Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tattoos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Μετράει πολύ και το τατουάζ σε κίτρινο χρώμα στο πρόσωπο του Ryu_gr.
    Ξέχασα να το πω, είναι πορτοκαλί προς τιμήν του annoying orange!!

αδιάφορος ώστε να έχεις την ικανότητα να γίνεις συμπαθής από κάθε λογής άνθρωπο
    Lloyd πάλι έγραψες! Βλέπω ότι γενικά ψάχνεσαι πάνω σε τέτοια θέματα (ψυχολογία, ανθρώπινη συμπεριφορά κτλ), ή κάνω λάθος;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Evans, οι φαβορίτες έχουν φάει φούντο (επίσης για τον ίδιο λόγο για τον οποίον δεν κάνω τατουάζ). Κατά τα άλλα, αγόρι μου, έχω σφυρίξει προ πολλού, δεν υπάρχεις εδώ μέσα.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by _Lloyd View Post
    (Ετοιμάζεται απάντηση φωτιά του καταραμένου που θα τονίζει πόσο πολύ διαφωνεί με τα παραπάνω, μένοντας ίσως και στην λέξη "θηλυκά" και κάνοντας κάποια συσχέτιση με τον εαυτό του)

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Ποια είναι η βαθύτερη αιτία που σε ώθησε να κάνεις το δικό σου τατουάζ;
    .
    Δεν έχω κάνει τατουάζ. Ανεξάρτητα από αυτό, ένα σύστημα δεν μπορεί να περιγράψει τον εαυτό του, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω τους βαθύτερους λόγους για τις περισσότερες πράξεις μου. Μια γενικόλογη προσέγγιση είναι ό,τι ντύνομαι όπως ντύνομαι για να προσσεγίσσω συγκεκριμένη σέχτα ανθρώπων (νταβατζήδες, πρεζάκηδες και πουτάνες κατά κύριο λόγο).

Κερστ, δεν είπα ότι όλοι θέλουν να τραβάνε την προσοχή οποιουδήποτε ανθρώπινου όντος πάνω στον πλανήτη, κατά βάση θέλουν αυτό που περιγράφω παρακάτω. Επίσης δεν μπορώ να ψυχολογήσω κάθε άνθρωπο, μακάρι να μπορούσα δηλαδή. Θα μπορούσα να σου πω όμως, ότι απλώς θέλεις να μείνεις όσο το δυνατόν αδιάφορος ώστε να έχεις την ικανότητα να γίνεις συμπαθής από κάθε λογής άνθρωπο. Και αυτός που φοράει τεράστια γυαλιά ηλίου και χρησιμοποιεί 10 τόνους gel ημερησίως δεν πολυτραβάει την προσοχή γενικά, όμως θέλει να γίνει αρεστός σε μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων (θηλυκά κατά κύριο λόγο).

(Ετοιμάζεται απάντηση φωτιά του καταραμένου που θα τονίζει πόσο πολύ διαφωνεί με τα παραπάνω, μένοντας ίσως και στην λέξη "θηλυκά" και κάνοντας κάποια συσχέτιση με τον εαυτό του)

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    O καταραμένος με ψήνει να αρχίσω να του εξηγώ άλλη μια φορά το γιατί ο άνθρωπος προσέχει την εμφάνισή του (επ'ουδενί πάντως δεν το κάνει για τον εαυτό του) αλλά βαριέμαι οικτρά. Τίποτα δεν είναι υπερανάλυση, είναι απλώς εύρεση των βαθύτερων αιτιών μιας πράξης.
    Τα έχουμε πει ρε _Lloyd. Δεν κάνεις λάθος επειδή αυτό που λες δεν συμβαίνει ποτέ, αλλά επειδή, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν ισχύει πάντα, ενώ εσύ το παρουσιάζεις σαν απαραβίαστο κανόνα. Δηλαδή, εγώ που βγαίνω και σου λέω ότι ένας από του τρεις λόγους που δεν έχω κάνει τατουάζ ακόμα είναι ότι τραβάει την προσοχή, πράγμα που δεν μου αρέσει, γιατί να είμαι απαραίτητα ψεύτης;

