Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • H tainia den htan katholou asxhmh, isa isa tha elega, alla to senario mporei na provlhmatisei poly, eidika tous fans ths anime seiras h tou Arcadia of my youth.
    To telos an mh ti allo tha kanei kapoion na pei wtf?

    Isws giafto kai h arnhtikh kritikh.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

    Comment


    • Είδα το Dallas Buyer Club.Συνήθως δε βλέπω τέτοιες ταινίες,εκτός κι αν με σύρει κάνας φίλος στο σινεμά για παρέα.Θυμάμαι που έβλεπα το τρέηλερ και σκεφτόμουν,δεν παίζει να πάω να τη δω αυτή βλακεία.Τελικά μου άρεσε,και οι ερμηνείες ήταν ΟΝΤΩΣ για Όσκαρ.Δεν είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει,άλλωστε της λείπει η κορύφωση,αλλά γενικά άξιζε.
      Carpe diem

      Comment


      • ειδα το Anchorman 2: The Legend Continues.
        αργησε να βγαλει κωμωδια ο will ferrel αλλα μας αποζημιωσε με το παραπανω οποτε και να μην ξανακανει αλλη κωμωδια δεν θα τον κατηγωρησω.
        ο steve carrell εχει ενισχυμενο ρολο στο 2 οποτε καταλαβατε τι χαμος γινεται στη ταινια.
        επισης εχει περισσοτερους γνωστους guests απο το 1.
        χαλαρα στις 10 ταινιες με το περισσοτερο γελιο που εχω ριξει.



        αναμενουμε εναγωνιως το αντιπαλον δεος "zoolander 2" (οταν βγει).
        sigpic

        Comment


        • ειδα και γω το sequel των 300.
          ενα μονο θα πω.
          σε μια σκηνη (που θα την καταλαβουν μονο οσοι την ειδαν ;) ) ολο το σινεμα χειροκροτουσε, σφυριζε και φωναζε "ΑΞΙΟΣ" για 30 δευτερα.
          epic σκηνικα.
          sigpic

          Comment


          • "You fight much harder than you fuck.".

            Comment


            • Ωραίος ο Καπιτάνιος, για ταινία του είδους της μπορώ να πω ξεπέρασε της προσδοκίες μου!

              Σενάριο με τα κλασσικά κλισέ που αρμόζουν σε action ταινία, έχει όμως ανατροπές και ενδιαφέρον, γρήγορο και τεχνικό ξύλο και φυσικά freedom fighter Cap!
              The illusion of free will is an illusion.

              Comment


              • Είδα και εγώ το Captain America: The Winter Soldier. Μπορώ να πω καλύτερο απότι περίμενα, αν και νομίζω το πρώτο μου άρεσε περισσότερο. Δεν ασχολείται τόσο με τα ερωτικά, τις δήθεν εξυπνακίστικες ατάκες, και τις άλλες διαφορες γνωστες μαλακίες που έχουν οι άλλες ταινίες του είδους (βλέπε Iron Man, Thor, Transformers...), όχι τόσο έντονα τουλάχιστον. Είναι κάπως πιο "προσγειωμένη" και κυρίως αφοσιωμένη στον υπερήρωα. Αν και αυτό ακούγεται λογικό (duh, είναι super hero movie, με τι άλλο θα καταπιανόταν?), εντούτοις αρχίζει να γίνεται σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας (fuck logic).

                Αν και κάπου μπορεί να σου δίνει την αίσθηση ότι κινείται με αργούς ρυθμούς μέσα σε μπερδεμένες καταστάσεις, katafernei να στέκεται καλά σαν μια σωστή και αγνή super hero movie με ωραίους secondary characters. Από τις ελάχιστες φορες που συμπάθησα τους "psychics" κάποιου super hero.

                Comment


                • Η πρώτη ταινία ήταν εντελώς αδιάφορη για μένα πάντως.Αλλά μετά από αυτό το hype περιμένω κάτι πραγματικά καλό για τη δεύτερη!Για να δούμε!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

                  Comment


                  • Eida to Robocop.

