2019, τον ήπιαμε!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV Series
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Atlanta ήταν η αγαπημένη μου σειρά το 2016 και συνεχίζει να 'ναι μάλλον ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία 5 χρόνια σε σειρά. Έγινε επιτέλους και η έκρηξη του Childish Gambino, σπάνια ιδιοφυία.
Βλέπω μόνο το Sopranos εδώ και κάνα 3μηνο. Είναι αρκετά καλό, είναι ίσως η πιο γήινη αναπαράσταση του τί είναι ο "μαφιόζος" στην εποχή μας, έχει ωραίους χαρακτήρες, ανα περιόδους σπουδαίους με αποκορύφωμα μέχρι τώρα Gandolfini και τον τύπο που παίζει τον Ralph, και γεμάτα επεισόδια. Είναι νομίζω η βάση στο πώς αναπτύσσεις περιφεριακούς χαρακτήρες σε crime-dramas, το κάνει καλά, αλλά δεν φτάνει το βάθος των σημερινών κορυφαίων σειρών.
Γενικά μου θυμίζει το Breaking Bad, αλλά το Breaking Bad είναι 2-3 επίπεδα πάνω (σχεδόν) στα πάντα.
Edit: Θυμήθηκα οτι βλέπω και μια άλλη σειράρα, με σούπερ αργούς ρυθμούς και αυτή, που λέγεται High Maintenance. Μου την πρότιναν φίλοι σαν καλή δραμοκομωδία με ντραγκς στην Νέα Υόρκη, άργησα να την κατεβάσω κάνα 8μηνο, και τελικά είναι τρομερά ενδιαφέρουσα ανθολογία περίεργων ανθρώπων. Κάθε επεισόδιο ασχολέιται με τελείως διαφορετικά άτομα και σχεδόν πάντα οι ιστορίες που διαλέγουν είναι First-World problems on steroids (with some drugs).Last edited by ChrisTop; 09-06-2018, 07:41 PM.
Comment
-
Τελείωσα το Breaking Bad.Πίστευα ότι είναι overated.Όχι πια.Άνετα η καλύτερη σειρά που έχω δει.Δεν είναι η αγαπημένη μου,αλλά άνετα στο Top 3.
Kι επειδή ήταν τόσο καλό,ξεκίνησα το Better Call Saul.Ένα επεισόδιο έχω δει,δεν τρελάθηκα,αλλά οκ φαντάζομαι θα ανεβάσει στροφές σιγά σιγά.
Επίσης τελείωσα το Lost In Space (αρκετά καλό),και πλέον βλέπω στη διαδρομή για την δουλειά τα Blacklist,Shooter,Z Nation,Van Helsing.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostAtlanta ήταν η αγαπημένη μου σειρά το 2016 και συνεχίζει να 'ναι μάλλον ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία 5 χρόνια σε σειρά. Έγινε επιτέλους και η έκρηξη του Childish Gambino, σπάνια ιδιοφυία.
Originally posted by Altair View PostΤελείωσα το Breaking Bad.Πίστευα ότι είναι overated.Όχι πια.Άνετα η καλύτερη σειρά που έχω δει.Δεν είναι η αγαπημένη μου,αλλά άνετα στο Top 3.
Kι επειδή ήταν τόσο καλό,ξεκίνησα το Better Call Saul.Ένα επεισόδιο έχω δει,δεν τρελάθηκα,αλλά οκ φαντάζομαι θα ανεβάσει στροφές σιγά σιγά.
Comment
-
Handmaid's Tale και Black Mirror.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Comment