Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV Series
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια, μια χαρά ως τώρα αν και αρχικά (φυσιολογικό) με ξένισε ο νέος Σπάρτακος. Για να δούμε στην συνέχεια.
-
Ε τι να κάνω ρε φίλε,πως θα βγει η νύχτα;
Πάντως μη νομίζεις πως βλέπω σειρές στη δουλειά,μόνο anime και από σήμερα κουβαλάω και το 3DS.
To Spartacus Vengeance ναι το είδα.Μου άρεσε πιο πολύ σκηνοθετικά κλπ αλλά σαν τις μα΄χες της αρένας τίποτα.Γαι μένα τλχ.Πάντως θα σου αρέσει πολύ.Κάποιες μάχες είναι τόσο καλές που θα μείνεις με το στόμα ανοικτό.
Leave a comment:
-
Χαχα Altair έχεις λιώσει στις σειρές και τα anime στην δουλειά ε
Το Spartacus: Vengeance τo είδες ;
Leave a comment:
-
Christop το κάνεις σωστά φίλε.Είναι πολύ ωραία και δυαντή σειρά.Οκ τα 3 πρώτα επεισόδια μέχρι να αρχίσεις να γνωρίζεις και να συμπαθείς τους χαρακτήρες δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,αλλά από κει κι έπειτα σε αρπάζει από το λαιμό και δε σε αφήνει να ηρεμήσεις μέχρι το τέλος του κάθε κύκλου.
Samanas κι εγώ αύριο τελειώνω Game of Thrones και ξεκινάω Dexter Season 5.Μετά το φινάλε του 4ου κύκλου ανυπομονώ να δω τι θα γίνει.
Leave a comment:
-
Αν και άργησα, τελείωσα την 6η σεζόν του Dexter, τι να πω ξενέρωσα πολύ. Με τέτοιο τελος θες καπάκι να δεις την 7η σεζόν
Μάλλον θα ξεκινήσω Spartacus: Vengeance αν έχω όρεξη.
Leave a comment:
-
Αν όχι απόψε,αύριο το τελειώνω και ξεκινάω Walking dead Season 2 μάλλον.
Ναι,σίγουρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,αλλά βοηθάει να περάσει γρηγορότερα η βάρδια.
Leave a comment:
-
Δεν είναι άσχημο το dead set αλλά δεν χάνεις και τίποτα να μην το δεις.Μου δημιούργησε βέβαια τη δίψα για zombo-σειρά και έπρεπε να περιμένω μέχρι το walking dead για να εκπληρωθεί.
Leave a comment:
-
Τελείωσα το Hidden,μίνι σειρά πολιτκού περιεχομένου, και ξεκίνησα το Dead Set.Σειρά 5 επεισοδίων της μισής ώρας (εκτός του πρώτου) με ζόμπι σε ένα πλατώ του Big Brother.Σπλατεριά,βία,κλισέ αλλά και κάποια ωραία μηνυματάκια.Μου μένουν 2 επεισόδια για φινάλε.
Leave a comment:
-
Ξεκίνησα το The Hidden.Μίνι σειρά 4 επεισοδίων του BBC.Έχω δει μόνο το πρώτο,καλά ξεκίνησε αλλά ακόμα θα δούμε που πάει.
Leave a comment:
-
Και η δικιά μου αγαπημένη σειρά.
Αχ, τι να πεις, όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν...
Leave a comment:
-
Ώρα να αποχαιρετήσουμε το House M.D. με το τελευταίο επεισόδιο "Everybody dies"... Η αγαπημένη μου σειρά. Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Το τέλος ήταν κατάλληλο και ταιριαστό οπότε τα συναισθήματα είναι γλυκόπικρα...
Leave a comment:
-
Τέλεια η 5η season του lost.Η αγαπημένη μου μετά την 3η.Είναι παρατραβηγμένο αλλά είναι ωραία παρατραβηγμένο.
Leave a comment:
-
Ωραίο τόπικ
Λοιπόν παρακολουθώ:
Big Bang Theory ( πολύ γέλιο )
How I Met Your Mother
Supernatural (αν και μετά την 5η season με την προσπάθεια να το τραβήξουν με ξενέρωσε)
Chuck ( το οποίο τέλειωσε και δεν έχω δει ακόμα τελευταία season )
και φυσικά Game of thrones που είναι υπερπαραγωγή. Παλιά σκεφτόμουν να αγόραζα τα βιβλία πριν βγει, είναι best seller
Επίσης έβλεπα lost το οποίο το έχω παρατήσει 5η Season και κάποια στιγμή θα το τελειώσω αλλά από ένα σημείο και μετά δεν νιώθατε ότι ήταν παρατραβηγμένο ?
Leave a comment:
-
Μετά το smallville και τον Superman το CW μεταφέρει άλλον ένα ήρωα της DC στην μικρή οθόνη.
Arrow TV series
Leave a comment:
Leave a comment: