Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cassandra's Dream

    Μου άρεσε αρκετά ο συνδιασμός έρωτα,ζωής και θανάτου και η απρόσμενη πλοκή...Πολύ καλή και η μουσική , εξαιρετική θα έλεγα.

    Comment


    • Χθες ειδα το Transformers 2 και ηταν οπως το περιμενα (και οτι ηθελα να δω)
      αφθονη δραση τρελα εφε εκρηξεις καθε 3 δευτερολεπτα πολλα αμερικανικα αστεια....
      σε οποιον αρεσε το 1 λογικα θα του αρεσει και το 2 με λιγα λογια

      Comment


      • Και εγώ είδα το Tsanformers χθες.

        Αμα θέλει κάποιος να μάθει αν η ταινία είναι καλή, πιστεύω μια εικόνα αρκεί για να τον πείσει:

























        Comment


        • Μόλις είδα το "Η Αρπαγή" ή κάπως έτσι.Ωραία ταινία που άνετα ξαναβλέπω,αλλά τίπτοα ιδιαίτερο.Πέρασαν ευχάριστα 90 λεπτά.
          Carpe diem

          Comment


          • Mόλις είδα το Eternal Sunshine of a spotless Mind για 3η φορά αν δν κάνω λάθος και ήταν το ίφιο φοβερή οσο την πρώτη φορά. Μία από τις αγαπημένες μου ταινίες

            Comment


            • Agreed και για μενα ειναι απο τις πιο καλες ταινιες που εχω δει τα τελευταια χρονια και αυτο οφειλεται και στο concept και στην πολυ καλη σκηνοθεσια, αλλα και φυσικα στο acting των πρωταγωνιστων.. 1 φορα την εχω δει την ταινια αλλα θα την ξαναδω καποια στιγμη πιστευω.

              Comment


              • Έτσι ήταν όλα πολύ ωραία δεμένα σε αυτήν την ταινία. Φίλε Xeno έχω να σου πρωτείνω μία επίσης καλή ταινία από τον σεναριογράφο της Αιώνιας Λιακάδας , το Synecdoche , New York το οποιο αποτελεί και την πρώτη σκηνοθετική του δουλειά.
                Αν θες ρίξτου μια ματιά . Το πρώτεινα και στον Evans και του άρεσε πολύ , πιστεύω πως θα αρέσει και σε εσένα.Αυτή όμως θα σε κάνει να την δεις και 2η φορά για να την ξεμπερδέψεις (λολ)

                Comment


                • Μόλις είδα το Transformers 2.Ευχάριστη ταινία που όμως πλάτειαζε πολύ με ανούσιες σκηνές με αποτέλεσμα η τελική διάρκεια να φτάσει κοντά στα 150 λεπτά.Την ευχαριστήθηκα αλλά δεν την ξαναβλέπω εκτός κι αν βγει έκδοση με κομμένες σκηνές (λιγότερες δλδ όχι περισσότερες).
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Ειδα το "Δημοσιος Κινδυνος" και μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ...οκ δν ειμαι κ ο πιο αντικειμενικος για J.Depp αλλα πιστευω αν μη τι αλλο ηταν μια χαρα...

                    Γκανγκστερ αστυνομια και κυνηγητο....

                    Ο Depp κανει τον ληστη τραπεζων και ο Bale τον αστυνομικο...θα τον πιασει τελικα? Μουαχαχαχρ...να πατε να την δειτε να μαθετε :Ρ
                    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

                    Comment


                    • Depp και Bale; I'm in.
                      Do a barrel roll!

                      Comment


                      • No love for James Russo?

                        Comment


                        • Είδα το "Δημόσιος Κίνδυνος". εν συντομία, μια καλή γκαγκστερική ταινία που θα μπορούσε (και προσπαθεί) να πει πολλά περισσότερα, που δε θύμιζε τη χαρακτηριστική τεχνική του Michael Mann, με μια άρτια ενδιαφέρουσα ερμηνεία από το Johny Depp και μια ανύπαρκτη ερμηνεία από τον Christian Bale.

