

Apo ekei kai ystera den xreiazetai na to perneis proswpika, esena mporei na sou arese to opoio einai dekton.
                          Emena mou fanhke poly efkolo...
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

Enpsty ekana edit sto prwhgoumeno post pou mallon den eides.
                            Eipa pws exw dei olh thn prwth season kai merika extra episodia apo edw kai apo ekei.

Einai olofanero pws den mou arese h seira aposo eida alla trolling den kanw, den mphka pote edw mesa kata thn diarkeia ths seiras na pw pws papares eiste pou thn vlepete gia paradeigma, h paromoies vlakeies pou den xwnevw.

Egrapsa giati mou fanhke apistefto to oti apoti eida eixa kai dikio kiolas.
                            Tha eixa teleiwsei kiolas me to thema mexri twra, alla aplws mou dineis aformh na pw kialla.

Apo ekei kai ystera den xreiazetai na to perneis proswpika, esena mporei na sou arese to opoio einai dekton.
                            Emena mou fanhke poly efkolo...
                            Don't worry δεν το παίρνω προσωπικά και σόρρυ αν ήμουν απότομος.

@ deus θα προσπαθήσω να τα βρω αλλά στα φόρουμ της lostpedia γίνεται ο πανικός. Κυριολεκτικά ένα νέο topic κάθε δευτερόλεπτο.

Comment

Εντάξει μη ψάχνεσαι νόμιζα τα είχες πρόχειρα. Δεν είναι απαραίτητα απλά ήθελα να τσεκάρω κατα πόσο οι σκέψεις μας συμβαδίζουν όπως στο link που έδωσα.
                              sigpic

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
                                Εντάξει μη ψάχνεσαι νόμιζα τα είχες πρόχειρα. Δεν είναι απαραίτητα απλά ήθελα να τσεκάρω κατα πόσο οι σκέψεις μας συμβαδίζουν όπως στο link που έδωσα.
                                Ναι βασικά τα ίδια έλεγαν.

Αυτό που έμαθα είναι ότι παίζει να κυκλοφορήσει βιβλίο (ή κάπου στο διαδίκτυο) με όλη την timeline του νησιού αναλυτικά από τον τύπο που είναι υπεύθυνος για το continuity της σειράς (όλο ξεχνάω το όνομα του).
                                Μακάρι.

Comment

Working...
                                X