Αφού το πιάσαμε που το πιάσαμε το θέμα για horror films,δεν κάνουμε και καμμιά λίστα με τις αγαπημένες μας?Απλά ψήνομαι γενικά για horror ταινίες και πολύ περισσότερο τώρα που αλλάζει και ο καιρός.Καλό θα ήταν να έχουμε και ένα θέμα να τις συζητάμε.
Να πω τις πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό εννοείται χωρίς σειρά προτίμησης.Μη μου κάνετε καμμια λιστα με 1,2,3,4 τα πρώτα Hellraiser Κάθε σειρά να πιάνει μια θέση
1.Suspiria
2.Omen(η πρώτη και με το ζόρι η δεύτερη)
3.Νight of the living dead
4.Opera
5.Hellraiser(1 εώς 4 απλά υπέροχα,με personal favourites τα 2 και 3)
6.Rosemary's Baby
7.The Ring
8.It
9.Nosferatu
10.Dracula: Prince of Darkness
Φυσικά δεν έχω αναφέρει άλλες πόσες.
Να αναφέρω πως είδα πρόσφατα τον Εξορκιστή και κοιμήθηκα από τη βαρεμάρα.Αν εξαιρέσουμε την άψογη μουσική του Oldfield,δεν ενδιαφέρθηκα ούτε λεπτό.Μάλλον έπρεπε να την είχα δει σε μικρότερη ηλικία.Ωστόσο αναγνωρίζω πως για την εποχή της ήταν σοκαριστική και δίκαια θωρείται από τις καλύτερες ταινίες.
To It το είχα ξαναδεί πρόσφατα και μου φάνηκε ΟΚ,αλλά το συμπεριλαμβάνω γιατί ήταν από τις πρώτες ταινίες τρόμου που είχα δει μικρός και έκανα να κοιμηθώ 3 νύχτες (ζώνη τρόμου στον ΑΝΤ1,Παρασκευές μετά την τηλ. σειρά Παρασκευή και 13)
Να πω τις πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό εννοείται χωρίς σειρά προτίμησης.Μη μου κάνετε καμμια λιστα με 1,2,3,4 τα πρώτα Hellraiser Κάθε σειρά να πιάνει μια θέση
1.Suspiria
2.Omen(η πρώτη και με το ζόρι η δεύτερη)
3.Νight of the living dead
4.Opera
5.Hellraiser(1 εώς 4 απλά υπέροχα,με personal favourites τα 2 και 3)
6.Rosemary's Baby
7.The Ring
8.It
9.Nosferatu
10.Dracula: Prince of Darkness
Φυσικά δεν έχω αναφέρει άλλες πόσες.
Να αναφέρω πως είδα πρόσφατα τον Εξορκιστή και κοιμήθηκα από τη βαρεμάρα.Αν εξαιρέσουμε την άψογη μουσική του Oldfield,δεν ενδιαφέρθηκα ούτε λεπτό.Μάλλον έπρεπε να την είχα δει σε μικρότερη ηλικία.Ωστόσο αναγνωρίζω πως για την εποχή της ήταν σοκαριστική και δίκαια θωρείται από τις καλύτερες ταινίες.
To It το είχα ξαναδεί πρόσφατα και μου φάνηκε ΟΚ,αλλά το συμπεριλαμβάνω γιατί ήταν από τις πρώτες ταινίες τρόμου που είχα δει μικρός και έκανα να κοιμηθώ 3 νύχτες (ζώνη τρόμου στον ΑΝΤ1,Παρασκευές μετά την τηλ. σειρά Παρασκευή και 13)
Να το ΤΟ θέμα με τα "Καλύτερα"[/b]
Comment