Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    βλεπω αρκετες σειρες αλλα βαριεμαι να πληκτρολογω τελευταια

το modern family ειναι εγγυηση το παρακολουθω και γω απο την αρχη, για το house of cards εχω ακουσει τα καλυτερα θελω να το τσεκαρω καποια στιγμη

το blacklist απο upcoming φαινεται ενδιαφερον αν και πολυπαιγμενο concept
    [YOUTUBEHD]k9_qgX7pTlc[/YOUTUBEHD]

καλα σχεδον βλεπεις ολο το pilot απο το trailer

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Eχει πεσει λιγο η κουβεντα για σειρες, βλεπει κανεις τιποτα ενδιαφερον τελευταια;
    Modern Family ξεκινησα προσφατα και ειμαι ηδη στα μισα, πολυ γελιο, ευκολα απο τις πολυ καλυτερες κωμωδιες που εχω δει, προτεινεται ανεπιφυλακτα ιδιως σε οσους χανουν το χρονο τους με κακες sitcoms που συνεχιζουν να τις βλεπουν ελεω συνηθειας και μονο .

Βλεπω επισης και το Parks and Recreation που ειναι επισης απο τις δημοφιλεις κωμωδιες των τελευταιων ετων αλλα το χιουμορ της σειρας σιγουρα ειναι πιο περιεργο και δε νομιζω να ταιριαζει σε πολυ κοσμο.

Απο UK μερια βλεπω πιο αργα το Peep Show, ενδιαφερουσα κωμικη σειρα για κατι πιο εναλλακτικο σε χιουμορ και σκηνοθεσια.

Τελος απορω που δεν εχει αναφερθει ως τωρα το House of Cards. Kevin Spacey, Kate Mara, David Fincher στη σκηνοθεσια, Λευκος Οικος, δολοπλοκιες και τα ρεστα. 13 επεισοδια για την ωρα, προτεινεται σε οσους βρισκουν τη θεματολογια ενδιαφερουσα.

Α και για να μην ξεχνιομαστε σε λιγες μερες βγαινει η 4η season του Arrested Development μετα απο καμποσα χρονια απ' οταν τελειωσε η 3η. Must-see σειρα για οσους θελουν λιγο πιο εξυπνο χιουμορ και προσοχη στη λεπτομερεια με απειρες διακριτικες αναφορες σε πολλα θεματα που εκ πρωτης περνανε απαρατηρητες.

Οσο για το Community μαυρα χαλια η πετσοκομμενη 4η season και το χειροτερο ειναι πως δεν αφησαν τους δημιουργους που απεμειναν να το ληξουν οπως ηθελαν και εν τελει ανανεωσαν και για 5η season. Υπαρχει ελπιδα για το περιβοητο #sixseasonsandamovie αλλα οχι οπως το φανταζομασταν λιγο καιρο πριν.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    σε οσους αρεσε το game of thrones προτεινω ανεπιφυλαχτα να δουν και το "the vikings" (2013).
    μονο και μονο για το ονομα του, floki φορ δε γουιν

Leave a comment:

• wesker
    replied
    molis to ida to 8 episodio tou spartacus to separate ways.

exo stenaxorithi afantasta den to perimena na pesi etsi adoxa o crixus apo ton tiberius kiolas.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Του History Channel ; Κάπου την πήρε το μάτι μου, είναι κανονική σειρά ή ντοκιμαντέρ ;
    kanoniki sira

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Του History Channel ; Κάπου την πήρε το μάτι μου, είναι κανονική σειρά ή ντοκιμαντέρ ;

Leave a comment:

• wesker
    replied
    vlepi kanenas to vikings?fenete endiaferon

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Τρίτη σαιζόν Boardwalk Empire και η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα. Χαζή πλοκή, σενάριο σαπουνόπερας με χτυπήματα της μοίρας και άλλα ευχάριστα, χαζοί χαρακτήρες και ενέργειες και γενικά λείπουν πολλά από όσα με έκαναν να τη συμπαθήσω στην αρχή. Μια σειρά που χαρακτηριζόταν από λεπτές ισορροπίες έχει χάσει τελείως το κέντρο βάρους της.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    σε ολους τους fans του jay and silent bob και γενικα των comics σας προτεινω να δειτε το comic book men. ειναι ενα comic book reality απο τον kevin smith και περα απο τα comic book nerd αστεια λεει ωραια πραγματα για την ιστορια των comics και ποσο συλλεκτικο ειναι καθε τευχος. κανει ενα περασμα και ιδιος ο stan lee.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ξεκίνησα και τελείωσα στα καπάκια την 5η season Dexter.Σερί 12 επεισόδια λέμε,10μισι ώρες,με διάλλειμμα μόνο για τουαλέτα και βούρτσισμα δοντιών.Πάμε σήμερα να κάνουμε το ίδιο με την 6η.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το παρακολουθω το killing, crime drama ειναι, και μαλιστα αρκετα ποιοτικο γινεται καλυτερο οσο προχωραει η πλοκη, ειναι λιγο βαρυ οντως

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το Killing έχει έντονα στοιχεία πολιτικού θρίλλερ αλλά εγώ το σιχάθηκα στο 3ο επεισόδιο όχι γιατί είναι κακή ιστορία, ίσα-ίσα που έχει πολλά αντισυμβατικά στοιχεία μέσα, αλλά επειδή αναπαριστά με τη μεγαλύτερη πιστότητα το θρήνο μιας οικογένειας για τη δολοφονία της έφηβης κόρης. Τέτοιο ψυχοπλάκωμα δεν άντεξα.

Το Treme αφορά τη κοινωνία της Νέα Ορλεάνης μετά το τυφώνα και είναι γεμάτο ωραίες μουσικές. Δεν έχω εμβαθύνει αλλά ξέρω πως κινείται στο μήκος κύματος του Wire.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το boardwalk empire πεφτει αρκετα στη δευτερη season κατα την αποψη μου, το killing δεν ειναι ''πολιτικο'' θριλλερ που το ακουσες αυτο? το Treme πρωτη φορα το ακουω και γω

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    To Treme λενε πως ειναι φοβερη παραγωγη, δεν το εχω δει ουτε εγω βεβαια.
    Το House of Cards το χει δει κανεις; Ειναι η επομενη σειρα που εχω κατα νου. Με ονοματα στα credits οπως Kevin Spacey και David Fincher εχω μεγαλες προσδοκιες σιγουρα.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Όχι, πρώτη φορά το ακούω. Άλλες σειρές που θέλω να δω είναι το δανικό πολιτικό θρίλερ The Killing, που ακούω από παντού τα καλύτερα, και να δω επιτέλους το Wallander με τον Κένεθ Μπράνα αν και θα μου μαυρίσει την ψυχή.

Leave a comment:

Working...
X