Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποσοι απο σας θα πατε να δειτε DARK KNIGHT?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Άσε με να διαφωνήσω για το πρώτο "Η καλύτερη" ... τουλαχιστον για αυτό .
    [/b]
    Yparxei pragmatika ergo pou mporei na mou kanei megaliteri entiposi apo to Dark Knight pou na exei vgei sto 2008 ??? Poio einai auto ?

P.s. Eipa pros to paron btw, giati perimeno para poli to Wall-E

Comment

Πλάκα σου κάνω ρε συ, relax . Θα το έλεγα σοβαρά αν το έλεγες γενικότερα, ότι είναι η καλύτερη ταινία του 2008 και όχι για σένα ;) .

Comment

Θελω να πω πολλα πραγματα για την ταινια και δυστυχως δεν εχω τον απαραιτητο χρονο αυτη τη στιγμη . Θα γραψω μονο οτι μου φανηκε εξαιρετικη και πως πραγματικα ο Heath ηταν καταπληκτικος στον ρολο του Joker . Την ειδα χτες και μου εχουν μεινει πολλα πραγματα στο μυαλο , σιγουρα ο Nolan εφτιαξε μια πολυ καλυτερη και σιγουρα πιο πολυπλοκη ταινια απο το begins θιγοντας αρκετα θεματα οπως η κοινονικη προκαταληψη και η αναρχια ενω ταυτοχρονα επιασε και σημαντικα την φυση και την ηθικη των ανθρωπων περα απο τους κεντρικους χαρακτηρες . Μενω στην πραγματικα εξαιρετικη ερμηνια του Heath ως Joker ( πραγματικα υπηρχαν στιγμες που ... δε ξερω επιανε απολυτα καποια πραγματα ... η ολη προσεγγιση ηταν καταπληκτικη ) και θα επιστρεψω με πολλα σχολια...

Σιγουρα θα ξαναεπισκεπτω τους κινηματογραφους για δευτερη προβολη...

Comment

Δν ξέρω σε ποιους άλλους συνέβει αυτό αλλά στο σινεμά ακούστηκε ένα "ταυτόχρονο γέλιο" από όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε την στιγμή που....

-----&#62;>>SPOILER<<<-----

O Joker ντυμένος νοσοκόμα πατούσε επίμονα το κουμπί για να σκάσει η βόμβα στο νοσοκομείο

------ΤΕΛΟΣ SPOILER-----

10/10 εύκολα, η καλύτερη ταινία που έχω δει σε σινεμά, 2:30&#39; γεμάτες και προσωπικά δν κατάλαβα ούτε μία στιγμή να κάνει κοιλιά. Μπορεί η τρέλλα, μπορεί ότι την περίμενα πως και πως από την 1η στιγμή της ανακοίνωσής της μπορεί η Pepsi + nachos αλλά και τις 2μιση ώρες ήμουν καθηλωμένος&#33;
          Ξετρελάθηκα, ήθελα να πω σε όλους που έβρισκα τι γινοταν στην ταινία αλλά δν την είχαν δει και προφανώς δν ήθελαν να ξέρουν
          Ο Joker ήταν ο καλύτερος κακός που έχω δει. και - Μπορεί να είναι ιεροσυλία ή όπως θέλετε πες τε το αλλά μου άρεσε απίστευτα περισσότερο σε σχέση με τον "Jack Daniels"

Περιμένω να βγει σε dvd να κλείσω τις πόρτες και τα παράθυρα, να βάλω τον ήχο στο τέρμα, να παραγγείλω σουβλάκια και να αράξω στον καναπέ να την απολαύσω πάλι
          "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

όχι Λόρδε Σιθ Μπαχαμούτη.δεν είναι ιεροσυλία.Ο Νίκολσον δεν πιάνει μία μπροστά του.
            Carpe diem

Comment

Meta apo poli kairo kai eno to exo dei 3 fores
              1 Cinema , 2 sto spiti...
              Mporo na po oti o Joker apla einai theos&#33;&#33;&#33;
              H kaliteri erminia pou exo dei pote...(oxi kai pos poliasxoloume)

Comment

Πάμε με Σιθ απόψε για 2η προβολή.Χαλαρά η καλύτερη super hero movie.Aπό πολλές απόψεις.Ακόμη και βάσει αριθμών.Holy pants of spiderman,Batman&#33;&#33;&#33;

EDIT:
                Το Hellboy II το είδε κανένας?Το ένα μου άρεσε και για το sequel έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα.
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ναι ηταν καλο το Hellboy, αν και το περιμενα λιγο καλυτερο.. Ηταν ποιο "φωτεινο" και αναλαφρο απο την πρωτη ταινια.
                  Επισης ειδα το prince caspian και μπορω να πω πως μου αρεσε πολυ.
                  Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                  It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                  A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                  In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                  Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                  Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                  Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Επιτελους τον ειδα κ γω τον Ιπποτη.
                    Ταινιαρα.Η καλυτερη του ειδους της και μια απο τις καλυτερες που εχω δει.
                    Ξερω θα φανω κλισε και μονοτονος αλλα ρε παιδια δεν εβλεπα την ωρα να εμφανιστει καθε φορα ο Τζοκερ.
                    Μα ποσο τελειος μπορει να ηταν?

Comment

Μα ποσο τελειος μπορει να ηταν?
                      [/b]
                      Τοσο τελειος
                      My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

OWNED&#33;&#33;&#33;

Comment

LOOOOOL&#33;

Comment

Άσχετο αλλά μόλις διάβασα κάποια posts που δεν είχα διαβάσει και μου δημιουργήθηκε μία απορία... Τι σχέση έχει ο παλιός joker με τον καινούριο και τους συγκρίνετε; Άλλοι ρόλοι και άλλοι ηθοποιοί. Προσωπικά πάντως στο ρόλο του "τρελού" πιστεύω ότι ο Νίκολσον απλώς δεν έχει κάποιον να ανταγωνιστεί . Το πώς παρουσιάστηκε ο χαρακτήρας μέσα στην ταινία είναι καθαρά και μόνο θέμα σκηνοθέτη.

Comment

Όταν έχεις Batman vs Joker και....Batman vs Joker είναι λογικό πιστεύω να γίνονται -θελημένα ή όχι- συγκρίσεις. Είναι σαν να βλέπεις τον Μαικλ Κιτον, τον 2ο , τον Τζωρτζ Κλούνει και τον Κρίστιαν Μπέιλ σε διαδοχικές εκδόσεις του ίδιου ήρωα και να μην σου έρχεται στο μυαλό ότι "αυτός ήταν καλύτερος ΑΠΟ...".

Το θεωρώ φυσιολογικότατο να υπάρχουν συγκρίσεις ανάμεσα σε ίδιους ρόλους για το ποιος είναι πιο ωραίος, καλός, τρελλός, άσχημος, παρανοικός, κτλ...κτλ....

Ο ήρωας δν αλλάζει, έχει ένα συγκεκριμένο -χοντρικά- μοτίβο. Και σε 2 ταινίες με αρκετά χρόνια διαφοράς μεταξύ τους 2 διαφορετικοί ηθοποιοί και 2 διαφορετικοί σκηνοθέτες. Που είναι δλδ το περίεργο να προσπαθείς να δεις διαφορές και να συγκλίνεις προς τον ένα ή προς τον άλλο?

Edit: Και πως γίνεται να λες ότι δν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε αλλά απ&#39;την άλλη στην επόμενη γραμμή να λες ότι ο Νίκολσον δν έχει ανταγωνιστή? Δεν έχει ανταγωνιστή στο ρόλο του Τζόκερ? Δηλαδή είναι καλύτερος ΑΠΟ......----χμμμ....μόνο 2 έχουν παίξει τον Τζοκερ....----- τον Χιθ Λέντζερ? Άρα κάποια σύγκριση κάνεις.
                              "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

W8 αρχικά χαλάρωσε λίγο .

Το πώς παρουσίασε ο εκάστοτε σκηνοθέτης το χαρακτήρα του Joker είναι θέμα δικό του και όχι του ηθοποιού. Αυτός είναι που ορίζει τις κατευθυντήριες πάνω στις οποίες και πατάει ο ηθοποιός (αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι ο ηθοποιός δεν έχει ενεργό συμμετοχή). Δεν πιστεύω όμως ότι οι δύο αυτοί χαρακτήρες είναι άμεσα συγκρίσιμοι. Ο εκάστοτε ρόλος προσεγγίστηκε με πολύ διαφορετικό τρόπο, για αυτό και θεωρώ αβάσιμη την όποια τοποθέτηση/σύγκριση. Καταλαβαίνω ότι σαν χαρακτήρας μπορεί να άρεσε περισσότερο ο Joker του Dark Knight από τον Joker του πρώτου Batman, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς δύο τελείως διαφορετικές ερμηνείες/προσεγγίσεις μπορούν να συγκριθούν. Ο Batman που ανέφερες παρέμεινε πάνω κάτω ο ίδιος χαρακτήρας, ο Joker όχι.

Τα όσα είπα για τον Νίκολσον ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό μοτίβο από τα όσα είπα για τη σύγκριση μεταξύ δύο ρόλων που θεωρώ ότι δε συγκρίνονται.

Comment

Working...
                                X