και τραγουδια που του αρεσαν
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
Originally posted by XenoΕ αν καποιος εχει κουραστει τοτε δεν εχει λογο να ασχοληθει με Tarantino in the first place. Σχεδον ο,τι εχει κανει ο τυπος ειναι tribute σε ταινιες/κατηγοριες ταινιων που του αρεσαν.
Εντάξει ρε φίλε sorry απλά είπα την άποψή μου
Comment
-
Τσέκαρα τη λίστα των υποψηφιότητων των Oscar, συνήθως είναι καλός οδηγός για το τι ωραίο παίζει μέσα σε όλη τη βαβούρα, ήταν και το Argo όπως επίσης και το Lincoln με τον Daniel-Day Lewis αλλά επειδή δεν έχει σινεμάδες εδώ που είμαι θα περιμένω για rip.
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΣυνηθως αυτά στα oscar είναι κ τα πιο βαρετα για την ευρεία μάζα.
Οι όποιες ταινίες βραβεύονται με Όσκαρ και είναι "δύσκολες", στην πλειονότητά τους περισσότερο "σοβαροφανείς" ή (σπανιότερα) "ψευτοκουλτουριάρικες" μπορούν να χαρακτηριστούν, παρά πραγματικά κορυφαία δείγματα της κινηματογραφικής τέχνης."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Το εννοείς αυτό τώρα;
edit: θα με ενδιέφερε ωστόσω να μάθω πως εσύ ενημερώνεσαι.
ενώ τα ελάχιστα καλά φιλμ που βγαίνουν πλέον
Τελείως υποκειμενικό ζήτημα! ;)
Συνηθως αυτά στα oscar είναι κ τα πιο βαρετα για την ευρεία μάζα.
Δεν έχω δει κάποια στ'αλήθεια βαρετή ή (ψευτο)κουλτουριάρικη ταινία που να προτάθηκε για Oscar. Σίγουρα θα υπάρχει αλλά έλαθε της προσοχής μου. Πιστεύω πως τα Oscar έχουν μια σαφή κατεύθυνση που πάει προς το ποιοτικό mainstream, χωρίς πολλά-πολλά. Δε θα ήθελα να τα ισοπεδώνω όλα για χάρη μιας ιδεατά εναλλακτικής λογικής.
Comment
-
Originally posted by Raf View PostΤσέκαρα τη λίστα των υποψηφιότητων των Oscar, συνήθως είναι καλός οδηγός για το τι ωραίο παίζει μέσα σε όλη τη βαβούρα, ήταν και το Argo όπως επίσης και το Lincoln με τον Daniel-Day Lewis αλλά επειδή δεν έχει σινεμάδες εδώ που είμαι θα περιμένω για rip.Originally posted by TheCursed View PostΤο εννοείς αυτό τώρα;
Edit: Μα την Παναγία Raf δεν διάβασα το ποστ σου πριν γράψω το δικό μουThe illusion of free will is an illusion.
Comment
-
To Die Hard pote tha parei Oscar omws?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Ξέρω, από άτομο που δουλεύει στα village, ότι αν κάποια ταινία ακούγεται ότι έχει πάρει oscar, ο κόσμος πηγαινει να τν δει από περιέργεια στην αρχή λόγω Oscar και σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των περιπτώσεων οι περισσότεροι βγαίνουν με σκυμμενα μούτρα στη μέση της ταινίας κ πολλά κακά σχόλια μετά στα άτομα που δουλεύουν..Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
Comment