Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laharl
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Τελείωσα Entourage. Ο Έρικ είναι βλαμμένο; Ευτυχώς υπήρχε ο Άρι και κάναμε λίγο χάζι.
    Είδα και 2η σεζόν Breaking Bad. Ωραίο, αλλά λίγο τρολιά το τέλος.
    Η 2η season με αυτή την Major τρολλιά είναι εύκολα η χειρότερη της σειράς.Εμένα μου μένουν μόνο τα 2 τελευταία επεισόδια της 4ης season τα οποία μέσα στο Σ/Κ σίγουρα θα τα δω

Νομίζω πάντως ότι η 1η season είναι η καλύτερη αν και "κουτσή"

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Community season 1 τελος.
    Αρχικα εβλεπα 1 επεισοδιο τη μερα, μετα 2-3, σημερα ειδα 5. Ως τωρα ειναι μια καλη σειρα που δε βγαζει γελιο συχνα, αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα. Το τελευταιο λεπτο με τα ending credits ειναι παντα απολαυστικο παντως, με πολλες ωραιες σκηνες στα περισσοτερα επεισοδια.

Τα πρωτα επεισοδια που παιξαν μπαλα σε αλλο επιπεδο τα ειδα σημερα και ηταν κιολας back to back. Ενα αυτο με τα chicken strips και ενα με το paintball. Εκει η σειρα ανεβηκε πολυ γιατι ξεφυγε απο την καθημερινοτητα του σχολειου και ειδαμε κατι διαφορετικο, με πολυ γελιο και πολλες ακυρες στιγμες. Απο χαρακτηρες ο Abed ειναι μακραν ο καλυτερος, αλλα και ο Troy εχει τις στιγμες του. Ο Pierce παντως ειναι λες και παιζει τον εαυτο του σαν τον Chevy Chase οπως τον μαθαμε στις "παρακμιακες" ταινιες του 80. Τραγικο χιουμορ και χαζες ατακες γιατι αυτο το ρολο ηθελαν να του δωσουν, αλλα ειναι πραγματικα ξεμπαρκος. Α και ο senōr Chang εννοειται πολυ μπροστα.
    Για τις γυναικες της σειρας θελω κι αλλο χρονο να αποφασισω, περισσοτερα λοιπον στην επομενη season.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    FRINGE Renewed For Final Fifth Season!

αυτα ειναι!!

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Τελείωσα Entourage. Ο Έρικ είναι βλαμμένο; Ευτυχώς υπήρχε ο Άρι και κάναμε λίγο χάζι.
    Είδα και 2η σεζόν Breaking Bad. Ωραίο, αλλά λίγο τρολιά το τέλος.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Είδα το Ameican Horror story, μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, ήταν αρκετά ενδιαφέρον και αν μη τι άλλο πρωτότυπο για σειρά.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    ida ke ta 4 season tou breaking bad perimeno pos ke pos to 5 season

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Με αυτο ξεκινησα, κριμα που βλεπω 1 επεισοδιο τη μερα το πολυ, αλλα ξεκιναει συμπαθητικα και ελπιζω στην πορεια να γινεται ακομα καλυτερο βεβαια. Ετσι οπως παω βεβαια βλεπω να τελειωνω την 1η season σε κανα μηνα, αλλα οκ εστω κι ετσι θα κανω catch up πιστευω.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Community δες σιγουρα και μετα τα υπολοιπα..

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Επιτελους εκανα catch up με Big Bang και Office και ξεμεινα απο 20λεπτες σειρες. Κατεβασα Community season 1, am I doing it right;
    Το Dexter και παλι θα περιμενει, αλλα πεφτει πηξιμο τωρα και δε θελω να δω 12 επεισοδια μεσα σε 2 μερες.
    Αλλη σειρα με την οποια πρεπει να κανω catch up ετσι για την κουλτουρα ειναι το Californication. Τωρα εβαλα να κατεβαινει η 5η season μιας και ολοκληρωθηκε προσφατα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Σπέρνει το Boardwalk empire, φαινετε οτι εχει πεσει πολυ χρημα στη σειρα η ατμοσφαιρα ειναι πραγματικα καταπληκτικη. Τωρα κατεβαζω office και homeland(εχω ακουσει επισης πολυ καλα λογια) να δω που θα τα βαλω ολα τωρα..

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Eγω για το Office εχω πει πολλακις πως ειναι η πιο αστεια σειρα που εχω δει, απλα πολλοι το απορριπτουν στα πρωτα επεισοδια επειδη εχει αρκετα ιδιαιτερο χιουμορ.

Για το Boardwalk Empire το feedback ειναι πολυ θετικο παντως.
    Εγω ακομα εχω υλικο να δω απο τις σειρες που ηδη εβλεπα, οποτε να δω ποτε θα ξεκινησω νεες σειρες. Στην κορυφη της λιστας παντως παραμενουν τα Community, Mad Men, αλλα αν δε βρεθει χρονος δε βλεπω προκοπη.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κατεβαζω το νεο επεισοδιο Game of Thrones. Spoilers μολις το δω το βραδυ στα σχετικα topic και στην υπογραφη μου..

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Δεν θα το μετανιώσεις

Μάλιστα ο Scorsese σκηνοθετεί και το πρώτο επεισόδιο :

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Με executive producer τον Martin Scorsese
    Να πω την αληθεια αυτο με τραβηξε και την εβαλα στα υποψιν μου, δεν ηξερα οτι παιζει ο Steve Buscemi καν.. Κατεβασα ηδη την πρωτη Season και την ξεκιναω αμεσα..

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Απορώ πως δεν έχει αναφερθεί η σειρά-τιτάνας που ακούει στο όνομα Boardwalk Empire

Η σειρά μας ταξιδεύει στην Αμερική του 1920 όπου ξεκίνησε η ποτοαπαγόρευση. Φυσικά δεν θα υπήρχε τίποτα πιο ενδιαφέρον από το να δούμε πως οι γκάνστερς της εποχής κατάφεραν να επωφεληθούν από αυτό τον νόμο! Με executive producer τον Martin Scorsese και ένα πολύ υψηλό budget από το HBO η σειρά μόλις τελείωσε την 2η σεαζόν της και συνεχίζει!

Πρωταγωνιστή ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Steve Buscemi να προσθέσω.

Η σειρά είναι καταπλητκική,με πολύ δυνατή ανάπτυξη χαρακτήρων,τρομερές ερμηνείες και πολύ ωραίο σενάριο. Τα υψηλά production values σε κάνουν να νομίζεις ότι όντως βρίσκεσαι σε εκείνη την εποχή και κάθε επεισόδιο καθηλώνει

Σε όποιον αρέσουν έστω και λίγο οι γκανστερικές ταινίες ας κάνει μια χάρη στον εαυτο του και να αρχίσει να την βλέπει

Κάθε seazon έχει 12 επεισόδια της μιας ώρας περίπου

Leave a comment:

Working...
X