                    Den htan asxhmh tainia, eimoun etoimos gia megalh pipa alla telika opws eipa den thn vrhka asxhmh.
                    Aplws den exei thn via pou eixe.
                    Eixa spastei ligo pou tou allazoun to armor, alla ligo prin to telos tou dinoun ksana to palio tou look, ean vgei sequel tha to dw.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

                    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

                    Comment


                    • Ξαναείδα μετά από καιρό το The Κόπανοι. Εντάξει τι να πεις. Το ελληνικό Reservoir Dogs.
                      Ένας κι ένας. Τούφας, Κοράκι, Δούκας, Μίκυ, Γκόγκος, Βλάσης, Φούσκας. Μία ατάκα μετά την άλλη. Πραγματικά η απόλυτη καλτίλα, ο ορισμός των 80's.

                      Comment


                      • Είδα το Rio 2.Πολύ καλό,τίγκα στο χρώμα,πολύ τραγούδι καθώς και μερικές "ζουζουνιάρικες" στιγμές.Δείτε το με κοπέλα οπωσδήποτε,δε θα το μετανιώσετε. ;)
                        Carpe diem

                        Comment


                        • Μετά από πολλή καθυστέρηση είδα το Rush.

                          ΠΟΛΥ δυνατή ταινία, από τις καλύτερες που έχω δει τα τελευταία χρόνια, που με έκανε να θυμηθώ γιατί αγάπησα τη Formula 1 και δεν την παρακολουθώ τώρα.

                          Σαν ταινία πρώτα: καταπληκτική ερμηνεία από το Bruhl σα Lauda, που δεν ακολουθεί τη μόδα του Hollywood (και γενικά των αμερικανών ηθοποιών) να μιμούνται το πρόσωπο στο παραμικρό και να το αποκαλούν ηθοποιία. Αποδίδει με κινήσεις, εκφράσεις, ομιλία, την προσωπικότητα του Lauda, τα συναισθήματά του, την ψυχοσύνθεσή του την ίδια - τον ζωντανεύει και δεν τον μιμείται απλά, ενώ το σενάριο από Βρετανό σεναριογράφο δεν ακολουθεί τις εύκολες αισθηματικούρες και εστιάζει στα κατάλληλα σημεία. Ο Hemsworth μου ήταν και πριν συμπαθέστατος σαν ηθοποιός, και δεν αναφέρομαι στο Θορ του. Όσοι είδατε το Snow White and the Huntsman ή διαβάσατε την άποψή μου για αυτό θα είδατε έναν τύπο που δεν περιφέρεται απλά πιάνοντας χώρο στην οθόνη αλλά βάζει προσωπικότητα, το παλεύει και κυρίως αφήνει το στίγμα του. Έχει το μεγάλο χάρισμα να δίνει την αίσθηση του ανοιχτόκαρδου, καλοσυνάτου χαρακτήρα και αυτό φαίνεται σε κάθε ρόλο του, ειδικά στο Rush, πράγμα που τον κάνει αμέσως συμπαθή. Εδώ είναι ακόμα πιο εκφραστικός, σε ένα ρόλο που του ταιριάζει εμφανισιακά (για μια ακόμα φορά) και η ερμηνεία του είναι πλήρης και στιβαρή.

                          Περιμένω από το Hemsworth να δώσει τουλάχιστον μία καταπληκτική, ισοπεδωτική ερμηνεία στο μέλλον, εφάμιλλη με αυτή του Ρουρκ στον "Παλαιστή". Ίσως δεν είναι το μεγαλύτερο ταλέντο αλλά δουλεύει και προσπαθεί πάρα πολύ, αυτό φαίνεται και πιστεύω μπορεί να το βγάλει από μέσα του.

