Σωτήρη θα σου τα δώσω ρε,σε Divx έχω ήδη την πρώτη σαιζόν.Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα που δεν έχουν υπότιτλους,το επίπεδο Αγγλικών που χρησιμοποιούν είναι το ίδιο με το Friends (δεν παίζει να έχεις πρόβλημα).
Ρε κωλόπαιδα μου κάνατε τεράστιο κακό.
Eπίσης πολύ πάω τον ψηλέα χαρακτήρα/ηθοποιό...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
How I Met Your Mother !
Collapse
X
-
Πάντως αν χρησιμοποιεί τα inside jokes στον βαθμό που το έκανε το Friends, τότε είναι λογικό να γίνεται καλύτερο στη συνέχεια όσο γνωρίζεις τους χαρακτήρες ως προσωπικότητες. Όταν πριν 5 χρόνια έβλεπα Friends στο Star, μαλακία το ανέβαζα, μαλακία το κατέβαζα, γιατί απλά δε μπορούσα να καταλάβω ένα σορό ατάκες που πέταγαν και μου φαίνονταν τελείως ηλίθιες, βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιζε και το ότι διάβαζα τους υπότιτλους που απλά είναι phail.
Θα το δοκιμάσω γιατί το Friends το έχω μάθει απ’ έξω τόσα χρόνια, Somari γράψε DVD.
Leave a comment:
-
Yup pragmatikaΕίδα το πρωί το 3ο -I Love NY- και εντάξει δν μπορώ να πω κάτι για την ιστορία.
Το βλέπω για τα αστεία που είναι πραγματικά απίστευτα --ειδικά αυτό με το ποδήλατο και την Robin-- και με τα οποία προφανώς λιώνω. Το βλέπω για τις αττάκες του μερικές από τις οποίες και χρησιμοποιώ που και που :Ρ κτλ...κτλ...[/b]
Alla i kaliteri ataka tou epeisodiou paei ston Marshall
Barney : "I know i can land that lesbian plane"
Marshall : "No snakes on that plane"
Slutty Pumpkin ??? Einai tromero epeisodio pragmatikaΕίδα το επεισόδιο με το Halloween και τον διάλογο άγγελου/διάολου.Πόσο επικό.[/b]
Eidika i fasi pou emfanizete o "pigkouinos"
Den ksero an einai spoiler, alla ypotheto oti mporo na sou po oti eimaste sto season 4 kai akoma den kseroume pia einai i miteraΝα ρωτήσω κάτι;Σε όλα τα επεισόδια εξιστορεί και μια διαφορετική γκομενοιστορία,χωρίς να έχει παρουσιάσει ακόμα την μάνα των παιδιών,ή από κάποιο επεισόδιο και μετά την παρουσιάζει,και συνεχίζει έτσι η ιστορία;;;[/b]
Ara ne, yparxoun arketes gkomenoistories, omos den girizoun OLA ta epeisodia giro apo ton Ted ... Tha deis istories kai gia ta alla atoma tou cast ..
Leave a comment:
-
Είδα το επεισόδιο με το Halloween και τον διάλογο άγγελου/διάολου.Πόσο επικό.
Να ρωτήσω κάτι;Σε όλα τα επεισόδια εξιστορεί και μια διαφορετική γκομενοιστορία,χωρίς να έχει παρουσιάσει ακόμα την μάνα των παιδιών,ή από κάποιο επεισόδιο και μετά την παρουσιάζει,και συνεχίζει έτσι η ιστορία;;;
Leave a comment:
-
Είδα το πρωί το 3ο -I Love NY- και εντάξει δν μπορώ να πω κάτι για την ιστορία.
Το βλέπω για τα αστεία που είναι πραγματικά απίστευτα --ειδικά αυτό με το ποδήλατο και την Robin-- και με τα οποία προφανώς λιώνω. Το βλέπω για τις αττάκες του μερικές από τις οποίες και χρησιμοποιώ που και που :Ρ κτλ...κτλ...
True story....
Leave a comment:
-
Ne, pragmati ftiaxnei arketa .. Meta apo ta prota epeisodia ginete poli kalitero, kai i 2i kai 3i season einai kaliteres imo apo tin proti .. Exei arketes omoiotites me Friends pragmati, alla auto den einai aparaitita kakoΣτην πρώτη σαιζόν που πρακολουθώ τώρα την βρίσκω χειρότερη από το Friends αλλά από ότι μου είπαν φτιάχνει αρκετά όσο περνάει ο καιρός. Πολλές ομοιότητες όμως...[/b]
EDIT
Se autous pou vlepoun tin 4i season, na po oti simera eida to epeisodio tis Deuteras ( 3o tou kiklou ) kai emeina ligaki apogohteumenos ... Oi senariografoi fainonte na diskoleuonte ligaki .. Elpizo na min sinexisei etsi ..
Leave a comment:
-
Tην δοκίμασα εχθες.Περιττό να πω πως κατέβασα την πρώτη σεζον ολόκληρη!
Leave a comment:
-
Ειδα πριν απο κανα μηνα την πρωτη season και την θεωρω τρομερη κωμικη σειρα. Ενταξει FRIENDS δεν ειναι, αλλα την βαζω δευτερη αγαπημενη κωμικη σειρα (δεν συμπεριλαμβανω simpsons, αλλιως θα ηταν τριτη
).
Την πρωτη season την δειχνει σε Filmnet 1 και 3 απο φετος (Nova Cinema πλεον), οποτε οποιος εχει nova μπορει να την δει κι εκει.
Κατεβαζω τωρα την δευτερη season οεοεοεοε
Leave a comment:
-
Στην πρώτη σαιζόν που πρακολουθώ τώρα την βρίσκω χειρότερη από το Friends αλλά από ότι μου είπαν φτιάχνει αρκετά όσο περνάει ο καιρός. Πολλές ομοιότητες όμως...
Leave a comment:
-
Δν παίζεται όχι, είναι επική απλά!
Προσωπικά την θεωρώ πολύ καλύτερη απτα Φιλαράκια.
είναι legen....waiiit for it! dary! legendary!
Σοβαρά, σε όποιον άρεσαν τα φιλαράκια και θέλει να δει μία αντίστοιχη σειρά αν την ξεκινήσει
)
Leave a comment:
-
Όλες οι αμερικάνικες κωμικές σειρές παίζει να μιμούνται τα φιλαράκια...They were are and will be the best!!!!
Γιατί το σταμάτησαν γμτ?Και ακόμα 50 season να είχε απολαυστικότατοι θα ήταν
Το story της συγκεκριμένης σειράς φαίνεται ενδιαφέρον...Δώσε και κανένα επεισόδιο(καλό) αν είναι...Παίζεται στην ελληνική tv?
Leave a comment:
-
παρακολουθησα το trailer και δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει ολιγον τα φιλαρακια
Leave a comment:
-
Άνοιξα θέμα για σειρές στο "Τέχνη"
TV Series
και όπως γράφω εκεί το βλέπω και είναι LEGENDARY! AWESOME!
Είμαι στο τελευταίο επεισόδιο 4ης σεζόν
Leave a comment:
-
Afou to Lost einai se auti tin enotita, tote to How I Met Your Mother den mporei na apokaleite "texni"Νομίζω πως αυτό ανήκει στην κατηγορία τέχνη
.
Και για να είμαι on tpic εγώ προσωπικά όχ δεν την βλέπω, ωστόσο την έχω ακουστά.
[/b]
An tairiazei kalitera ekei omos, as to metakinisei enas mod ..
Leave a comment:
Leave a comment: