Announcement
Collapse
No announcement yet.
[σειρά] The Walking Dead
Collapse
X
-
Best episode so far or what ? Πω ρε φιλε , αυτη η 2η Season οσο παει ολο και πιο επικη γινεται
-
μολις ειδα το τριτο επεισοδιο που βγηκε τα ξημερωματα....son of a bitch...
Leave a comment:
-
Είδα το πρώτο επεισόδιο χθες. Λατρεύω zombies, οπότε κλισεδούρες και αμερικανιές εύκολα παραβλέπονται σ'αυτή τη περίπτωση. Βλέπω και Frank Darabont στα credits, WTF? :resp:
Leave a comment:
-
Πάντως άκουσα θα παίζει και ο Στάθης Θεοχάρης σαν guest star σε κάποια επεισόδια.
Leave a comment:
-
το ανθρωπινο δραμα που χαραχτηριζει την σειρα που, στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αρκετα δυσκολο να μην γινει επιτηδευμενο σε μια σειρα που δειχνει zombie apocalypse , το βρισκω ποιοτικο ειδικα ο Andrew Lincoln παιζει εξαιρετικα, την κυριακη περιμενω με αγωνια το τριτο επεισοδιο της δευτερης season
....και επειδη εχει κυκλοφορησει το dead island προσφατα, εχουμε και πολυ close combat στο walking dead πλεον
Leave a comment:
-
Αν εχανες του παντες και αναγκαζοσουνα να σκοτωσεις την ιδια σου την αδερφη θα σου λεγα εγωOriginally posted by Aion View PostΕίδα τα πρώτα δυο επεισόδια του δευτερου season. Πιστεύω η σειρά έχει επιτυχία κυρίως επειδή είναι κάπως μοναδική στο είδος. Έρημος κόσμος, zombies...
Κατά τα αλλα, μαλακίες. Βασικά περιμένω πως και πως να πεθάνει η ξανθιά παλαβή, και να καθαρίσει η σειρά από βλακείες πριν γίνει σαπουνόπερα.
Αστην ρε να ζησει παντως ωραιο καυλι ειναι
Leave a comment:
-
Παει και για 3η Season η σειρα
(λογικο μετα τα 7,3 εκατομμυρια τηλεθεαση στo πρωτo επεισοδειο της 2ης Season)
Leave a comment:
-
Είδα τα πρώτα δυο επεισόδια του δευτερου season. Πιστεύω η σειρά έχει επιτυχία κυρίως επειδή είναι κάπως μοναδική στο είδος. Έρημος κόσμος, zombies...
Κατά τα αλλα, μαλακίες. Βασικά περιμένω πως και πως να πεθάνει η ξανθιά παλαβή, και να καθαρίσει η σειρά από βλακείες πριν γίνει σαπουνόπερα.
Leave a comment:
-
Ξέρω:
"Πες καμια κουβέντα στην παραγωγή εσύ που είσαι πρωταγωνιστής να απολύσουν την ξανθούλα που πέθανε η αδερφή της επειδή τα επεισόδια 4 και 5 τα γάμησε με τις μαλακίες και τις σάχλες τις."
Leave a comment:
-
θελετε να σας πω τι ψυθηρησε ο Jenner στον Rick στη τελος του τελευταιου επισοδιου της 1ης season?....oops spoilerzzz
οχι δεν ειμαι μαντης ουτε εχω διαβασει τα κομιξ απλα εχει διαρpευσει σε μια συνεντευξη
η 2η season θα βγει στον αερα γυρω στις 12 οκτωβριου λενε
Leave a comment:
-
Χαχα
Βασικά λόγω στρατού είχα χάσει τα μισά επεισόδια οποτε τώρα με την άδεια μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δω όλα
Τα υπόλοιπα από Οκτώβρη
Leave a comment:
-
Πω νόμιζα ότι βγήκε ο δεύτερος κύκλος!Με τρόμαξες Scatty.'Αντε να βγεο γμτ δεν μπορώ να περιμένω άλλο!Ξέρω βέβαια ότι έχει άλλο τόσο για να βγει αλλά λέμε!
Leave a comment:
-
Όσοι ενδιαφέρονται για zombie-movies καλά θα κάνουν να ελέγξουν το συγκεκριμένο serial.
Μιλάμε για μία πολύ καλή παραγωγή που ναι μεν έχει αρκετά κλισέ αλλά αποζημιώνει με τη σκηνοθεσία του, τη δράση, τα καλά εφέ. ΑΚόμη και το σενάριο εξελίσσεται σε νορμάλ επίπεδα.
Leave a comment:
Leave a comment: