Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Ξανάρχισα το Boardwalk Empire. Το είχα σταματήσει κάπου στο season 3 τότε, όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, και 2μιση χρονια μετά κάτι με έτρωγε να το συνεχίσω. Μου έλειπε βασικά η σειρά και το cast, είναι από αυτά που σου μένουν. Δικαιώθηκα, είμαι στο τέλος της 3ης season και έχει απογειωθεί. Χαίρομαι που έχω 2 ακόμα seasons μπροστά μου, έτοιμες για τα ματάκια μου.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Blacklist. Ένας κορυφαίος καταζητούμενος του FBI παραδίνεται και προσφέρει σταδιακά πληροφορίες για τη σύλληψη άλλων επικίνδυνων κακοποιών. Παράλληλα φαίνεται πως έχει εμμονή για άγνωστους λόγους με μια νεαρή profiler, που μόνο με την οποία δέχεται να συνεργαστεί.
    Συγκλονιστικό. Ο πρωταγωνιστής είναι ο σπουδαιότερος χαρακτήρας που έχω δει εδώ και καιρό, και μπορεί να βασίζεται στην πεπατημένη high IQ antihero "can't touch me" φόρμουλα, αλλά το κάνει πολύ, πολύ καλά.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    αυτο που περιμεναμε για 14 ολοκληρα χρονια θα γινει πραγματικοτητα στις 28/9/14.
    οι ανυπομονοι να πανε κατευθειαν στο 2:33

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ξεκίνησα το The 100.Πολύ καλό.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    νεα σειρα απο τον ΜICHAEL "FUCKING" BAY!!!
    παιζει και η ρονα μητρα :boff:

εννοειται πως δε το χανω.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Μια σειρα που θα προτεινα ειναι το Silicon Valley του HBO. Κωμωδια κατα καποιον τροπο, καμια σχεση με sitcom βεβαια.. ασχολειται με την ιστορια διαφορων geeks (καμια σχεση με τις υπερβολες a la Big Bang Theory βεβαια) που πανε να γινουν entrepreneurs στον κοσμο της Silicon Valley, οποτε κινειται γυρω απο startups κτλ. Δεν ειναι πολυ αστειο, αλλα ειναι εξυπνο και βλεπεται ευχαριστα. Επισης η 1η σεζον ηταν μονο 8 μισαωρα επεισοδια, πραγμα καλο για εμενα.

Παρα πολυ καλη σειρα, εχει αρκετο γελιο, οχι σαν τα συνηθισμένα sitcom οπως λες αλλα αρκετα ποιοτικο γελιο imo και οπως λες και εσυ εξυπνο (ειδικα στο τελευταιο επεισόδιο στο τελος xD).
    Βασικα κωμωδια ειναι αλλα εχει και ενα καλο κεντρικο σεναριο.
    Πραγματικα αξιζει.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    οσοι βλεπανε περσι το under the dome του stephen king (υποκαταστατο μεχρι να ξεκινησει το walking dead) , αυριο ξεκιναει η 2η σεζον.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μια σειρα που θα προτεινα ειναι το Silicon Valley του HBO. Κωμωδια κατα καποιον τροπο, καμια σχεση με sitcom βεβαια.. ασχολειται με την ιστορια διαφορων geeks (καμια σχεση με τις υπερβολες a la Big Bang Theory βεβαια) που πανε να γινουν entrepreneurs στον κοσμο της Silicon Valley, οποτε κινειται γυρω απο startups κτλ. Δεν ειναι πολυ αστειο, αλλα ειναι εξυπνο και βλεπεται ευχαριστα. Επισης η 1η σεζον ηταν μονο 8 μισαωρα επεισοδια, πραγμα καλο για εμενα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Του χρόνου έρχεται...

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Heroes Reborn λέμε!Reboot θα'ναι απ'ότι λένε!
    http://m.deadline.com/2014/06/jack-c...medium=twitter

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    http://m.deadline.com/2014/06/jack-c...medium=twitter
    Τι αμαρτίες πληρώνουμε;:kill:

Leave a comment:

• paixtis
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τέλος η πρώτη season του Touch.Κάνω διάλλειμμα με Ripper Street S1 και πάω για δεύτερο κύκλο μετά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τελείωσα το Dexter.Μέχρι και το προτελευταίο επεισόδιο,όλα καλά,αλλά στο φινάλε το γαμήσανε.Δλδ γιατί έπρεπε να τελειώσει έτσι;Και δε μου άρεσε και όντως,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,προχειροδουλειά μου φάνηκε,σαν deleted/alternate ending.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Άρχισα την σειρά Vikings. Το πρώτο season είναι 9 επεισόδια ενώ το δεύτερο θα βγει όπου να'ναι. Είδα κιόλας τα 4 επεισόδια και ok, ενδιαφέρον αλλα μου φαίνεται σαν να χάνει από κάπου... Δεν έχει αρκετή βία και δεν έχουν και την πιο κλασσική εικόνα τον Vikings. Παρολαυτά με κράτησε σε αγωνια και θα το συνεχίσω.

Leave a comment:

Working...
X