Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    American horror story εχει δει κανεις?? θα το αρχισω σημερα εγω.. Homeland εχω κατεβασει τα 2 πρωτα αλλα δεν εκατσα να τα δω ακομα..

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εχω δει το πρώτο επεισόδιο Arrow και να πω την αλήθεια μου φάνηκε μετριότατο και γεμάτο κλισέ (batman begins ripoff ftw), η δράση κι ο πρωταγωνιστής μου άρεσαν πάντως. Θα του δώσω και άλλη ευκαιρία βέβαια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw eida ta 2 prwta Arrow kai tha dw kai to trito shmera h avrio.

Entaksei den einai kai kana gamato alla oi skhnes drashs EINAI gamates.
    Shmera tha exoume antipalo ton deadshot kai siga siga tha doume kai deathstroke ypothetw.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Homeland εχει δει κανεις; Το ξεκινησα χθες και εβλεπα 3 ωρες σερι. Θα συνεχισω και σημερα σε αναλογους ρυθμους μαλλον.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Είχα κάνει 2-3 πόστς από τότε που είχε ανακοινωθεί . Από τα previews μου φάνηκε μια χαρά, θα το κατεβάσω και εγώ να δω τι παίζει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den kserw an to eipe kaneis hdh (me ena grhgoro psaksimo den eida kati).
    Ksekinhse seira Green Arrow:

Tha thn psaksw avrio, elpizw nanai kalo!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    Raf στο Revolution πόσα επεισόδια έχουν κυλήσει; Περισσότερες εντυπώσεις;
    Τώρα πρέπει να βγήκε και τρίτο. Post-apocalyptic σκηνικά σε μια αμερική που κυβερνάται από πολιτοφυλακή, περιπλανήσεις σε δάση και κατεστραμμένες μεγαλουπόλεις με Lara Croft outfit και crossbow στη πλάτη, close-ups στο γκομενάκι κ.τ.λ. Ευχάριστη σειρά αλλά τίποτα όμως που δεν έχεις ξαναματαδεί.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ξεκίνησε η νέα σεζόν του Ντέξτερου και του Once Upon a Time.
    Και τα δύο ξεκίνησαν αρκετά δυνατά μπορώ να πω, άντε να δούμε.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead_(season_3)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πότε βγαίνει ο τρίτος κύκλος walking dead??

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Raf στο Revolution πόσα επεισόδια έχουν κυλήσει; Περισσότερες εντυπώσεις;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    To Sons of Anarchy από το τέταρτο επεισόδιο και μετά ανεβαίνει.Τα 3 πρώτα είναι πολύ εισαγωγωγικά,ίναι και αυτοτελή και δίνει την εικόνα ότι έτσι θα τραβήξει.Αλλά μετά φτιάχνει πολύ.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    HIMYM το παράτησα κάπου στον 4ο-5ο κύκλο θεωρώντας πως το τράβηξε πολύ. Το Sons of Anarchy το άφησα στον πιλότο επειδή δε μου κίνησε το ενδιαφέρον.
    Είδα επίσης το πρώτο επεισόδιο του Revolution, που προβλήθηκε πρόσφατα. Όχι κάτι το εξαιρετικό, αρκετά formulaic σειρά με υπέροχη φωτογραφία ωστόσω και post-apocalyptic σκηνικά που καθεαυτού με τρελαίνουν.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Δεν το χω αρχίσει ακόμα, αλλά θα το δω.
    Είδα το Breaking Bad που στον 5ο κύκλο παραμένει σταθερή αξία, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας, και μπήκα 4η σεζόν Sons of Anarchy το οποία είναι καλή σειρά αλλά έχει πολλές στιγμές βαρεμάρας...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βλέπει κανείς ακόμα ΗΙΜΥΜ;Δε βγάζει τόσο γέλιο όσο παλιότερα,λογικό,7ος κύκλος είναι,αλλά έχουν αρχίσει και προχωράνε τα πράγματα.Κάπως.

Leave a comment:

Working...
X