Είδα το Remains.Ζομποταινία βασισμένη σε όλα τα κλισέ του είδους,με κάποια comic relief στοιχεία.Δείτε το.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
Pacific Rim:
Η ταινία που έχει αυτό που θέλαμε από μικροί: Μεγάλα Ρομπότ! Τεχνικά/οπτικά άψογη, στην πένα, ίσως έπρεπε να το δω σε 3D, πρέπει να είναι και γαμώ.
Το story απλά έρχεται σαν extra δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
Συστίνεται σε όποιον θέλει να δει που έχει φτάσει τεχνολογικά το cinema στα ειδικά εφέ και στους fans BFR (έλα το 'χετε!) vs Alien Monsters. Πίσω απ' την ταινία κρύβεται ο Del Toro που όπως μου είπε και ο kakashi είναι μεγάλος fan των anime.
Και... Dragon Ball Z new movie really works!!! Επιτέλους!!
Επίσης πένα οπτικά, οι μάχες ήταν πολύ καλές, φτιαγμένες με τις τελευταίες τεχνολογίες, δεν είχε όμως και πολλές μιας και η ταινία ήταν 1:30 ώρα. Σίγουρα above average anime, αξίζει, και όχι μόνο για το "βαρύ" όνομα. Προς το τέλος ανοίγει νέες πτυχές στην ιστορία του Dragon Ball που μας εξέπληξαν και δίνει τη δυνατότητα για νέα επειδόδια!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Eida to "Now you see me"
Den marese to telos alla h ypoloiph tainia einai poly kalh.
Epishs deite afthn thn skhnh maxhs, prwtotyph kai gamath, FBI VS Magic, good stuff
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Περιμενω καιρο αυτη τη ταινια, θα τη δω συντομα, χαιρομαι που ακουω παντα καλα σχολια.
Comment
-
Είδα το Pacific Rim
1) Γαμάει.
2) ΓΑΜΑΕΙ.
3 ΓΑΜΑΕΙ
4) Έλα κόπανε Michael Bay να δεις πώς φτιάχνεται σωστή ταινία με τεράστια ρομπότ.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment