Announcement

Collapse
No announcement yet.

How I Met Your Mother !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ChrisTop View Post
    Οι μόνες ωραίες κοκκινομάλλες είναι αυτές που τα έχουν βάψει κόκκινα. Fact.

Τα νύχια;

Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τε γενεθλια της Λιλυ εννοουσα, μη δαγκωσεις bart.
      Do a barrel roll!

Comment

• Έχω φτάσει προς το τέλος του τέταρτου κύκλου. Η σειρά ακολούθησε ένα ποιοτικό κρεσέντο από το πρώτο μέχρι το τρίτο κύκλο, όπου και αρχίζει να "χαλαρώνει" τώρα στον τέταρτο. Προς το παρόν όμως, δεν αφήνω τις σεναριακές ασυνέχειες να με αποσπάσουν από την αφηγηματική ευφυΐα της σειράς.

Comment

• Γύρω στις 4 έβαλα και είδα το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.Πριν από κάνα 10λεπτο είδα και το τελευταίο επεισόδιο της.Διάλλειμμα έκανα μόνο για φαγητό και βιολογικές ανάγκες.
          Είχα δει πριν κάμποσο καιρό 1 επεισόδιο στον Αντ1 αλλά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο.Επίσης τον Μπάρνευ που όλοι τον εκθειάζατε σ'εκείνο το επεισόδιο δεν μου έκανε εντύπωση.
          Τώρα που το ξανάδα έχοντας γνώση του χαρακτήρα του έλιωσα στο γέλιο.Απίστευτος χαρακτήρας όντως.Πολύ καλή σειρά μπορώ να πω.Αν δεν έπρεπε να δουλέψω αύριο θα καθόμουν να ξεκινήσω και τον δεύτερο κύκλο εδώ και τώρα.
          Carpe diem

Comment

• Πάει και ο 2ος κύκλος.Μου πήρε 2 μέρες.Αρκετά καλός αλλά ακόμα κι έτσι ο 1ος μ'άρεσε περισσότερο.Πάμε για τον 3ο.
            Carpe diem

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
              Οι μόνες ωραίες κοκκινομάλλες είναι αυτές που τα έχουν βάψει κόκκινα. Fact.
              No.
              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Παίζει να είμαι ο μόνος ο οποίος συνεχίζει να παρακολουθεί την σειρά στην καινούργια Season

Comment

• Τόσο χάλια γίνεται μετά;
                  Carpe diem

Comment

• .. κι εγω συνεχιζω και δεν παιζει να το αφησω, απλα οκ δεν εχει νοημα να γραψω και το οτιδηποτε.
                    Σιγουρα εχει πεσει πολυ και το peak για μενα ειναι η 3η season μαλλον και γενικα θεωρω καλες seasons τις πρωτες 4, αλλα οκ ακομα και οπως ειναι τωρα το βλεπω ευχαριστα, παροτι τα καλα επεισοδια ειναι αναλογικα πολυ λιγοτερα σε σχεση με πιο παλια.

Comment

• To Peak συμφωνώ είναι η 3η season.
                      Και εγώ συνεχίζω να το βλέπω κανονικά, η καινούργια season μου φαίνεται πολύ καλή μέχρι τώρα.

Comment

• Πάει και ο 3ος κύκλος.Πάμε για 4ο.
                        Η σειρά ως τώρα έχει ως εξής:3>1>2
                        Carpe diem

Comment

• Μπορώ να πω χαλαρά οτι το "subway wars" ήταν το καλύτερο επεισόδιο της season μεχρι τώρα.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Eπος!!!!
                          I attack sharks
                          when i smell them bleed
                          I dont go swimming
                          water just wants to be around me.

Comment

• Ηταν μεχρι το σημερινο μαλλον - τουλαχιστον εγω το διασκεδασα πολυ αυτο το επεισοδιο.
                            Το τραγουδακι του Marshall παντως πολυ μπροστα, εριξα πολυ γελιο.

Οσο για την αλλη την ακτιβιστρια, εκει που μου φαινοταν ψιλοαδιαφορη, μετα απο το σημερινο επεισοδιο αναθεωρησα.
                            Γιατι αραγε;

Comment

• Επειδή έπαιζε στο House
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Δεν ειχα αυτο κατα νου, αλλα οκ δε βαριεσαι..

Comment

Working...
                                X