Έφτιαξα ένα βίδεον για την ιστορία του περιοδικού «Μίκυ Μάους» στην Ελλάδα. Όσοι καμμέν... εεε... πιστοί προσέλθετε
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Disney World
Collapse
X
-
Ωραιος, κανε και άλλα.
Edit: Αν εχω μια μικρη κριτικη ειναι να αυξησεις λιγο το volume στο μικρόφωνο αν ειναι δυνατόν. Καλα ακουγεται αλλα σε σύγκριση με αλλα video ειναι λιγο low η ενταση.Last edited by i Have no Equal; 17-11-2019, 08:12 PM.
Comment
-
Χαχαχα, το ήξερα πως θα το εκτιμήσετε. Ευχαριστώ και για την παρατήρηση με τον ήχο ΙΗΝΕ, ήταν το πρώτο βιντεάκι αυτού του στυλ που φτιάχνω και όντως τώρα που ξελάσκαρα και το βλέπω κι εγώ, παρατηρώ πως όντως μπορούσε να είναι ένα τσακ παραπάνω. Καλά να είμαστε, και στα μελλοντικά που θα φτιάξω (μιας και απ' ό,τι φαίνεται άρεσε στον κόσμο), θα το διορθώσουμε.
Και ένα trivia: Η μουσική που παίζει σαν χαλί είναι το extended theme Hometown Domina από Legend of Mana βεβαίως βεβαίως
Comment
-
Μπορεί να μην είναι τόσο χαμηλά η ένταση του ήχου απλά μιλάει ήρεμα όταν έχουμε συνηθίσει το 99% των youtubers να ουρλιάζουν.
Μια άλλη παρατήρηση που έχω είναι να βάλεις πιο ψηλά την κάμερα γιατί φαίνεται σα να κοιτάς κάτω, που δεν είναι πολύ ελκυστικό για το θεατή.
Επίσης πρόσεχε με τις μουσικές που βάζεις μη φας κάνα copyright claim και σε κάνουν mute.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by sub_zero View PostΔεν ξέρω αν είναι όντως χαμηλά, πάντως είναι αρκετά "καθαρός" νομίζω. Το λέω γιατί είναι από τα βασικά σημεία που μπορείς να την πατήσεις όταν φτιάχνεις τέτοιο video.
Comment
-
Το είδα ολόκληρο. Με έπιασε μια νοσταλγία όταν έβλεπα τεύχη που είχα και γω.
Μια παρατήρηση. Μου φάνηκε πως από τη στιγμή που τελικά εκδόθηκε το πήγες λίγο γρήγορα.
Προτείνω να φτιάξεις και άλλα βίντεο και γιατί όχι να βάλεις και αγγλικούς υπότιτλους. ;)Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ευχαριστώ, ευχαριστώ . Ήθελα χρόνια να το κάνω, όμως δεν είχα τον εξοπλισμό, και τώρα που με βοήθησε ένας φίλος, είπα να το βάλω μπρος σιγά σιγά. Ανεβάζω εδώ και το 2ο, που αναφέρω το κλείσιμο του Τερζόπουλου το 2013, και γιατί υπάρχει ακόμα κόσμος πέντε χρόνια μετά, που δεν γνωρίζει πως συνέχισε η Καθημερινή το 2014. Λέω δυο λόγια για τους τίτλους και γενικά αναφέρω πράμα.
Στην άμεση to-do-list έχω τα γνωστά περιοδικά, όμως αν έχετε κάποια ιδέα που θέλετε να δείτε, πείτε την. Μου φαίνεται πρέπει να φτιάξω νέο thread, για να κάνουμε ξεδιάντροπη διαφήμιση με την ησυχία μας, να μην μπλέκουμε τα μπούτια μας στο συγκεκριμένο.
- Likes 2
Comment
Comment