Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Official Batman Thread
Collapse
X
-
Είδα ξανά πρόσφατα όλες τις Batman ταινίες των Burton και Nolan. Τόσο τελειες (εκτος TDKR) και τοσο διαφορετικες... παντως οπως και να εχει μια απο τις σκηνες που μου μενει ειναι το intro απο το Returns, ποιηση μετουσιωμενη (και αριστουργημα συνολικα).
Leave a comment:
-
Ean exete diavasei to Tower of Babel to parakatw sas einai gnwsto, ean oxi prokeitai gia ta sxeda tou Batman sxetika me to pws mporoun na nikhthoun ola ta kyria mellh ths Justice league se periptwsh pou gyrisoun plevra.
Epishs na ypenthymisw oti avrio vgainei to Son of Batman apo thn Warner Brothers, ante pali tha goustaroume Batman VS Deathstroke!
Leave a comment:
-
αποκαλύφθηκε και πακέτο με όλους τους τίτλους αρκαμ. Οι 2 πρώτοι νομίζω σε ψηφιακή μορφή και ο τρίτος κανονικά δισκάκι.
Leave a comment:
-
Gamhse o Mark Hamill!
Krima, poly krima.
Solid Snake kai to Justice League einai kalo
Leave a comment:
-
Σωστός ο Ground. Batman και Wonder Woman είναι τα μόνα που συνεχίζω και διαβάζω εγώ, Nightwing και Batwoman είχαν κάποιο ενδιαφέρων αλλά τα έχω σταματήσει καιρό, Detective Comics βαρέθηκα και το παράτησα, το The Dark Knight ούτε καν θα το σχολιάσω και με Batman and Robin δεν έχω πολύασχοληθεί και δεν ξέρω τι λέει. Γενικά την έχω βρει με την δουλειά των Snyder,Capullo στο Batman και τα υπόλοιπα πέραν των πρώτων τευχών μόνο με τα tie ins έχω ασχοληθεί.
Edit: Στα της φωνής του Joker τώρα, περνάμε σε μετά Mark Hamill εποχή και ο νέος voice actor είναι o Troy Baker. Πάρτε μια γεύση :
Leave a comment:
-
Einai para poly kalo.
Prokeitai gia thn eisagwgh enos kainouriou exthrou ston kosmo tou Batman, to Court of Owls pou sthn ousia einai mia poly palia organwsh pou yparxei sthn Gotham apo tote pou idrythike san polh kai tous dolofonous ths pou onomazontai Talons.
H istoria den ekselisetai mono sthn seira Batman.
Otan ftanei sthn koryfwsh ths pou onomazetai "Night of the Owls" kanei tie in me ola ta comics pou sxetizontai me to Batman universe (Nightwing, Red Robin, Batman and Robin, The Dark Knight, Batgirl, Batwing, Birds of Pray, Catwoman ktl ktl).
Epishs h synexeia, meta to Court of Owls, einai to epishs kataplhktiko "Death of the family" to opoio einai istoria me ton Joker.
Mporeis na vreis ta panta (mazi me ta tie ins) edw:
Mporeis na akouseis perissotera edw, alla proswxh giati to video exei spoilers mesa:
Leave a comment:
-
Ground δεν το έχω ξανακούσει αυτό, αν και κυκλοφορεί torrent με όλα τα τεύχη στη σωστή σειρά. Τι φάση είναι?
Leave a comment:
-
"The Court of Owls"
To exei diavasei kaneis?
IMO mia apo tis best of the best Batman stories ever, isws kai h kalyterh.
Leave a comment:
-
O bane den maresei genika san kakos tou Batman, twra sthn tainia entaksei mia xara htan kai mena marese o tropos pou perpatouse ktl ktl.
Leave a comment:
-
Είδα κι εγώ, με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, το The Dark Knight Rises.
Συμφωνώ στα περισσότερα με το Ground, το Solid Snake και όποιον ασκησε κριτική. Δε μπαίνω στον κόπο να βρω όλα τα σεναριακά κενά αλλά, παρόλο που είναι σχεδόν τρίωρη, βιάζεται να πετάξει πολλά πράγματα μέσα με αποτέλεσμα να χάνει τη μπάλα. Έχω την εντύπωση πως ο Nolan ήθελε κατά βάθος να κάνει πολιτική ταινία αλλά δεν είχε ιδέα πώς να το κάνει, οπότε έκανε κουλουβάχατα το πρωτογενές υλικό του (ζάπλουτος υπερήρωας υπερασπιστής των αδυνάτων ενάντια στους λαοπλάνους επαναστάτες τρομοκράτες? Σοβαρά????). Αυτό που συνέβη ήταν τόσο εξόφθαλμα τρομοκρατική ενέργεια που κανένα δίποδο δε θα εκλάμβανε το χάος που γεννήθηκε σαν ελευθερία, οπότε τα βασικά επιχειρήματα και του Bane και της ταινίας κατ'επέκταση είναι της πλάκας. Ο Bane δεν ήταν ποτέ δημαγωγός και είναι αδύνατο να ταυτιστεί μια πυρηνική βόμβα με...ανεξαρτησία από κάποια αρχή. Υπάρχουν τόσα πράγματα που δε βγάζουν νόημα που δεν έχει κανένα αποτέλεσμα το να συζητήσω το υπόστρωμα της ταινίας - απλά δεν υπάρχει. Τώρα, από δράση, ξύλο κλπ, μέτρια. Δεν ήταν ταινία Batman με την καμία, δε σου έδινε αυτή την αίσθηση, ο Batman εμφανιζόταν λίγο, η Catwoman δε με έπεισε καθόλου σα χαρακτήρας (εντελώς ξένο σώμα και σπασμωδικός ρόλος, η Χάθαγουέι έκανε ότι μπορούσε με τον κώλο της αλλά δεν αρκεί), ο Robin/ μπάτσος ήταν καλός αλλά δεν κόλλαγε πολύ καλά (όπως τίποτα στην ταινία άλλωστε) και δεν εξελίχθηκε πειστικά, η Μαριόν Κοτιγιάρ/ Τάλια ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρη από την πρώτη μέχρι την τελευταία σκηνή. Μου άρεσε ο Bane πάντως. Ο ρόλος του έχει προβλήματα (για τα οποία δεν ευθύνεται ο Χάρντυ) αλλά ο ηθοποιός πιστεύω τον ενσασρκώνει αρκετά πειστικά. Έχει την εμφάνιση (όσο κι αν ο Ground παραπονιέται για το ύψος του, δε φαίνεται στην ταινία), έχει στυλ γενικά (ο τρόπος που περπατά με τα χέρια στο γιλέκο, που διαβάζει το λόγο του Γκόρντον, που μιλάει στους στρατιώτες αποδίδουν επιβλητικότητα), η εκφορά του λόγου του είναι σωστή, και αν του βάζανε πιο μπάσα φωνή θα ήταν πολύ καλός.
Για το Bane και τα κίνητρά του, καθώς και το πόσοι ξέρουν ποιός είναι ο Batman, τα έχετε πει όλα. Όσο για τις τρύπες και όλα τα χαριτωμένα, με έχετε καλύψει επίσης.
Γενικά, μέτρια ως κάτω του μετρίου, μην πω από τις κακές ταινίες Batman συγκρινόμενη με Batman and Robin και λοιπό συρφετό.
Leave a comment:
Leave a comment: