Μπα ο πριγκηπας Oberyn θα την εκανε αλλιως τη δουλεια οχι με δηλητηριο...
Τεσπα η αληθεια ειναι οτι ξερω ποιος το εκανε και τωρα θα το μαθετε και εσεις (καλα οχι τωρα, οταν το δειξουν). Να σας πηγε οτι θα φατε spoiler :p
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Game Of Thrones
Collapse
X
-
Αυτός ναι.Έχει μίσος τόσο για τους lanister όσο και για τους targerianΔεν θα μου κάνει εντύπωση αν είναι αυτός που θα ανέλθει στο σιδηρούν θρόνο!
Leave a comment:
-
Μες τα 5 καλύτερα επεισόδια της σειράς για μένα, ήταν πολύ γεμάτο.
Με τον θάνατο του πιτσιρικά στεναχωρήθηκα, μου άρεσε πολύ το πώς έπαιζε.
Leave a comment:
-
Όχι ρε, αυτός που μόλις ήρθε στην πόλη για το event και πήγε στο μπουρδέλο. Έδειξε καθαρά το μίσος του για τους Lannisters.
Leave a comment:
-
Ποιος αδερφός ποιανού βασιλιά??Του Πρώην Ρόμπερτ?Αυτός έχει πεθάνει στην προηγούμενη σεζόν!
Μια πιθανή εξήγηση για το ποιος το έκανε να είναι και η εξής:
Ή η νέα βασίλισσα ή σε συνεργασία με τη γιαγιά της ή μόνο η γιαγιά της.Ξέρουμε το μίσος της γιαγιάς για τους Μπαράθιον.
Leave a comment:
-
Πάντως όχι πως πριν δε συνέβαινε, αλλά από την τέταρτη σαιζόν και μετά το σενάριο γίνεται τελείως καρναβάλι. Ετοιμαστείτε.
Leave a comment:
-
Αν κάποιος δεν διάβασε τα βιβλία πως να το περιμένει?
Αν και σαν χαραχτήρας ίσος να είναι ο πιο μισητός όλον τον εποχών, εντούτοις μου αρέσει ο Jack Gleeson ο οποιος έκανε μια απίστευτη ερμηνεία σαν Joffrey Baratheon. Θέλω να τον δω και σε άλλες δουλειές.
Όσο για το ποιος μπορεί να το έκανε, ο "γελωτοποιός" ίσος? ΄Η ο ανώμαλος αδερφός του βασιλιά που δεν ήρθε?
Leave a comment:
-
Δεν ξέρω εδώ ποιος μπορεί να το'κανε..Δεν νομίζω να'ναι το προφανές!!Από την μέχρι τώρα πορεία της σειράς δεν έδειχνε κάτι τέτοιο!Τον είχαν για άλλη μια season τουλάχιστον!
Leave a comment:
-
Πολύ καλό αν και πολύ ήσυχο.Οι δημιουργοί υποσχέθηκαν περισσότερο action σε κάθε επεισόδιο και όχι μόνο στο επεισόδιο 9...Για να δούμε στη συνέχεια!
Leave a comment:
-
Είδα το πρώτο επεισόδιο. Ωραίο. Είχα ξεχάσει πως είναι μια πραγματικά ποιοτική σειρά. Μου έλειψε.
Leave a comment:
-
πλακα πλακα ο hodor ειχε αρκετες ατακες σε σχεση με τις αλλες σεζον
υπαρχει κανενα site που να μετραει ποσα hodor ειπωθηκαν σε καθε σεζον?

EDIT:
EPIC RAP BATTLES OF GAME OF THRONES !!!
Leave a comment:
Leave a comment: