Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tattoos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    poly kalo.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ωραίο όντως.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ πάντως σίγουρα θα κάνω τατουάζ αυτό που έφτιαξα με γραφίστικη. Συνδύασα τα Kanji "Silent Samurai" με το Katana.

Leave a comment:

• Demonas
    replied
    γιαυτο δοκιμαζω με χενες πρωτα για να ειμαι απολυτα σιγουρος τι θελω... εγω σκευτομαι να μου φτιαξουν ενα που φανταστηκα, μισο δαιμονα μισο αγγελο και να ποιανει ολη την πλατη και η ουρα του διαβολου να πηγαινει γυρογυρο απο το ποδι μου ^^ αλλα ακομα δεν ξερω!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Σκέψου το πολύ καλά πριν κάνεις tribal. Μπορεί να είναι cool αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όταν μεγαλώσεις και ωριμάσεις και άλλο να μην σου αρέσουν πάνω σου, επειδή έχουν μονάχα αισθητική και όχι συναισθηματική αξία.

Leave a comment:

• Demonas
    replied
    δεν εχει σημασια... το θεμα ειναι να καταλαβατε τι θελω!!!καταλαβατε?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ayto skeftika gia ti deyteri photo kateytheian

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kovw to lemo mou oti kai oi dyo stis photo pou edwses exoun photoshoped tatoos

Leave a comment:

• Demonas
    replied
    το εφερα σαν παραδειγμα ωρε! δεν θελω κατι τετοιο, απλα να μπεις στο νοημα περι τηνος με ενδιαφερει σαν σχεδια και σε θεμα μεγεθους...

εγω θελω κατι σαν και αυτα

Leave a comment:

• straier
    replied
    μελεταω πολυ τα τατου γιατι θελω να κανω ενα μεγαλο στην πλατη... και θελω να ειναι τελειο και να μου αρεσει! γιαυτο αρχικα το βλεπω με χενες!!!
    Εννοείς σαν κι αυτό;
    Γιατί το συγκεκριμένο για να είναι ωραίο θέλει και την ανάλογη πλάτη (γυναικεία).

Leave a comment:

• Demonas
    replied
    τα τατου που με τραβαγανε και με εμπνεαν ηταν τατου σαν των γιακουζα αλλα σαν μεμονομενα και οχι ως συνολο γιατι στους περισσοτερους μη ασιατες φαινοντε αηδια... ενω αν το μελετησεις ειναι πολυ ωραια τεχνη!

μελεταω πολυ τα τατου γιατι θελω να κανω ενα μεγαλο στην πλατη... και θελω να ειναι τελειο και να μου αρεσει! γιαυτο αρχικα το βλεπω με χενες!!!

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Originally posted by straier
    Νόμιζα πως είχε δείξει ένα σε προηγούμενη σελίδα.

Ναι, το είδα και γω, η αλήθεια είναι πως έκανα ένα αστείο τότε, επειδή ένα αγαπημένο album του Gallagher λέγεται Tattoo. Πάντως είναι τόσο αποτυχημένο που και 'γω που το είχα postάερι, τώρα που το είδα δεν το κατάλαβα και προς στιγμήν ψαχνόμουν για να δω πού το έχω.

Originally posted by Ryu_gr
    Lloyd πάλι έγραψες! Βλέπω ότι γενικά ψάχνεσαι πάνω σε τέτοια θέματα (ψυχολογία, ανθρώπινη συμπεριφορά κτλ), ή κάνω λάθος;

Ryu, ο Aion έχει δίκιο. είναι το bold . Πάντως είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει στα πλαίσια της καθημερινότητας.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν έχω κάνει τατουάζ.
    Νόμιζα πως είχε δείξει ένα σε προηγούμενη σελίδα.
    Ανεξάρτητα από αυτό, ένα σύστημα δεν μπορεί να περιγράψει τον εαυτό του, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω τους βαθύτερους λόγους για τις περισσότερες πράξεις μου.
    Αυτό ακριβώς ήθελα να πω με την ερώτηση που σου έκανα. Είναι υπερανάλυση να προσπαθείς να βρεις τις αιτίες που κάποιος έκανε τατουάζ, γιατί συνήθως δεν είναι κάτι χειροπιαστό (ή ιδιαίτερα σημαντικό). Από την άλλη ως παρατηρητής στο συγκεκριμένο θέμα μπορείς πολύ εύκολα να βγάλεις λάθος συμπεράσματα (όπως πιστεύω κάνει ο Aion).
    Ξέχασα να το πω, είναι πορτοκαλί προς τιμήν του annoying orange!!
    Δόξα και τιμή στο πορτοκάλι το πορτοκαλί!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Χαχαχα, τα σπάμε εδώ μέσα, μια σελίδα με meta-epic posts. Μα πόσο πιο μπροστά, πια;

Και ειδικά το γουρουνάκι σου Evans, είναι ό,τι καλύτερο έχει δημοσιευτεί στο forum μας.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Lloyd πάλι έγραψες! Βλέπω ότι γενικά ψάχνεσαι πάνω σε τέτοια θέματα (ψυχολογία, ανθρώπινη συμπεριφορά κτλ), ή κάνω λάθος;

Leave a comment:

Working...
X