Announcement

Collapse
No announcement yet.

Game Of Thrones

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Δεν το έχω δει ακόμα. Απλά μπήκα να δω κανένα σχόλιο πιο γενικό, όπως έκανα κίάλλες φορες. Άλλη φορα θα αποφεύγω να μπαίνω στο θέμα πριν το δω και εγώ.

Είναι ok, απλά ας προσέχουμε περισσότερο με τέτοια σχόλια.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    μα το επειοδιο βγηκε ποια spoilers?

hmm οντως ειναι λιγο χυμα θα τα βαλω σε tags

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Thank you για τα spoilers.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    epic επεισοδιο για ακομα μια φορα αν και βεβαια αν θυμαμαι καλα δειχνει σκηνες και απο το δευτερο βιβλιο

10o επεισοδιο discussion

τα CGI δρακακια στο τελος με την Danyrys φαινονται εντυπωσιακα η σκηνη δεν αποτυπωθηκε οπως ακριβως ειναι στο βιβλιο αλλα παρολα αυτα ητανε καταπληκτικη

Sansa stark τρομερη ερμηνεια στην σκηνη με τον Joffrey

συγκιτητικη η σκηνη με την Cat και τον Rob Stark ο ηθοποιος που τον υποδειεται εχει κανει πολυ καλη δουλεια

Cat kai Jaymie επισης δυνατη σκηνη, γενικα η Cat εδωσε ρεστα

παμε τωρα για το ''a clash of kings'' σε ενα χρονο ομως...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    oneddl.com αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το oneddl.com τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βγήκε το 10ο ή ακόμα;

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Οχοχο, 2nd option rules! Και μιας και δεν έχει Καιάδα εκεί, να έπαιρνε μαζί του το laptop να τους ρίξει όλους στο Recycle Bin.

Μιας και αναφέρθηκε ο λόγος στην βασίλισσα, πολύ μου αρέσει. Sexy γυναικα.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Έκανα και 'γω catch up με τη σειρά, με μία λέξη έίναι εκπληκτική. Οι διάλογοι είναι απίστευτοι, πολύ ωραία ατμόσφαιρα και χαρακτήρες και γενικά Robb ρε μουνιά.

A, και :

Ned's dead.
    H μεγαλύτερη μαλακία είναι ότι "έπεσε" από το ίδιο του το σπαθί.

Και μιας που είμαστε εδώ, δύο πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν, δεν έγιναν και χαλάστηκα πολύ:

1. Την ώρα που το gay κωλόπαιδο λέει ότι θα τον εκτελέσει, ο Ned έπρεπε να πεταχτεί και να πει "O Joffrey είναι γιος της βασίλισσας και του Jamie Lannister!" μπροστά σε όλον τον κόσμο και να τους αφήσει όλους μαλάκες καταστρέφοντας τους Lannisters για πάντα.

2. Παρομοίως, αφού πει το παιδάκι ότι θα τον εκτελέσει, ακούγεται ένα "This is madness!" από τη βασίλισσα(aka Lena Headey). Εκεί θα έπρεπε να πεταχτεί από το πουθενά ο king Leonidas (300) και να πει "This is Sparta!", να τα κάνει όλα πουτάνα σκοτώνοντας το βασιλιά, τη βασίλισσα, το συμβούλιο αλλά και τους λοιπούς παρευρισκόμενους με τα ίδια του τα χέρια. Ύστερα αν ήθελε, ας αποκεφάλιζε και τον Ned, θα του το συγχωρούσα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ναι, θα του ξανακολλήσουν το κεφάλι του (wtf?)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Για τον ned stark τι λέτε να παίχτηκε?Θα γίνει το αυτονόητο?

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Κι εμένα δε με χάλασε καθόλου που δεν έδειξε μάχη, για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται ήδη απίστευτη σε κάθε επεισόδειο που βλέπω η υψηλή ποιότητα της σειράς που μια απεικόνιση εκτεταμμένης μάχης είναι το τελευταίο που περιμένω να δω.

Επίσης στη σκηνή με τη μάγισσα που κάνει χρήση blood magic τρομοκρατήθηκα και μόνο στη σκέψη να μπουκάρει η κάμερα μέσα στο αντίσκηνο και να δω τίποτα παλαβά πράσινα necromancy εφφέ με λαμπερές νεκροκεφαλές και αίμα να ρέει στον αέρα.

