Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roger Waters live in Greece early July+DVD filming

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Αμααααααν το παιδι....

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Λογικά θα είναι μετά τις 4 Ιουλίου διότι αν είδες την ανακοίνωση αλλάξανε το Μιλάνο και το βάλαν 3 και 4 αντί για 6 και 7.

Επίσης Terra Vibe δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να γίνει.Όλες οι συναυλίες αυτής τις περιοδείας γίνονται σε κλειστό χώρο λόγω σκηνικών!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Lol, ενας φιλος μου εκλεισε να παει στην Ελβετια για να τον δει, PWNED.
    Περιμενω official ανακοινωση, ημερα, χωρο και τιμες και αν ολα πανε κατ' ευχην θα ειμαι εκει 100%.
    Ως τις 4 Ιουλιου θα ειμαι Βελγιο για ενα φεστιβαλ, αλλα οκ rescheduling ftw, με τις αλλαγες που καναν μαλλον θα προλαβω και τον Waters.

Werchter Festival, Interpol, Arcade Fire, Thievery Corporation, Waters και ισως και Suede στη Θεσσαλονικη, να δω αν θα μπορεσω να παω σε ολα αυτα τελικα.

Πουλαω Chrono Trigger, Shenmue 1-2, μπολικα FF κτλ, ψηθειτε.

Υ.Γ.
    Γαμιεται το Τerra Vibe.

Leave a comment:

• Laharl
    started a topic Roger Waters live in Greece early July+DVD filming

Roger Waters live in Greece early July+DVD filming

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!

http://www.facebook.com/notes/roger-...21134661234325

Ο Roger Waters έρχεται Ελλάδα για την περιοδία The Wall και μάλιστα θα γυρίσει και σε DVD την συναυλία-ες

Το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός ever για την Ελλάδα κατά την άποψή μου.Ελπίζουμε σύντομα σε επίσημη ανακοίνωση και γιατί όχι σε 2 ημερομηνίες...

Η τρέλα που με έχει πιάσει δεν περιγράφεται και επίσης ΜΟΝΟ στην ιδέα ότι στην συναλία της Ελλάδος μπορεί να ανέβει και ο Gilmour μαζί του με κάνει να τρελένομαι.Από που προκείπτει αυτό θα μου πείτε?Ο ίδιος είχε δηλώσει πως σε 1 συναλία σε αυτή την περιοδεία θα ανέβει μαζί του ο Gilmour στην σκηνή για το Comfortably Numb,τι καλύτερο από την συναλία με για το DVD να γίνει αυτό?

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ WATERSSSSS

ΥΓ:Νομίζω αξίζει να υπάρχει ξεχωριστό thread για αυτό το μοναδικό γεγονός.
Working...
X