Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spahar
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Βασικά δεν θεωρώ πως μέχρι τώρα υπάρχουν μέτρια επεισόδια,καλά 1-2 ίσως,απλά θεωρώ πως έχει πολύ διαφορετικό στυλ από άλλες σειρές με παρόμοιο ύφος.
    Στον πρώτο κύκλο και εγώ τα έβλεπα απλά επειδή ήταν πολύ ευχάριστο να τα παρακολουθείς, και υπήρχαν ορισμένες πολύ καλές στιγμές. Αλλά γέλιο δεν έβγαζε.

Στον δεύτερο κύκλο κατά τη γνώμη μου η σειρά ανεβαίνει πολύ, εκεί οι στιγμές που γελάς με την καρδιά σου αυξάνονται, και όντως αρκετά επεισόδια είναι επικά.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Ναι δεν ειναι πολλα τα μετρια αλλα υπαρχουν μερικα και ευτυχώς αραια.Η σειρα βγαζει γελιο και χωρις να χρειαζεται laugh track απο πισω!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά δεν θεωρώ πως μέχρι τώρα υπάρχουν μέτρια επεισόδια,καλά 1-2 ίσως,απλά θεωρώ πως έχει πολύ διαφορετικό στυλ από άλλες σειρές με παρόμοιο ύφος.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Ξεκίνησα χτες τον πρώτο κύκλο του Community κι έχω δει ήδη τα 18 πρώτα επεισόδια από τα 25 συνολικά.Πολύ καλύτερο απ'ότι το περίμενα.
    Σε λιγο φτανεις στο επεισοδιο 23.Μετα απο αυτο ανεβαίνει ο πηχης για οποιαδηποτε σειρα.Μπορει σαν συνολο η σειρα να ειναι πολυ καλη με μερικα αρκετα μετρια επεισόδια, αλλα μερικα αξιζουν τον χαρακτηρισμο epic.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ξεκίνησα χτες τον πρώτο κύκλο του Community κι έχω δει ήδη τα 18 πρώτα επεισόδια από τα 25 συνολικά.Πολύ καλύτερο απ'ότι το περίμενα.

Leave a comment:

Working...
X