Announcement
Collapse
No announcement yet.
How I Met Your Mother !
Collapse
X
-
-
Έχω φτάσει προς το τέλος του τέταρτου κύκλου. Η σειρά ακολούθησε ένα ποιοτικό κρεσέντο από το πρώτο μέχρι το τρίτο κύκλο, όπου και αρχίζει να "χαλαρώνει" τώρα στον τέταρτο. Προς το παρόν όμως, δεν αφήνω τις σεναριακές ασυνέχειες να με αποσπάσουν από την αφηγηματική ευφυΐα της σειράς.
Comment
-
Γύρω στις 4 έβαλα και είδα το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.Πριν από κάνα 10λεπτο είδα και το τελευταίο επεισόδιο της.Διάλλειμμα έκανα μόνο για φαγητό και βιολογικές ανάγκες.
Είχα δει πριν κάμποσο καιρό 1 επεισόδιο στον Αντ1 αλλά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο.Επίσης τον Μπάρνευ που όλοι τον εκθειάζατε σ'εκείνο το επεισόδιο δεν μου έκανε εντύπωση.
Τώρα που το ξανάδα έχοντας γνώση του χαρακτήρα του έλιωσα στο γέλιο.Απίστευτος χαρακτήρας όντως.Πολύ καλή σειρά μπορώ να πω.Αν δεν έπρεπε να δουλέψω αύριο θα καθόμουν να ξεκινήσω και τον δεύτερο κύκλο εδώ και τώρα.Carpe diem
Comment
-
.. κι εγω συνεχιζω και δεν παιζει να το αφησω, απλα οκ δεν εχει νοημα να γραψω και το οτιδηποτε.
Σιγουρα εχει πεσει πολυ και το peak για μενα ειναι η 3η season μαλλον και γενικα θεωρω καλες seasons τις πρωτες 4, αλλα οκ ακομα και οπως ειναι τωρα το βλεπω ευχαριστα, παροτι τα καλα επεισοδια ειναι αναλογικα πολυ λιγοτερα σε σχεση με πιο παλια.
Comment
-
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Ηταν μεχρι το σημερινο μαλλον - τουλαχιστον εγω το διασκεδασα πολυ αυτο το επεισοδιο.
Το τραγουδακι του Marshall παντως πολυ μπροστα, εριξα πολυ γελιο.
Οσο για την αλλη την ακτιβιστρια, εκει που μου φαινοταν ψιλοαδιαφορη, μετα απο το σημερινο επεισοδιο αναθεωρησα.
Γιατι αραγε;
Comment
Comment