οσον αφορα το τελευταιο επισοδειο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
[σειρά] The Walking Dead
Collapse
X
-
νομιζα οτι με τοσο δυνατο επισοδειο θα μας ελεγαν "τα ξαναλεμε σε 2 μηνες" οπως εγινε περσι με ενα αναλογο επισοδειο στη μεση της σεζον.
οσον αφορα το τελευταιο επισοδειο.
-
Εξαιρετικό το τελευταίο επισόδειο.Όσο πάει και ανεβαίνει η σειρά.Γίναν πολλά πράγματα μαζί και έδωσε πολλές συγκινήσεις!
Αν γίνει συνάντηση των δύο κόσμων προβλέπονται ακόμη περισσότερες συγκινήσεις!
Αναμένω τη συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον!
Leave a comment:
-
Ένα διαφορετικό τρίτο επισόδειο λοιπόν.Πάμε δυνατά.Η συνέχεια προβλέπεται εξαιρετική.
Πολύ καλός ο ηθοποιός που κάνει τον governor!!
Leave a comment:
-
Πολύ καλό το δεύτερο επισόδειο.Μια χαρά μέχρι στιγμής.Για να δούμε στη συνέχεια...
Leave a comment:
-
Αδιαφορο, 2 επεισοδια για πραγματα που μπορουσαν να ειχαν χωρεσει σε μισο επεισοδιο..
Leave a comment:
-
Πώς σας φάνηκε το δεύτερο επισόδειο?Εγώ τώρα το κατεβάζω.Λογικά αύριο θα το δω.
Leave a comment:
-
τα θελει για αχθοφορους.
δεν ειδατε που τα ειχε φορτωσει σαν γαιδουρια σε ενα σκηνικο?
Leave a comment:
-
Το είδα και γω.
Είμαι ο μόνος που λύθηκε στα γέλια μόλις είδε τα ζόμπι με τις πανοπλίες; Και με την κοιλιά της Λόρι.
Άντε να γεννήσει κάνα ακόμα πιο εξελιγμένο ζόμπι.
Τουλάχιστον πήραν πρέφα πως τα καλύτερα όπλα για να σκοτώνεις ζόμπι είναι δόρατα. Ειδικά πίσω από κιγκλίδωμα. Τους πήρε 3 σαιζόν αλλά εν τέλει το κατάλαβαν. Τώρα γιατί δε σκότωσαν όλα τα ζόμπι που γυρνούσα γύρω γύρω δε ξέρω...
Η μαυρούλα γιατί λέτε κουβαλάει τα ζόμπι μαζί της; Για να καλύπτουν τη μυρωδιά της;
Leave a comment:
-
μα αυτη ειναι η μαγεια των ζομποταινιων.Originally posted by Raf View PostΩραίο πρώτο επεισόδιο. Είχε, λίγο, Lori αλλά δε πειράζει, χαλάλι. Σιχαίνομαι πάντως αυτές τις σκηνές όπου πυροβολούν όλοι μαζί zombies και είναι όλοι χαρούμενοι.
οι σουρεαλ καταστασεις.
οι χαρακτηρες απο καποιο σημειο και μετα παθαινουν ανοσια σε ολη αυτη τη κατασταση αποκαλυψης και το βλεπουν λιγο πιο αναλαφρα για να μη τρελαθουν.
χαρακτηριστικο παραδειγμα μια απο τις καλυτερες ταινιες του ειδους.
Leave a comment:
-
Raf είναι σπόιλερ αλλά διάβασέ το.
Η Λόρι στο κόμικ πεθαίνει.Στη σειρά δεν ξέρω τι θα γίνει.
Leave a comment:
Leave a comment: