Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • To είδα το Rome κύριε ChrisTop και είχατε δίκιο σε όλα. Όχι τίποτε άλλο, ήμουν και αρνητικά προκατειλλημένος πριν την δω γιατί αποτελούσε έναν από τους λόγους που το HBO σταμάτησε το Carnival. Tελικά είχα άδικο και πολύ χαίρομαι γι'αυτό, η σειρά με διέψευσε στα πάντα. Μακάρι να είχε και τρίτη season με συνέχιση της ιστορίας, οι χαρακτήρες της ήταν όλοι αξιομνημόνευτοι.

    Ψάχνοντας λίγο το θέμα με το HBO είδα ότι η νέα υπερπαραγωγή του θα καταπιάνεται με fantasy περιεχόμενο βασισμένο στη σειρά βιβλίων του George R. Martin με τίτλο "A Song of Ice and Fire" με τη πρώτη season να μεταφέρει το πρώτο βιβλίο "A Game of Thrones". Από ηθοποιούς έχουν ανακοινωθεί ο Sean Bean (Boromir στο LotR) και Lena Headey (300, Sarah Connor Chronicles) ενώ αναμένεται να βγει στον αερά το 2011.

    Αμέσως μετά το Rome ξεκίνησα να βλέπω το Spartacus:Blood and Sand. Πέραν του ότι οποιαδήποτε σύγκριση θα ήταν άδικη, το Spartacus θυμίζει καρμπόν τη ταινία 300 στη σκηνοθεσία της και όλα τα λεφτά της σειράς είναι οι μονομαχίες στην αρένα. Νομίζω είναι ότι πιο βίαιο έχω δει με full αποκεφαλισμούς, διαμελισμούς και αίμα παντού. Οι στιγμές εκτός αρένας είναι λίγο βαρετές, οι διάλογοι και οι ηθοποιοί δεν εμπνέουν σε καμία περίπτωση στο βαθμό του Rome. Ο Μπατιάτους σώζει την κατάσταση, πάντα τον πήγαινα αυτό τον ηθοποιό. Η Ζήνα τώρα στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας δεν μου κάθεται καλά, έχει ταυτιστεί στο μυαλό μου ως λεσβία. Ο ίδιος ο Σπάρτακος τώρα μου τη σπάει ώρες ώρες με τη γαμάω και δέρνω και λογαριασμό δε δίνω συμπεριφορά του, μας κρατά σε μυστήριο και καλά χωρίς να μας αποκαλύπτει το πραγματικό του όνομα και επειδή ήταν χάλια στο κρεβάτι οι θεοί του έφεραν κοντά του τη Σούρα τη σουρωμένη μπας και δει το φως ο αθεόφοβος και όταν του τη πήραν από κοντά του η αγαμία τον ώθησε σε λουτρό αίματος. Οκ.
    sigpic

    Comment


    • Την επόμενη εβδομάδα σε Α τηλεοπτική μετάδοση:

      Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

      Comment


      • Respect
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

        "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

        Comment


        • Ξεκίνησε και το flash forward την προηγούμενη Παρασκευή.Επιτέλους αρχίζουν και απαντάνε σε όλα αυτά τα ερωτήματα.Πιστεύω τα επόμενα επισόδεια θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

          Comment


          • Deus Dope αν σου άρεσε το Rome θα σου έλεγα να δεις το Empire.



            Πέρα από το ότι είναι αρκετά αληθοφανής και καλοφτιαγμένη μίνι σειρά, έχει ένα 2-weapon μονομάχο με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στυλ. Εκτός των άλλων...

            Real swords were used in close-up shots for authenticity. This risky decision resulted in Jonathan Cake being cut during filming for the first episode. The cut became infected and Cake required hospital treatment.
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

            Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

            Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

            Comment


            • Πολύ ωραία και από τη περιγραφή τάσσεται μέσα στη χρονική περίοδο της 2ης season του Rome. Έφυγε για download!
              sigpic

              Comment


              • Τελειωσε ο πρώτος κύκλος του Spartacus: Blood And Sand, με τα 13 επεισόδια του.

                Τι να πω... Δεν βλέπω σειρές, αποφεύγω, και καμια δεν μου έχει τραβήξει την προσοχή τα τελευταία χρονια. Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός...

                Ψες παρακολουθώντας το τελευταίο επεισόδιο με τον ξάδερφο μου "ταράξαμε" πάλι. Απλά epic. Πιστεύω οποιος δεν τα έχει δει χάνει, το λιγότερο. ’Αντε να αρχίσει και ο δεύτερος κύκλος.

                Comment


                • Kι εγώ μόλις είδα το Kill Em All. Από τα πράγματα που γενικά γουστάρω είναι όταν διαψεύδομαι και η πορεία της σειράς στον πρώτο κύκλο με διέψευσε πανηγυρικά.

                  Απίστευτο σε μίσος και ένταση φινάλε. Νομίζω το turning point της σειράς ήταν στο θάνατο της γυναίκας του Σπάρτακου και όταν πήρε πιο ενεργό ρόλο η Ευθέλια στη σειρά, από εκεί και ύστερα άρχισαν να μπαίνουν περισσότερο οι δολοπλοκίες και η ίντριγκα που οδήγησαν στην έκρηξη στο τέλος. Μακάρι να δούμε και δεύτερο κύκλο.
                  sigpic

                  Comment


                  • Εγω τωρα αρχισα το californication, αλλη μια light σειρα (με την καλη εννοια imo), για να περνανε ευχαριστα τα βραδια.
                    Τα σχολια ειναι περιττα, καλυτερα να ριξετε ενα βλεφαρο.
                    Buzz words: California, χλυδη, υπερβολη, γκομενες, πολλες γκομενες, τελεια ζωη, Duchovny = ο γαμιας της γειτονιας (και οχι μονο).
                    Πλακα εχει και το ολο cast και σιγουρα με παραξενεψε το ο,τι ειδα 10 χρονια μετα τον Duchovny σε μια ασχετη σειρα (απο τα X-Files σε κατι τετοιο, wtf, ευχαριστο wtf ευτυχως).

                    Comment


                    • To Californication γαμεί ρε!!!!
                      sigpic

                      Comment


                      • Originally posted by deus_d0pe View Post
                        Kι εγώ μόλις είδα το Kill Em All. Από τα πράγματα που γενικά γουστάρω είναι όταν διαψεύδομαι και η πορεία της σειράς στον πρώτο κύκλο με διέψευσε πανηγυρικά.

                        Απίστευτο σε μίσος και ένταση φινάλε. Νομίζω το turning point της σειράς ήταν στο θάνατο της γυναίκας του Σπάρτακου και όταν πήρε πιο ενεργό ρόλο η Ευθέλια στη σειρά, από εκεί και ύστερα άρχισαν να μπαίνουν περισσότερο οι δολοπλοκίες και η ίντριγκα που οδήγησαν στην έκρηξη στο τέλος. Μακάρι να δούμε και δεύτερο κύκλο.
                        Όντως, σε αρκετά σημεία δεν περίμενα ούτε εγώ τέτοιες ανατροπές. Αυτό με τον Βάροςπ.χ , περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, αλλα όχι έτσι. Την Ilithyia θέλω να την πιάσω να κάνουμε γυμναστική.:jumpy::spank::boff:

                        Crixus just rules.:coolp:

                        Comment


                        • Βλέπει κανείς True Blood; Αν και καμμένο σε κάποιες σκηνές βλέπεται ευχάριστα τα βράδια, ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα. Η πλοκή επίσης δείχνει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

                          Υ.Γ.:
                          ΤΣΟ & ΛΟ στο 41:36!
                          http://webtv.antenna.gr/webtv/truebloodvideo?cid=e_m_sb%24rbk_h_vc%3d
                          The illusion of free will is an illusion.

                          Comment


                          • Originally posted by Ryu_gr View Post
                            Βλέπει κανείς True Blood; Αν και καμμένο σε κάποιες σκηνές βλέπεται ευχάριστα τα βράδια,ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα. Η πλοκή επίσης δείχνει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.
                            Originally posted by Ryu_gr View Post
                            ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα. Η πλοκή επίσης δείχνει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.
                            Originally posted by Ryu_gr View Post
                            ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα.
                            ..
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                            Comment


                            • Originally posted by Ryu_gr View Post
                              Βλέπει κανείς True Blood; Αν και καμμένο σε κάποιες σκηνές βλέπεται ευχάριστα τα βράδια, ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα. Η πλοκή επίσης δείχνει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.
                              Έχω δει και τα δύο και προτιμώ Sex & The City αν και στο Sex & The City δε γαμιούνται, γιατί είναι σειρά από γυναίκες και οι γυναίκες ως γνωστόν δε γαμιούνται, κάνουν έρωτα.
                              "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

                              Comment


                              • Μαλλον μπερδευεις το sex and the city με το 7th Heaven. Ακου εκει "ερωτα", θα σε ακουσει η Σαμανθα και θα σε περασει για gay ή θα σε συστησει στην Σαρλοτ
                                Do a barrel roll!

                                Comment

                                Working...
                                X