Announcement

Collapse
No announcement yet.

[σειρά] The Walking Dead

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied

Έμαθα γιατί αλλά είναι spoiler, οπότε στο κρατάω για έκπληξη (δεν είναι κάτι αποκαλυπτικό βέβαια μη φανταστείς)

Βασικά δεν το κόβουμε αυτό με τα spoilers; Λίγο χαζό είναι.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Και εγω σε αυτο το επεισοδειο γουσταρα τον redneck φιλο μας.

Γιατι πιστευετε πως ειχαν φιλαγμενα στον σταβλο τα zombies ;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Daryl θεός!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Είδα το και το 5 επεισόδιο. Όσο πάει η σειρά πεθαίνει για μένα, πραγματικά, από το κακό στο χειρότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γύρισαν έτσι.

Τώρα επεισόδια για να βρούν την Σοφια. Αν στο τέλος την βρούν θα είναι Η ξενέρα!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Τα zombies άρχισαν να λιγοστεύουν, και η σαπουνόπερα πανηγυρίζει.

Ναι, ισχύει. Και η Lori έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο σπαστικιά.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Αντικοινωνικός έγινες ε? Τςτςτς...

Όπως και να έχει, είδα και το τέταρτο επεισόδιο. Τα zombies άρχισαν να λιγοστεύουν, και η σαπουνόπερα πανηγυρίζει.

Ναι, είναι γνωστό ότι το κάθε δεκάχρονο όταν φάει σφαίρα την ώρα που ο κόσμος γύρο του βυθίζεται στο χάος, και αγγίξει τον θάνατο, όταν ξυπνήσει η πρώτη του κουβέντα θα είναι "Είναι καλά η Σοφια?", με πλήρη σοβαρότητα και εντελώς συνειδητοποιημένα. Ναι, ο καθένας έτσι θα αντιδρούσε.

Αν βρούν τελικά τη Σοφια, θα μου την σπάσει απίστευτα.

Leave a comment:

• Chief
    replied

Αυτό το ανήσυχο βλέμμα του ηγέτη, η βαριά ανάσα, ό,τι είχε ο Jack από το Lost και ο Michael από το Prison Break. Πόσο ίδιες είναι οι αμερικάνικες σειρές.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Συμφωνώ απόλυτος και στα δυο που είπε ο Raphael. Τα πρόσεξα και εγώ όμως ηπα να κάννος πως δεν είδα. Αν κάποιος πάει μπουσουλώντας, αναρωτιέμαι αν θα κάνουν το ίδιο.

Επίσης στη φάση με τα αυτοκίνητα στο πρώτο επεισόδιο του δευτερου Season, που μπήκαν από κάτω, είναι κάπως μαλακια επειδή στο πρώτο Season μας έδειξε ότι τα zombies ακολουθούν κυρίως από την μυρωδιά, ενώ στη φάση με τα αυτοκίνητα φάνηκαν όλα συναχωμένα.

Αχαχα Raphael, από το quote μου πιο πάνω εμπνεύστηκες το ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ avatar σου?:resp:

Leave a comment:

• Chief
    replied

Ο Shane μπορεί να είπε στη Lori πως ο άνδρας της πέθανε, και αυτό ήταν λάθος, όμως πιστεύω πως δε κρυβόταν δόλος πίσω απ' αυτή τη πράξη. Πράγματι πίστευε πως ο Rick ήταν νεκρός. Το flashback στο νοσοκομείο φωτίζει επαρκώς τη κατάσταση.

Άσχετο... είναι ενδιαφέρον πως τα zombie ακολουθούν τους ρυθμούς των θηραμάτων τους. Αν ο πρωταγωνιστής τρέχει, τρέχουν και εκείνα. Αν είναι τραυματισμένος και κουτσαίνει, τότε κάνουν κράτει και 'κείνα.

Leave a comment:

• Bartman
    replied

Πολλα ειναι τα πιθανα σεναρια και απο οτι ειδα η AMC στην επισημη σελιδα της στο facebook ρωταει αν επραξε σωστα ο Shane και οι αποψεις απειρες και διαφορετικες οι περισσοτερες μεταξυ τους. Πιστευω πως σιγα-σιγα παντως καταλαβαινουμε τι καπνο φουμαρει ο καθενας και πως βλεπει την κατασταση που επικρατει. Επισης οπως πολυ σωστα ειπε ο Vaynard εχουμε δει σε προηγουμενα επεισοδεια οτι δεν ειναι και το καλυτερο παιδι και προσωπικα τον εχω ικανο για πολλα.

Leave a comment:

• Aion
    replied

Ναι ρε παιδιά δεν αντιλέγω, συμφωνώ. Εγώ άλλο είπα. Λίγο πριν φτάσουν στην τελευταία ευθεία, ο Shane έπεσε και είπε στον Otis να πάρει τον εξοπλισμό και να προχωρήσει αφήνοντας τον πίσω, όμως ο Otis αρνήθηκε να τον αφήσει. E με πια λογική μας δείχνουν άμεσος μετά τον Shane να αντιδρά έτσι, από την στιγμή που ο ίδιος λίγο πριν προσφέρθηκε να μείνει πίσω? Και γιατί τον πυροβόλησε λίγα μονο μετρα πριν το αυτοκίνητο? Προλάβαιναν πιστεύω. Η μόνη απάντηση που μπορώ να σκεφτώ για το πρώτο μου ερώτημα, είναι ότι δεν είχε σκοπό να μείνει όταν το πρότεινε, απλά ίσος να ήθελε να δει την αντίδραση του Otis, και να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε καχυποψία προς το άτομο του αν έρθει η ώρα να φτάσει σε τέτοιο σημείο, να αφήσει δηλαδή τον Otis πίσω. Όμως αμφιβάλλω αν το σκέφτηκε τόσο πανούργα και να το έδειξαν και στη σειρά.

Leave a comment:

• Bartman
    replied

Συμφωνω απολυτα , το θεμα ειναι οτι για να σωσει το τομαρι του δεν θα κολωσει να κανει κατι παρομοιο και σε καποιον "δικο" του.Παντως θελω να δω πως θα εξελιχθει η ιστορια με αυτον και την Lori. Δεν μπορει καποια μαλακια θα γινει

Leave a comment:

• Vaynard
    replied

ε καλα τωρα ο Shane εχει δειξει τη σιγανοπαπαδια ειναι ουκ ολιγες φορες, δικαιολογητικα για την πραξη που εκανε δεν υπαρχουνε ασχετα απο την τραγικη κατασταση που βρισκοντουσαν και οι δυο, η πραξη που εκανε εχει λογικη φυσικα αλλα δεν μειωνει το ποσο αποτροπαια και λιγοψυχη ηταν

Leave a comment:

• Bartman
    replied

Εχει λογικη η πραξη του Shane , αν το σκεφτεις. Ειχαν μεινει με ελαχιστες σφαιρες και οι δυο και ο Ottis δεν μπορουσε να συνεχισει στον ιδιο ρυθμο για πολυ ακομα , οποτε το να τον τραυματησει για να αποσπασει την προσοχη των zombies ηταν καλο σχεδιο για να σωθει.Αλλη μια εκδοχη ειναι οτι το σχεδιαζε να το κανει καποια στιγμη ετσι και αλλιως οποτε του δινοταν η ευκαιρια γιατι ισως σκεφτηκε λογω του οτι χασανε τοσο χρονο οτι ο Carl δεν τα καταφερε και πεθανε και για να εξηλεωθει κατα καπιον τροπο , εκανε οτι εκανε.Επισης εχει να κανει με τον ανθρωπο , σκεψου οτι ειπε ψεματα σε μια παντρεμενη γυναικα οτι ο αντρας της πεθανε....Παντως οταν εισαι τραυματιας (ειχε χτυπησει στο ποδι απο την πτωση), δεν εχεις σφαιρες και σε κυνηγανε τοσα zombies δεν το ρισκαρεις.Κατα την γνωμη μου ορθως επραξε.Αυτο μας διχνει οτι πλεον ειναι θεμα επιβιωσης και οτι ισως ο συγκεκριμενος και γιατι οχι και καποιοι αλλοι για να σωθουν φτασουν σε πιο ακραιες ενεργειες ακομα και εναντιων των ιδιων των "μελων" της ομαδας.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Για καλύτερο επεισόδιο δεν θα το έλεγα. Ίσος για καλύτερο αυτού του season. Πάντως δεν ξέρω, με χάλασε κάπως η όλη φάση.

Ο Shane προσφέρθηκε να μείνει πίσω, και ο Otis του είπε όχι. Μετά ο Shane τον μαχαίρωσε πισώπλατα από το πουθενά, για να "προλάβει" να πάει 5 μετρα μακριά που ήταν το αυτοκίνητο.

Leave a comment:

Working...
X