Είδα χτες το Aliens vs Predator 2.Ωραία ταινία,απείρως καλύτερη από την πρώτη που ήταν υπερβολικά μεγάλη ΜΟΥΦΑ.Θα αναλύσω μετά γιατί τώρα κωλύωμαι με την αφεντικίνα μου εδώ. :icon_twisted:
[/b]
[/b]
Εκτός κι αν ήταν πειρατικό, οπότε πάω πάσο.
.
),Sean Bean,Steve Buscemi.
Να θυμηθώ να διαβάσω το βιβλίο που απο ότι έχω ακούσει είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον..
και πραγματικά έμεινα ΠΟΛΥ απογοητευμένος. Δέν λέω και το 1 ήταν πολύ κάτω του μετρίου (τι πολύ,τέλός πάντων...) αλλά σε αυτό πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους (με την κακή έννοια) τόσο απο πλευράς σεναρίου όσο και σκηνοθεσίας (ε δέν το πιστεύω ότι θα έβρισκα ποτέ καλύτερη την ταινία του Άντερσον
) . Όχι ότι δέν υπάρχει υλικό,το αντίθετο ώς μεγάλος φάν τόσο τών ταινιών Alien όσο και του Predator χρόνια ατελείωτα περίμενα να δώ το Predalien στην μεγάλη οθόνη και επίσης η ιδέα για την μεταφορά του πεδίου μάχης απο το διάστημα σε μία πόλη στην γή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά στην πράξη απλά δέν... Πάντως το μόνο που άξιζε στην ταινία κατά την γνώμη μου είναι τα νέα κολπάκια που είχε στο μανίκι ο Predator, όπως για παράδειγμα εκείνο το μαστίγιο κτλ.
. Το βρήκα πολύ μονότονο βρε παιδί μου, δεν ξέρω... Αδιάφορο, αλλά w/e γούστα είναι αυτά
.

Comment