Announcement

Collapse
No announcement yet.

[σειρά] The Walking Dead

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bartman
    replied
    Best episode so far or what ? Πω ρε φιλε , αυτη η 2η Season οσο παει ολο και πιο επικη γινεται

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    μολις ειδα το τριτο επεισοδιο που βγηκε τα ξημερωματα....son of a bitch...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Είδα το πρώτο επεισόδιο χθες. Λατρεύω zombies, οπότε κλισεδούρες και αμερικανιές εύκολα παραβλέπονται σ'αυτή τη περίπτωση. Βλέπω και Frank Darabont στα credits, WTF? :resp:

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Πάντως άκουσα θα παίζει και ο Στάθης Θεοχάρης σαν guest star σε κάποια επεισόδια.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το ανθρωπινο δραμα που χαραχτηριζει την σειρα που, στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αρκετα δυσκολο να μην γινει επιτηδευμενο σε μια σειρα που δειχνει zombie apocalypse , το βρισκω ποιοτικο ειδικα ο Andrew Lincoln παιζει εξαιρετικα, την κυριακη περιμενω με αγωνια το τριτο επεισοδιο της δευτερης season

....και επειδη εχει κυκλοφορησει το dead island προσφατα, εχουμε και πολυ close combat στο walking dead πλεον

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Είδα τα πρώτα δυο επεισόδια του δευτερου season. Πιστεύω η σειρά έχει επιτυχία κυρίως επειδή είναι κάπως μοναδική στο είδος. Έρημος κόσμος, zombies...

Κατά τα αλλα, μαλακίες. Βασικά περιμένω πως και πως να πεθάνει η ξανθιά παλαβή, και να καθαρίσει η σειρά από βλακείες πριν γίνει σαπουνόπερα.
    Αν εχανες του παντες και αναγκαζοσουνα να σκοτωσεις την ιδια σου την αδερφη θα σου λεγα εγω Αστην ρε να ζησει παντως ωραιο καυλι ειναι

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Παει και για 3η Season η σειρα (λογικο μετα τα 7,3 εκατομμυρια τηλεθεαση στo πρωτo επεισοδειο της 2ης Season)

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Είδα τα πρώτα δυο επεισόδια του δευτερου season. Πιστεύω η σειρά έχει επιτυχία κυρίως επειδή είναι κάπως μοναδική στο είδος. Έρημος κόσμος, zombies...

Κατά τα αλλα, μαλακίες. Βασικά περιμένω πως και πως να πεθάνει η ξανθιά παλαβή, και να καθαρίσει η σειρά από βλακείες πριν γίνει σαπουνόπερα.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ξέρω:

"Πες καμια κουβέντα στην παραγωγή εσύ που είσαι πρωταγωνιστής να απολύσουν την ξανθούλα που πέθανε η αδερφή της επειδή τα επεισόδια 4 και 5 τα γάμησε με τις μαλακίες και τις σάχλες τις."

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    θελετε να σας πω τι ψυθηρησε ο Jenner στον Rick στη τελος του τελευταιου επισοδιου της 1ης season?....oops spoilerzzz οχι δεν ειμαι μαντης ουτε εχω διαβασει τα κομιξ απλα εχει διαρpευσει σε μια συνεντευξη

η 2η season θα βγει στον αερα γυρω στις 12 οκτωβριου λενε

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Το φθινόπωρο...Σεπτέμβρη Οκτώβρη...

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ξερει κανείς πότε βγαίνει η 2η Season της σειράς ;

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Χαχα

Βασικά λόγω στρατού είχα χάσει τα μισά επεισόδια οποτε τώρα με την άδεια μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δω όλα

Τα υπόλοιπα από Οκτώβρη

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πω νόμιζα ότι βγήκε ο δεύτερος κύκλος!Με τρόμαξες Scatty.'Αντε να βγεο γμτ δεν μπορώ να περιμένω άλλο!Ξέρω βέβαια ότι έχει άλλο τόσο για να βγει αλλά λέμε!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Όσοι ενδιαφέρονται για zombie-movies καλά θα κάνουν να ελέγξουν το συγκεκριμένο serial.

Μιλάμε για μία πολύ καλή παραγωγή που ναι μεν έχει αρκετά κλισέ αλλά αποζημιώνει με τη σκηνοθεσία του, τη δράση, τα καλά εφέ. ΑΚόμη και το σενάριο εξελίσσεται σε νορμάλ επίπεδα.

Leave a comment:

Working...
X