Evans, οι φαβορίτες έχουν φάει φούντο (επίσης για τον ίδιο λόγο για τον οποίον δεν κάνω τατουάζ). Κατά τα άλλα, αγόρι μου, έχω σφυρίξει προ πολλού, δεν υπάρχεις εδώ μέσα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και μην αρχίσω τώρα να κάνω κι εγώ αναλύσεις για το πως όσοι κράζουν τους άλλους για την εμφάνιση και τις επιλογές τους βγάζουν επίσης κόμπλεξ...
    Δε φταίνε οι άλλοι αλλά οι φαβορίτες σου. Πέρνα έξω σε παρακαλώ. Σφύριξα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τίποτα δεν είναι υπερανάλυση, είναι απλώς εύρεση των βαθύτερων αιτιών μιας πράξης.
    Ποια είναι η βαθύτερη αιτία που σε ώθησε να κάνεις το δικό σου τατουάζ;
    Προσωπικά θα συμφωνήσω σε αυτό: το τατουάζ είναι μια στυλιστική επιλογή, και αν το Aion το χαρακτηρίζει ανούσιο, εγώ θα πω ότι το θεωρώ ακριβώς το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη (επιλογή μπλούζας παντελονιού κ.ο.κ). Οk, προκαλεί λίγο περισσότερο (αυτό αν δεν δεχθούμε ότι είναι τόσο mainstream) αλλά ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει.
    Συμφωνώ και γω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Ηθελα να κανω στα 18/19 μου φαινοταν cool αλλα μετα που εγινε μοδα ξενερωσα, χαιρομαι που δεν εκανα τελικα γιατι αν κρινω απο αυτα που σκεφτομουν τοτε θα το ειχα μετανιωσει τρελα..
    Same here.Μάλιστα τώρα που ήμουν στη Χίο ήταν κάτι ψάρια της 310 που θέλανε να κάνουνε τατουάζ και πήγα από περιέργεια μαζί τους στο τατουατζίδικο μπας και κάνω καμιά ώρα κι εγώ το δικό μου,που το λέω χρόνια.Είδα αμέτρητα σχέδια.Τίποτα δεν μ'αρέσει.Λέω γάμησε το.Δεν κάνω.End of story.

Originally posted by Titus View Post
    Κύριοι, τη σωστή απάντηση την έχει δώσει ο Lemmy, ο τραγουδιστής των Motorhead. Όταν ο ατυχής δημοσιογράφος τον ρώτησε τι τατουάζ θα ήθελε να κάνει είπε...

"θα έκανα ένα τατουάζ π...ου πάνω στον π...ο μου για να φαίνεται μεγαλύτερος".

Ο Θείος Lemmy απλά έκλεισε το κεφάλαιο.
    :resp::resp:

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Τίποτα δεν είναι υπερανάλυση, είναι απλώς εύρεση των βαθύτερων αιτιών μιας πράξης.
    Σωστός ο Lloyd!

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    O καταραμένος με ψήνει να αρχίσω να του εξηγώ άλλη μια φορά το γιατί ο άνθρωπος προσέχει την εμφάνισή του (επ'ουδενί πάντως δεν το κάνει για τον εαυτό του) αλλά βαριέμαι οικτρά. Τίποτα δεν είναι υπερανάλυση, είναι απλώς εύρεση των βαθύτερων αιτιών μιας πράξης.

Προσωπικά θα συμφωνήσω σε αυτό: το τατουάζ είναι μια στυλιστική επιλογή, και αν το Aion το χαρακτηρίζει ανούσιο, εγώ θα πω ότι το θεωρώ ακριβώς το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη (επιλογή μπλούζας παντελονιού κ.ο.κ). Οk, προκαλεί λίγο περισσότερο (αυτό αν δεν δεχθούμε ότι είναι τόσο mainstream) αλλά ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει. Ο Lemmy τα 'πε όλα.

P.S: Lina Leandersson;)

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Κύριοι, τη σωστή απάντηση την έχει δώσει ο Lemmy, ο τραγουδιστής των Motorhead. Όταν ο ατυχής δημοσιογράφος τον ρώτησε τι τατουάζ θα ήθελε να κάνει είπε...

"θα έκανα ένα τατουάζ π...ου πάνω στον π...ο μου για να φαίνεται μεγαλύτερος".

Ο Θείος Lemmy απλά έκλεισε το κεφάλαιο.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Το καλοκαίρι κυκλοφορείς με μακρυμάνικη;:wha:
    Κοντομάνικη.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έχεις φωτογραφία Ραφ;
    ή να φοραω αμανικη μπλουζα(που δεν φοραω ποτε)
    Το καλοκαίρι κυκλοφορείς με μακρυμάνικη;:wha:

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ή ένα άλλο που έχω ακούσει πως υπάρχει, που φαίνεται σαν να υπάρχει μηχανικός σκελετός μέσα από το δέρμα (σαν τον εξολοθρευτή).

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    straier,το δικο μου για παραδειγμα ειναι σε σημειο που για να το δει καποιος αλλος πρεπει ή να φοραω αμανικη μπλουζα(που δεν φοραω ποτε) ή να ειμαι στην παραλια.Και δεν χρειαζεται και αποτριχωση σε αυτο το σημειο.Οντως,το υπεραναλυετε παντως.Το δικο μου σχεδιο το ειδα στην τυχη,ειχα παει στο studio για να κοιταξουμε σχεδια με καποιον αλλο για να κανει αυτος και μου αρεσε και μετα απο καμια βδομαδα το εκανα.Το εκανα επειδη μου αρεσε κυριως.Απο εκει και περα,επειδη δεν το εκανα για να δειχνω οτι ειμαι γαματος,το οτι εχω τατουαζ το ξερουν μονο φιλοι,δεν ψαχνω ευκαιριες να το δειχνω.Στο στυλ του τατουαζ που λεει ο straier,να φαινεται σα να βλεπεις μεσα απο το δερμα,αυτο εδω ειναι και γαμω.Υπερβολικο βεβαια.

Leave a comment:

Working...
X