ΜΠΛΙΑΞ! Πραγματικά ευτυχώς που το αφήνουν στη φαντασία του θεατή και δε χαλάνε αυτό το φοβερό ρεαλισμό που χαρακτηρίζει τη σειρά. Σε αυτό το σημείο, μια χρήση τόσο εξώφθαλμων "μαγικών" μάλλον θα μου χάλαγε τη ψευδαίσθηση παρα θα μ'έφτιαχνε. Βέβαια εξαρτάται και ποιότητα των γραφικών, οπότε οψόμεθα....

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Καλύτερα όχι πολλές μάχες, τις σιχάθηκα στα LOTR, πραγματικά συμφωνώ άν είναι να δείξει μια μάχη πολύ πιο προτιμητέο είναι μια τεχνική μονομαχία, παρά να βλεπεις το copy paste των στρατιωτών από ένα cgi αλγόριθμο να σφάζεται.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Θα μας τα δείξει όλα στο τέλος!Δράκους, whitewalkers, targarians vs starks vs lanisters!
    Πάντως αν πεθάνει τελικά ο ned θα ξενερώσω πολύ!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Αν και πάτησα το spoiler, δεν διάβασα τίποτα. Μην χαλάσουμε το suspense.

Spahar προσωπικά διαφωνώ. Δεν είναι καμια φτηνιάρικη σειρά. Είναι μια πολυαναμενόμενη σειρά, βασισμένη σε γνωστό βιβλίο, είναι σειρά του HBO, και και και... Οι μάχες εννοείτε ότι πρέπει να υπάρχουν. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορα, όμως αυτό δεν θεωρείτε καν λεπτομέρεια, θα έπρεπε να είναι γεγονός. Το να ρίχνει βάθος στους χαραχτήρες και στην πλοκή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσει τα αυτονόητα. Δεν βλέπεις μια EPIC σειρά μονο για το βάθος τον χαραχτήρων, εγώ όταν την άρχισα αλλα είχα στο μυαλό μου.

Όπως και να έχει, μέχρι τώρα με διασκεδάζει πολύ, αν και στα πρώτα επεισόδια πρέπει να έφαγαν γλιστρίδα για να ρίξουν τόσο μπλα μπλα. Το δέχτηκα όμως νοουμενου ότι προετοιμάζει το έδαφος για κάτι το πολύ θεαματικό, και ακόμα το περιμένω.

Leave a comment:

• Spahar
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Έλα τώρα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κάτι τέτοιο. Με πείραξε και εμενα το ότι δεν έδειξε μάχη, απλά ήμουν φορτισμένος από το φινάλε για να το σχολιάσω. Μιας και το ανέφερες όμως, ναι και εμενα με ενόχλησε. Θέλουν να πλασάρουν μια σειρά με τον τίτλο "Ποιοτική", με τόσο hype, και δεν μπορούν να βάλουν μια μάχη? Μετά δηλαδή τι θα γίνει? Αν έρθουν οι White Walkers? Η ακόμα δράκοι? Τι? Δεν θα δείχνουν μάχες? Εφέ? Δράκοντες να φτύνουν λάβα και μανούβρες στον αέρα πάνω από στρατιές συγκρουόμενων σπαθιών? Αν τολμήσουν κάτι τέτοιο, όσο και αν μου αρέσει η σειρά μέχρι τώρα, θα είναι ΣΚΕΤΗ απογοήτευση και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα τους δικαιολογεί. Μα μιλάμε ΤΙΠΟΤΑ ε.

Σε τέτοια σειρά, το eye candy όπως το λες, είναι standard. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι θα υπάρχει. Είναι σαν να βλέπω το The Walking Dead και τα zombies να είναι σαν κανονικοί άνθρωποι εμφανισιακά.
    Κατανοώ αυτό που λες, παρόλα αυτά μέχρι τώρα εμένα η σειρά δεν με κρατάει με το eye candy, αλλά με την εξέλιξη της πλοκής και των χαρακτήρων. Από την αρχή η δράση αποτελούσε ένα πολύ μικρό μέρος της, οπότε το skip των μαχών, με γνώμονα ότι μιλάμε για τηλεοπτική και όχι κινηματογραφική παραγωγή, μου φαίνεται ότι ήταν λογική απόφαση. Όπως είπα, δεν θα μου πρόσφερε τίποτα παραπάνω να έβλεπα για 5-10 λεπτά σφαξίματα μέσα σε ένα μπούγιο, σε αντίθεση πχ με μία μονομαχία μεταξύ δύο. Θα ήταν καλό να υπήρχε αν μπορούσαν να την αποδώσουν σωστά, αν όχι καλύτερα που δε το έκαναν για εμένα.

Τώρα για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω, δεν γίνεται να δεχτούμε εκπτώσεις σε όλα, όπως πχ στην εμφάνιση ενός δράκου.

Leave a comment:

Working...
X