Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποσοι απο σας θα πατε να δειτε DARK KNIGHT?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναι για τον Μπάτμαν λέγανε τόσα για τον Κλούνει και γενικά για την ταινία την συγκεκριμένη με τον Άρνολντ Προσωπικά ο Μπάτμαν Κλούνει σαν Μπάτμαν μου άρεσε, ήταν καλός, όχι τπτ τρομερό αλλά ήταν καλός. Η ταινία ήταν.....τέσπα πάμε σε άλλο θέμα

2 ταινίες μου δίνουν 2 Τζόκερ, εγώ τον θέλω παρανοικό, ψυχάκια, τρελλό και να μην έχει έγνοια για τίποτα, απλά να καταστρέφει για να περνάει καλά. Έτσι μου άρεσε ο Λέτζερ. Απλά είναι μία σύγκριση σε όσον αφορά τα δικά μου γούστα και τι περίμενα από κάποιον ήρωα.

Προφανώς ο σκηνοθέτης είναι αυτός που τα ρυθμίζει όλα αυτά αλλά σίγουρα ο τρόπος που μιλάει ο ηθοποιός και όλα αυτά αλλά είναι και το πως παίζει ο καθένα όπως προείπες. Δεν γίνεται να βάλεις την Πεγκάρα ---- -α ρε σκυλάδικα με τα ωραία σου---- και να περιμένεις την ίδια ερμηνεία.
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Συμφωνω οτι γενικα ο σκηνοθετης καθοδηγει σε μια ταινια την ερμηνεια ενος ηθοποιου
      υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που ο σκηνοθετης δινει πληρη ελευθερια ή ο ηθοποιος λογο εκτοπισματος και προσωπικοτητας κανει οτι θελει
      και αυτο εγινε και στις περιπτωσεις των δυο Τζοκερ

και θα εξηγησω γιατι :
      ας παρω πρωτα τον Τζοκερ του Χιθ
      ο Νολαν επελεξε τον Λετζερ γιατι τον θεωρουσε καλο ηθοποιο και πιστευε οτι θα εδινε μια πολυ ενδιαφερουσα ερμηνεια και του εδωσε πληρη ελευθερια για την ερμηνεια
      το μονο πραγμα που εκανε ο Νολαν ηταν να δωσει 2 γκραφικ νοβελ στον Χιθ(Batman: The Killing Joke και Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth) για να εχει μια επαφη με τον ρολο και να τον εμπνευσουν
      και να καταλαβει πια περιπου ηταν η προτιμηση του Νολαν για τον Τζοκερ
      ο Χιθ τα διαβασε και ειπε στον Νολαν οτι για αυτον ο Τζοκερ ειναι "psychopathic, mass murdering, schizophrenic clown with zero empathy"(παραθετω ακριβως τα λογια του )
      και οτι ηθελε μια Αναρχικη εκδοση του Τζοκερ με βασικες πηγες εμπνευσεις τον Sid Vicious και Alex DeLarge(A Clockwork Orange)
      και ο Νολαν του εδωσε την υποστηριξη του σε οτι και αν εκανε .

Στην περιπτωση δε του Νικολσον στο Μπατμαν 89 (με ενα Μπαρτον στις αρχες τις καριερας του) τα πραγματα ηταν ακομα πιο ξεκαθαρα διοτι ο Τζακ εκανε οτι γουσταρε γυριζε τις σκηνες του οποτε γουσταρε εφευγε οποτε γουσταρε πηγαινε οποτε γουστερε και οταν δεν του αρεσε κατι στο σεναριο απλα το αλλαζε
      και οσο για την ερμηνεια του απλα επαιζε οπως αυτος πιστευε οτι επρεπε να ειναι ο Τζοκερ.

Τωρα οσον αφορα το θεμα συγκρισεις δυο ρολων συμφωνω οτι δεν ειναι αμεσα συγκρισιμοι γιατι ηταν πολυ διαφορετικοι οι ηθοποιοι και διαφορετικες οι ερμηνειες οι ταινιες οι εποχες κτλ (φαντασου δηλαδη να ηταν και διαφορετικοι ρολοι )

αλλα για να λεμε την αληθεια τι μπορει να συγκριθει με τι ;

αλλα ετσι εχουμε μαθει και ετσι εχουμε μεγαλωσει και ετσι συγκρινουμε τα παντα και τους παντες
      οποτε μη μας το χαλας συζητηση κανουμε

οποτε θα πω και εγω την γνωμη μου
      εμενα μου αρεσε ο Τζοκερ του Τζακ για το Μπατμαν 89
      και ο Τζοκερ του Χιθ για το Dark Knight

Υ.Γ. αφου αρχισα θα πω και την γνωμη μου για τις ταινιες
      εμενα μου αρεσαν περισσοτερο οι ταινιες του Νολαν αλλα εχω μεγαλωσει με τις ταινιες του Μπαρτον

Comment

Working...
      X