Announcement
Collapse
No announcement yet.
[σειρά] The Walking Dead
Collapse
X
-
Πωπω αυτά είναι!Καιρός ήταν να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους!Πάμε γερά το Φλεβάρη τώρα!
-
ετσι επρεπε να τελειωσει η περσινη σεζον και οχι με το νεροβραστο επισοδιο που μας πασσαρανε.
Leave a comment:
-
Mid-season finale, με ένα epic επεισόδιο! Καλά μιλάμε τρομερό, το καταευχαριστήθηκα! Κάποια πράγματα ήταν πολύ προφανή αλλα όλα κύλησαν όπως πρέπει... Με κάποιες εξαιρέσεις.
Ο Hershel ήταν κοπέλι, respect:phil:. Καλά μιλάμε ο Daryl δεν παίζεται! Εκεί που βγήκε ο άλλος από το πλέον διαλυμένο tank και γύρισε και είδε τον Daryl ήταν σαν "Τώρα να σου δείξω εγώ ποιος είναι tough, boy! FSHOOP!"
. Τώρα λογικά οι δυο αδερφές θα μπούν στην ομάδα τους.
Leave a comment:
-
Μου άρεσε πολύ ο governor σε αυτό το επεισόδιο έτσι όπως τον έκαναν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως θα τον γυρίσουν πάλι σε μαλακα και να του βάλουν την ιδέα να θέλει να ρισκάρει την "νέα του οικογένεια" για να πάρει εκδίκηση. Λογικά θα αφιερώσουν τουλάχιστον 2-3 επεισόδια ακόμα πάνω του.
Leave a comment:
-
Τι λες τώρα!Θα τα κάνει άνω κάτω!Πάει πολύ καλά η season.Για να δούμε!
Leave a comment:
-
Εγώ νόμιζα:
Ότι ήταν ο Bob, ο άλλος μαύρος.
Παλικάρι πάντως φαίνεται ο Tyreese.
Leave a comment:
-
Εμείς εδώ είχαμε καταλήξει σε δύο:
.Οπότε δεν μας εξέπληξε.Αυτή και ο hersel
Leave a comment:
-
Ωραίο το βιντεάκι.
Μόλις είδα το τρίτο επεισόδιο του νέου season. Καλά πάει, έχει action, και μου αρέσει το νέο πρόβλημα που καταπιάστηκε η σειρά. Δεν περίμενα στο τέλος ο φονιάς να είναι αυτός.
Leave a comment:
-
Το πρώτο μισό είναι ίσως το καλύτερο Walking Dead μέχρι στιγμής.Το δεύτερο μισό είναι ίσως το χειρότερο!Originally posted by Altair View PostΚαλύτερη από τη δεύτερη;Τέλεια,μου άρεσε πολύ η δεύτερη.
Leave a comment:
-
Μουφα μεγαλη το τελος, η season γενικα καλυτερη απο τη δευτερη αλλα γενικα μετρια εντυπωση μου εχει μεινει..
Leave a comment:
-
σχετικά με τον 4ο κύκλο
[YOUTUBEHD]G_SZoxu7ER8&feature=player_embedded[/YOUTUBEHD]
Leave a comment:
Leave a comment: