Announcement
Collapse
No announcement yet.
[σειρά] The Walking Dead
Collapse
X
-
Ωραίο πρώτο επεισόδιο. Είχε, λίγο, Lori αλλά δε πειράζει, χαλάλι. Σιχαίνομαι πάντως αυτές τις σκηνές όπου πυροβολούν όλοι μαζί zombies και είναι όλοι χαρούμενοι.
-
Ας μην προτρέχουμε.Ας περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη..Η δεύτερη με κούρασε πολύ πάντως και μένα ενδιάμεσα.Θέλω περισσότερες σκηνές δράσης, όχι να είναι μόνο σκηνές δράσης βέβαια.
Leave a comment:
-
Εμένα η δεύτερη σεζόν μου άρεσε αρκετά.Πιστεύω θα καταντούσε κουραστικό να έχει συνέχεια δράση.
Leave a comment:
-
κλασσικα οπως και περσι.
ξεκιναμε με ενα δυνατο πρωτο επισοδειο μετα εχουμε καμια 10αρια επισοδεια τιγκα στα μελια, στο ξεκατινιασμα και τη σαβουρογαμιαση και τελος με 2 δυνατα επιαοδεια που θα σα κ@βλωσουν για την επομενη σεζον.
το χουμε ξαναδει το παραμυθι.
Leave a comment:
-
Εντάξει σε σχέση με την περσινή πρεμιέρα ήταν πολύ πιο δυνατή η φετινή..
Leave a comment:
-
Δε με τρελανε, ισως επειδη περιμενα κατι περισσοτερο WOW για season premiere..
Leave a comment:
-
To 1o μισο ηταν πολυ αργο, αλλα καπου στην πορεια πηρε λιγο μπρος. Και παλι πολυ χαλαρα το πηγαν βεβαια, αλλα οκ 1ο επεισοδιο ηταν. Αναμενουμε τη συνεχεια και τις Δευτερες γενικοτερα για να βλπουμε Walking Dead πακετο με Dexter.
Leave a comment:
-
Κανείς δεν έχει να πει κάτι για το πρώτο επισόδειο της 3ης season??Νομίζω ξεκίνησε πολύ δυνατά η 3η season και έχει να μας δώσει πολλά!
Leave a comment:
-
Λοιπόν,χτες το τελείωσα κι εγώ επιτέλους.
Ακολουθούν spoilers αν και μάλλον όποιος μπει θα έχει ήδη δει τον δεύτερο κύκλο.
1)Τι τυπάρα είναι αυτή με το σπαθί ρε φίλε.
2)Μου αρέσει πολύ η στροφή του Ρικ.Δημοκρατία τέλος.
Γενικά μ'άρεσε πολύ η σειρά,ο δεύτερος κύκλος περισσότερο από τον πρώτο.
Πάμε δυνατά για τρίτο κύκλο γαμώ.
Leave a comment:
-
Μηπως να τα βαλεις σε Spoiler μηπως μπει και κανεις που δεν το εχει δει ακομα..
Leave a comment:
Leave a comment: