Ean exeis kapoia aporia sxetika me ta plotholes pou les rwta, exoun apanththei sxedon ta panta.
kiegw nomiza pws exei arketa plotholes omws almost everything makes sense.
kiegw nomiza pws exei arketa plotholes omws almost everything makes sense.
. To θεμα ειναι οτι, κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον, θελησαν να βαλουν καποιες σκηνες μεσα που θεωρουσαν cool χωρις απαραιτητα να βγαζουν νοημα. Το οτι βγηκαν μετα την ταινια και αρχισαν να εξηγουν τι εγινε εδω και τι εγινε εκει και με ατακες τυπου ο Thanos εκανε time travel με ενα μπουκαλακι pym particles και εφερε ολοκληρο στρατο και διαστημοπλοια επειδη ειναι genius ή o spiderman και οι φιλοι του πανε σχολειο και εχουν την ιδια ηλικα γιατι ηταν ολοι στο snap, δεν σημαινει οτι η ταινια δεν ηταν προχειρη. Αν δεν ηταν προχειρη δεν θα χρειαζοταν να βγουν και να κανουν τοσες δηλωσεις στη συνεχεια εξηγωντας το story. Και ξαναλεω imo αυτες δεν ειναι εξηγησεις
. Επισης μπορουν να εξηγηθουν το γεγονος οτι ο cap γυρναει στο παρελθον, δημιουργει αλλο universe και στο τελος βρισκεται γερος στο αρχικο universe
ή οτι πηγαινει και αφηνει το soul stone στον vormir, ειμαι σιγουρος
. Τελος παντων εγω θα προτιμουσα να μην πουνε τιποτα μετα και να το αφησουν ετσι, θα ηταν σαφως καλυτερο απο το να προσπαθησουν να πεισουν οτι τα ειχαν σκεφτει ολα και οτι το σεναριο ειναι κορυφαιο και χωρις κενα, απλα το κοινο δεν μπορουσε να πιασει το βαθος αυτης της μεγαλειωδους ιστοριας
.Περα απο ολα αυτα οκ, εγω θεωρω οτι το μεγαλυτερο προβημα της ταινιας ηταν το δευτερο act που εκανε πολυ μεγαλη κοιλια. Πρεπει να την ξαναδω καποια στιγμη αλλα δεν θα την εβαζα με τιποτα μεσα στο top 5. Παντως το τελος το θεωρω και εγω κορυφαιο (οχι τοσο τη μαχη οσο το πως κλεινει η μαχη).
Comment