                          Χωρίς να λέω ότι δεν επρνάς καλά ή ότι δεν είναι καλή ταινία, περίμενα πολύ περισσότερα και από χαρακτήρες και από δομή. Οι καλές ταινίες του Mann (Ανθρωποκυνηγός, Insider, Ο τελευταίος των Μοϊκανών, Ali, Collateral και βέβαια Heat) έχουν ένα δεύτερο και τρίτο επίπεδο ανάγνωσης, είτε στοχαστικό (πχ η τυχαιότητα και η ανθρώπινη φύση στο Collateral ή οι τιτάνιοι χαρακτήρες του Πατσίνο και του ΝτεΝίρο στην Ένταση) είτε κοινωνικό (Insider, Ali). Μετά το τεράστιο στραπάτσο του Miami Vice, o Mann μάλλον αποφάσισε να μην ανοιχτεί πολύ και, παρόλο που υπάρχουν κάποια σχόλια για τη χρήση του Τύπου και της φήμης και από τους μεν και από τους δεν, και για την εξέλιξη του οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική), αυτά δεν αποτελούν το επίκεντρο της ιστορίας, που είναι καθαρά προσωποκεντρική. Αν και ο Ντεπ πλάθει έναν ενδιαφέροντα και περίπλοκο Ντίλιγκερ (αν και το ρομάντζο μοιάζει βεβιασμένο και κολημμένο βίαια στην ταινία), δεν αβαντάρεται καθόλου από τον απαράδεκτο Μπέιλ (ερμηνευτικά ανύπαρκτος, δεν πλάθει κανενός είδους χαρακτήρα, απλά μπαίνει, λέει τις ατάκες του και φεύγει) και, δευτερευόντως, τη σκηνοθεσία. Λείπουν τα χαρακτηρηστικά κάδρα του Mann, που δείχνουν τους ηθοποιούς ολόκληρους στο χώρο από διάφορες γωνίες, και απουσιάζουν και οι άσχετες με την πλοκή λεπτομέρειες και σκηνές που δίνουν τον τόνο του περίγυρου.

                          Spoiler.

                           
                          Στο τέλος την ταινίας, ο Ντίλιγκερ δολοφονείται. Αν και η όμορφη τελική σκηνή τύπου "ο θάνατος ενός celebrity εγκληματία" είναι άρτια, δεν εισέπραξα κάτι παραπάνω, κάποια αίσθηση τέλους, ότι πχ η ισχύς του μύθου του προήλθε από τα μίντια, ή ότι η εξέλιξη και των διωκτικών αρχών και του οργανωνμένου εγκλήματος έφεραν το τέλος του "παράνομου", του "ληστή τραπεζών". Με άλλα λόγια έλειπε το σχόλιο, το κάτι παραπάνω.


                          Το ξέρω πως φαίνεται σα να γκρινιάζω επειδή δεν είδα αυτό που εκτιμούσα πως έπρεπε να δω, να υπάρχει στην ταινία. Δεν είναι έτσι - απλά, ο Mann με έχει συνηθίσει σε πιο ώριμες, προκλητικές και περίπλοκες αναγνώσεις των θεμάτων του, και τον θεωρώ από τους ελάχιστους δημιουργούς (και όχι filmmakers όπως τόσοι άλλοι) που μπορούν να το προσφέρουν αυτό σε mainstream πλαίσια. Από αυτή την άποψη, δεν είδα αυτό που ήθελα. Από την άλλη, είδα μια καλογυρισμένη ταινία μεσα στο πνεύμα της εποχής που περιέγραφε, με ενδιαφέρουσα πλοκή και αρκετό πιστολίδι. Σε σύγκριση πάντως με σοβαρές γκαγκστερικές ταινίες, όπως το "Κάποτε στην Αμερική" του Λεόνε ή το "Νονό" του Κόπολα, ή ακόμα και το "Ghost Dog" του Τζάρμους, αποδεικνύεται από λίγη ως πολύ λίγη, αν και όλοι όσοι συμμετέχουν θα μπορούσαν να μας δώσουν κάτι εφάμιλλο.
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                          Comment


                          • Το είδα κι εγώ προχτές Τίτε και όντως τα όσα είπες ισχύουν.Παρόλαυτα την ευχαριστήθηκα την ταινία.140 λεπτά χωρίς να βαρεθω,σε αντίθεση με το TR2,όπου ένιωθα πως το τραβάνε απλά και μόνο για να το τραβήξουν.
                            Επίσης μόλις είδα το Punisher Warzone.Το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από ότι περίμενα,παρόλο το φινάλε,τις ερμηνείες,την υπόθεση, που ήταν πραγματικά ανύπαρκτα.
                            Ας είναι καλά το ανελέητο σφαξίδι και η ωμή παρουσίαση αυτού που το έκανε να μοιάζει στα μάτια μου με ταινιάρα.
                            Carpe diem

                            Comment


                            • Επίσης μόλις είδα το Punisher Warzone
                              To Punisher Warzone ειναι χαλαρα στις χειροτερες ταινιες που εχω δει εβερ
                              μιλαμε για τρελη παπατζα
                              κριμα γιατι η προηγουμενη ταινια πανισερ μου αρεσε
                              και γουσταρα και τον πρωταγωνιστη (λογω της σειρας Rome)

                              Ας είναι καλά το ανελέητο σφαξίδι και η ωμή παρουσίαση
                              το σφαξιδι και η ωμη παρουσιαση που λες μαζι με τις σκηνες δρασης ειναι για γελια και για κλαματα

                              πραγματικα απορω που σου αρεσε
                              γιατι δεν ειναι με την καμια στην κατηγορια So bad that it's good

                              Comment


                              • Ξαναλέω ότι μου άρεσε που ήταν ωμή σαν ταινία σε αντίθεση με την προηγούμενη(εννοείται πολύ καλύτερη).Είχε αίμα,καρδιές,κεφάλια που εκρήγνυνται.Τι άλλο θες;
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X