Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roger Waters live in Greece early July+DVD filming

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Χα χα, α ρε Didi αιώνιοι είστε... Τέλος πάντων να είναι καλά ο Roger το γεροντοπαλήκαρο, αλλά θα πούμε όχι. Έχουμε και Clutch, Priest, Whitesnake και WASP- όλα τα νιάτα δλδ, αλλά τι να κάνουμε απωθημένα ετών, πέραν των Clutch που αγαπάμε και στηρίζουμε. Επίσης εξανεμίστηκαν πρόσφατα και οι τελευταίες ελπίδες να εμφανιστεί εδώ ο Gilmour μιας και εκανε την εμφάνισή του στη συναυλία στο Λονδίνο- και ξέχασε και στίχους από το Comfortably Numb. Better luck next time! xD

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Και τρίτη μέρα το The Wall...Τρίτη 12 Ιουλίου

Εντάξει πήρα εισητήρια και για Παρασκευή και για Σάββατο αλλά εδώ πρέπει να πω όχι

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Τσίμπησα κι εγώ δύο για άνω διάζωμα. Ούτως ή άλλως- μετά από παράπονα- η αρένα ήταν ανέφικτη. Ευτυχώς που βάλανε Σάββατο γιατί Παρασκευή ηταν δύσκολο. Εννοείται πρώτη μέρα πάει για sold out και ήδη δεύτερη μέρα έγιναν sold out τα της Αrena. Kαλά να περάσουμε.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Double post γιατί ΠΡΕΠΕΙ!

Πήρα το μαγικό χαρτάκι για 1η ημέρα αρένα και μόλις γύρισα σπίτι ανακοινώθηκε και 2η ημέρα 9 Ιούλη.Η τεράστια Μ@ΛΑΚΙΑ της Didi είναι ότι ήδη στην Αθήνα ξεκίνησε να πουλάει και για την 2η μέρα δίχως ΚΑΜΙΑ επίσημη ανακοίνωση.Απίστευτη ξενέρα έφαγα μιας και θέλω να πάω και 2η μέρα και φοβάμαι μπας και δεν προλάβω.

Α ήδη almost sold out η 1η μέρα,η αρένα πάντως έγινε 100% sold out.Όσοι τυχεροί πρόλαβαν πρόλαβαν.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

Αν και περιμένω να γίνει και δεύτερη συναλία γιατί την πρώτη την κόβω για sold out από την πρώτη εβδομάδα.Μην ξεχνάμε ότι η χωρητικότητα του ΟΑΚΑ είναι μικρή.

Οι τιμές είναι πολύ καλές παιδιά και κυρίως ιδιαίτερα ανταγωνιστικές με την υπόλοιπη Ευρώπη.Εκεί έχουν γύρω στα 80 ευρώ τα φθηνότερα

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Kales einai oi times sxetika...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ωραια θα κατευω tickethouse να παρω μερικα

οι τιμες παντως θα μπορουσανε να ειναι και χειροτερες

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Παρασκευη 8 Ιουλιου λοιπον, στο κλειστο μπασκετ του ΟΑΚΑ.
    Τα υπολοιπα εδω:

Αντε, παρτε και τιμες εισιτηριων ετσι να χουμε:

PL1 (Ανω διάζωμα): 55 ευρώ
    PL2 (Αρένα): 65 ευρώ
    PL3 (Κάτω διάζωμα): 88 ευρώ
    PL4 (V.I.P.): 145 ευρώ

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    τον ειχα δει νομιζω το 2006 στο terra vibe και ητανε ενα οπτικοακουστικο υπερθεαμα, αντε να δουμε ημερομηνιες

φετος ψηνομαι (ξανα) και για το gotik treffen 10-13 ιουνιου να δουμε αμα θα μου κατσουνε οι ημερομηνιες

Leave a comment:

• Somari
    replied
    -_-

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    ΠΟΙΟΣ;;;

edit
    Α καλα ο τυπος δεν υπαρχει, απ'οτι βλεπω εχει αντιγραψει ολα τα τραγουδια των pink-floyd...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    I'll pass. Θα πάω στο Αντιαπαγορευτικό φέστιβαλ για skunk και μουσικούλα που θα διεξαχθεί εδώ τον Μάιο. ;)

Originally posted by Xeno View Post
    Πουλαω Chrono Trigger, Shenmue 1-2, μπολικα FF κτλ, ψηθειτε.
    Και που τα βρήκες όλα αυτά και τα πουλάς? Φαλήρησες ? Εγώ που ξέρω ότι είσαι διατεθειμένος να τα πουλήσεις αυτά τα διαμάντια ?

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Terra Vibe πιστεύω και χαλαρά μιλάμε για 70 το εισιτήριο το λιγότερο- όπως και να έχει μιλάμε για σίγουρο sold out. Αλλά μετά την τελευταία του συναυλία- που ήταν για μένα εμπειρία, δε με απασχολεί η τιμή. Αρκεί να μη συμπέσει με Priest Whitesnake.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αντε να δουμε, ακουω προβλεψεις για χωρο και τιμες.

Leave a comment:

Working...
X