Εντάξει μία και μία οι σκηνές που έβαλες solid...
Άλλη μία απίστευτη σκηνή- επίσης από τις top imo συνευρέσεις μεγάλων ονομάτων ever( και φυσικα η ταινία είναι τοπ)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αποσπάσματα ταινιών
Collapse
X
-
Ολόκληρη η σκηνή με το μωρό στο children of men. Είχα πάει σινεμά, έχοντας διαβάσει πολύ καλές ξένες κριτικές αλλά μη έχοντας δει ούτε ολόκληρο trailer για την ταινία. Πολύ καλή ταινία, καταπληκτική σκηνοθεσία, κινηματογράφηση για σεμινάριο και σκηνή για ανθολογία. Πιστεύω δεν έχει κανένα νόημα να βάλω κάποιο βίντεο γιατί ουσιαστικά η σκηνή χτίζεται συγκλονιστικά σε όλη την ταινία και αποτελεί την καρδιά και την ψυχή της.
......................... tears in rain. Απλά respect και ανατριχίλα.
Full Metal Jacket, όλες η σκηνές του sergeant hartman ήταν αυτοσχεδιασμος του ηθοποιού (ο οποίος το έκανε και στην πραγματική ζωή του σαν επάγγελμα) κάτι απίστευτα παράξενο για ταινία του αυταρχικά τελειομανή Kubrick
Sergio Leone at his best. Απλά, μακρόσυρτα, μαστέρικα, πρώτη σκηνή ταινίας, άντε γεια
Leave a comment:
-
Omg straier.... den exeis dei to big trouble in little china? jesus....
Ton filaei h gomena kai tou afinei kragion.
Leave a comment:
-
Mias kai to aneferes:
Epishs den vriskw olh th skhnh alla tespa:
Leave a comment:
-
Έχει πολλές σκηνές αλλα δε θέλω να κάνω κάτι spoiler οπότε θα βάλω το intro το οποίο θεωρώ πως δενει απόλυτα με την ατμόσφαιρα της ταινίας και της δίνει τον απαραίτητο ρυθμό. Ειναι και το ost των goblin από άλλο πλανήτη. Δεν ξαναγύρισε τόσο καλή ταινια ο Ιταλός όσο και να του έχω αδυναμία...
Ήθελα να βάλω και την τελευταία σκηνή από το Escape from New York, αλλα δεν τη βρίσκω. Μεγάλη μούρη ο Plissken και το μινιμαλιστικό ost του Carpenter σπέρνει...
Leave a comment:
-
Στη μονομαχία του "Για μια χούφτα δολλάρια" μου αρέσει πολύ (σοβαρά) το άκυρο μοντάζ που δείχνει την έρημο και τα βουνά στο βάθος αλλά έχει κόψει τους δύο άνδρες, δε φαίνονται στην άκρηΑυτό κάνει τη σκηνή καλύτερη κατά τη γνώμη μου.
Να και μια σκηνή από το μάστορα Michael Mann. Collateral.
Leave a comment:
-
To ecstasy of gold einai arikta demeno me thn eikona tou duel, pragmatika mia apo tis poio kalogyrismenes skhnes olwn twn epoxwn, no wonder its tarantinos favorite.
Leave a comment:
-
η σκηνη που καθορισε μια γενια (μεσα απο τα memes)
honorable mention
Leave a comment:
-
Πολύ ωραία η σκηνή από το Blade, κρίμα που δε θυμάμαι τίποτα άλλο από τις ταινίες...
Leave a comment:
-
Αποσπάσματα ταινιών
Έμπνευση που μου ήρθε βλέποντας post του Christop στη μουσική.
Σκηνές από ταινίες/σειρές που μας έκαναν εντύπωση, ακόμα και αρνητική, και θέλουμε να τις μοιραστούμε.
Το θέμα είναι φυσικά spoiler-friendly.
Ξεκινάω με τη σκηνή για την οποία έχουμε μιλήσει σίγουρα πιο παλιά:
Εισαγωγή BLADE!
Ο μαύρος πεθαίνει πρώτος; Δε νομίζω!!
Ποιος δεν έμεινε όταν είδε να ανοίγουν τα... λουτρά και να το ζούνε τα vampires; Άααρωστη σκηνή. Πολύ πετυχημένη ατμόσφαιρα και φυσικά ξεχωρίζει το γνωστό techno κομμάτι!
Δικό σας τώρα. Θέλω να οργιάσει το thread.Tags: None
Leave a comment: