FiOth που κράζεις το fantastic four δες το catwoman και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
τι άσχετο ήταν αυτό με το dark knight ρε συνονόματε;
τι άσχετο ήταν αυτό με το dark knight ρε συνονόματε;
(Roland Emmerich) - ANTENNA στις 21:00
.
ωραιες ταινιουλες δρασης ειναι που τις ειδα ευχαριστα στο σινεμα αλλα δε βρισκω κατι το τρομερο ουτε εχω πιασει κανα βαθυτερο μηνυμα, ισως η κουλτουρα μου και η εξυπναδα μου να μη φτανουν μεχρι εκει βεβαια.. never mind i can live with that..
;) B)
Ναι, αλλά ο FiΟth, επίσης αν δεν απατώμαι, δεν σύγκρινε τα V for Vendetta και π από άποψη ποιότητας, αλλά άποψη βάθους, δηλαδή από το πόσο εύκολα γίνεται η σύλληψη των νοημάτων και των ιδεών των ταινιών αυτών.
) κουλτουριάρικη" ταινία, όπως αντίστοιχα δεν έχει δικαίωμα να με ειρωνευτεί επειδή ξέρω τον πληθυσμό της Χιλής π.χ., αλλά αυτό είναι ένα άλλο, γενικότερα κοινωνικό πρόβλημα. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ο κάθε άσχετος κάνει πλάκα με το άτομό σου σαν να σε ξέρει από χτες, επειδή όταν οι φίλοι σου λένε κάτι ανάλογο γελάς κι ο ίδιος.
-- να βλέπω παράλληλα με το HouseMD --4η σεζόν 5ο επεισόδιο--.
"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment