Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φωτογραφία

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    evans μολις θυμηθηκα πως μια φορα παραπλανηθηκα και επισκευτηκα το μπλογκ σου... και εκει που περιηγομουν στα τοπια αρχισω και βλεπω ιμηγυμνες φωτο σου με τριχες κλπ...μπλιαξ...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Kαι που να δεις τις ρωγες του Εβανς που εχει στο blog του.
    Epic :xp:

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Kαι που να δεις τις ρωγες του Εβανς που εχει στο blog του.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χαχαχα επική τροπή στο thread!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τα είδαμε όπως εσύ, αλλά μάλλον μας θύμησε περισσότερο δάσος που έχουμε επίσης δει (και περπατήσει). Wtf τι συζητάμε :xp: .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Έλεος οι 2 σας...

Οι εικόνες μοιάζουν σαν από την πρωινή μεριά του Alan Wake, μα η 2η εικόνα το κάνει να μοιάζει πολύ στο Alan Wake μέσα στο δάσος. Αν βλέπατε τα gameplay trailers, όπως εγώ, θα καταλαβαίνατε αμέσως...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Θελει λιγο Bloom για να μοιασει στο Alan Wake, να ετσι:

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Έλεος Tanno, δε μοιάζει η φύση με Alan Wake, το Alan Wake μοιάζει στη φύση (προσπαθεί τουλάχιστον).

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Γιαυτό μοιάζει πολύ Alan Wake-like... Πολύ ωραίες αυτές...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Στην τελευταία έδωσα μόνο λίγο contrast (ελάχιστο), το ίδιο και στην προ-τελευταία. Ουσιαστικά έτσι ακριβώς τις τράβηξα. Στην πρώτη πείραξα αρκετά τα χρώματα στο RAW αρχείο.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    έχει παίξει πολύ editing στις τελευταίες?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Από μία εκδρομή:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ευχαριστώ . Εντάξει ούτε pro είμαι ούτε κάτι παραπάνω, αλλά μου αρέσει και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος .

Το blog είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, θα υπάρξουν αλλαγές σιγά σιγά. Tags δε δοκίμασα να βάλω γιατί δεν ξέρω που και πώς θα φαίνονται, θέλω βλέπεις να είναι όσο πιο λιτό γίνεται.

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Evans exw pa8ei plaka me tis photo sto blog. Borw na na pw oti oxi apla einai pro ala kai kt parapanw!
    Evala wallpaper thn photo pou malon einai to domatio sou.
    Aplos 8a itan kalo na valeis tag stis photo sou gia na mhn yparxei 8ema...
    :resp:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Έφτιαξα ένα blog για να ανεβάζω τις φωτογραφίες μου. Είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες που έχω στο νου μου, αλλά σιγά σιγά θα γίνει δουλειά.

Όποιος θέλει ας του ρίξει μία ματιά. Θα το ανανεώνω συχνά, εξάλλου πάντα έχω υλικό. Τα σχόλια είναι κάτι παραπάνω από θεμιτά, όλες οι γνώμες μετράνε. Μόνο pls να μη δω σχόλια τύπου "ωραίο γκομενάκι στη γωνία" ή "πώς είσαι έτσι εδώ ρε evans" .

Leave a comment:

Working...
X