                          Σκηνοθετικά, δε συμπαθώ το Howard που τον θεωρώ έναν βολικό για τους παραγωγούς διεκπεραιωτικό τροχονόμο. Εδώ καταφέρνει να πιάσει και το νόημα της F1 εκείνης της εποχής και, κυρίως, να μην καταφύγει στα γνωστά "και καλά ένταση" αβανταδόρικα πλάνα με λάστιχα, μηχανές κλπ που χαρακτηρίζουν τις ταινίες αγώνων. Εκείνη την εποχή η F1 ήταν πιο χαλαρή (ο ίδιος ο Lauda είχε καθυστερήσει να πάει σε απονομή μετά τον αγώνα γιατί πήδαγε ένα pit babe), πιο γιούργια, λιγότερο περιχαρακωμένη, λιγότερο μπίζνα αν θέλετε, με πολύ έντονο το στοιχείο της προσωπικότητας τόσο από τους team managers όσο και από τους οδηγούς (που είχαν χώρο να το δείξουν) και ας μην ξεχνάμε πως τρέχανε με turbo σκοτώστρες με πολύ λίγη ασφάλεια - οπότε ήταν μουρλοί με δίπλωμα, και ας μην ξεχνάμε πέρα από το Lauda και το Jilles Villeneuve που σκοτώθηκε περίπου εκείνα τα χρόνια. Ακόμα και τα τέλεια pit stop, που σήμερα είναι ο κανόνας, τότε ήταν η εξαίρεση. Αυτά όλα περνούν στην ταινία, ζωντανεύουν ιδανικά με την κατάλληλη φωτογραφία και με ένα σεβασμό και υπευθυνότητα που δε συναντάται εύκολα - δεν είναι απλά ντεκόρ, είναι κάτι ζωντανό, βλέπεις την ενέργεια και πιστεύεις πως βλέπεις πραγματικό αγώνα. Σε αυτό βοηθούν οι πάρα πολλές λήψεις που ακολουθούν τις πραγματικές μεταδόσεις (αν είχε και μερικές περισσότερες λήψεις από το κράνος, αναχρονιστικές μεν αλλά έτσι για την καύλα του να οδηγούν με το ένα χέρι και να κουμπώνουν με το άλλο) (άσχετο, είχα δει ολόκληρο γύρο του Senna στο Μονακό να οδηγά όλη την ώρα με το ένα χέρι και να αλλάζει ταχύτητες με το άλλο πάνω στο λεβιέ πίσω από το τιμόνι, μου είχε φύγει η μαγκιά) και η περιορισμένη χρήση πραγματικών πλάνων, που θα έδειχναν ξεκομμένα.

                          Τώρα, όλοι οι υπόλοιποι, επαρκέστατοι και κατάλληλοι.

                          Γενικά μια ταινία που θα κρατήσω, και μπαίνει άνετα στις 3 καλύτερες ταινίες αγώνων γενικά - ίσως και να συγκρίνεται με το Le Mans με το μέγιστο Στηβ ΜακΚουήν. Και, καθόλα, πραγματικά συστήνεται!
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                          Comment


                          • Στα αρνητικα βεβαια, το Rush δεν απεφυγε τα κακα αμερικανικα κλισε που δε βγαζουν νοημα στο αγωνιστικο κομματι. Πχ δυο αυτοκινητα διπλα διπλα μια να περναει το ενα μπροστα και μια τ αλλο λες και οι οδηγοι παταγαν κι αφηναν γκαζι...
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Δε νομίζω πως ήταν τόσο έντονο όσο να χαλάσει τη γενική εικόνα, ενώ στην F1 εκείνης της εποχής το ρόδα - ρόδα και το συνεχές 1 - 2 ήταν πιο συνηθισμένα από το σήμερα. Προσπαθώ για παράδειγμα να θυμηθώ ποιός και πότε ήταν εκείνος ο επικός τελευταίος γύρος (νομίζω μεταξύ Mansell - Prost, σε αρκετά μεταγενέστερη περίοδο, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος) που δύο οδηγοί άλλαζαν θέση επί μισό γύρο περνώντας από όπου έβρισκαν.

                              EDIT: Τη βρήκα! Και μάλιστα περίπου σύγχρονη του Rush. Jilles Villeneuve (ο μουρλός των μουρλών) εναντίον Rene Arnoux 1979 , 76ος γύρος, γαλλικό gran prix.

                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                              Comment


                              • Originally posted by Enpsty View Post
                                Ξαναείδα μετά από καιρό το The Κόπανοι. Εντάξει τι να πεις. Το ελληνικό Reservoir Dogs.
                                Ένας κι ένας. Τούφας, Κοράκι, Δούκας, Μίκυ, Γκόγκος, Βλάσης, Φούσκας. Μία ατάκα μετά την άλλη. Πραγματικά η απόλυτη καλτίλα, ο ορισμός των 80's.
                                ΑΜΑΝ Η ΧΟΝΤΡΗ!!!

                                Είσαι τιτανοτεραστιος.

                                Επίσης Τιτε συμφωνώ σε όλα απόλυτα, την είχα δει όταν κυκλοφόρησε και έπαθα πλάκα. Χάλαρη αγορά μόλις μπορέσω σε blu ray.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X