Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΟ ΚΑΚΟ 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΟ ΚΑΚΟ 2

Σήμερα το πρωί εγώ και ο Ryu_Gr και 100 άλλοι καμμένοι παριστάναμε τα zombies στο sequel του μοναδικού ελληνικής παραγωγής splatter/zombie flick που θα προβληθεί, κατά πάσα πιθανότητα, το επόμενο καλοκαίρι.

Η εμπειρία ήταν άκρως αιματηρή και απολαυστική...

Τωρα ξερω οτι θα τη δω τη ταινια.
    Do a barrel roll!

Comment

καλα μιλαμε και γαμω τις ταινειες.θυμαμαι που ειχα πορωθει και την ειχα δει και 3 φορες συνοχεμενες!!τωρα 2 ερωτησουλες:με ποιο τροπο επιλεχθηκατε για αυτον τον ρολο και υπαρχει καμια πληροφορια για το σεναριο??

Comment

Είναι κακό.

Comment

Πω ρε Ferryman... Κρίμα θα πήγαινα και εγώ σήμερα, αλλά μου έκατσε μια στραβή και δεν τα κατάφερα!!
          Ελπίζω να έβγαλες καμιά φώτο και με τον Αργύρη τον Θανάσουλα..και γαμώ τους ηθοποιούς..
          KingBulu δεν υπήρχε διαδικασία..απλώς είχαν κάνει πρόσκληση για σήμερα σε προκαθορισμένο μέρος..
          Α και στο sequel θα έχει και Βilly Zane!!
          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Εντάξει η ταινία θα τα σπάσει όσο δεν πάει άλλο.

Comment

http://au.youtube.com/watch?v=sxVVe3...eature=related

για να θυμομαστε τα παλια...

Comment

όχι ρε γμτ.κρίμα να μην το ξέρω.η πρώτη ταινία τα έσπαγε ανελέητα.
                Carpe diem

Comment

OMG το είδα και αυτό.Trash gamer,trash movie viewer,trash tv viewer,trash κομπάρσος
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

<div class='quotetop'>(Somari &#064; Oct 13 2008, 12&#58;51 AM) [snapback]41655[/snapback]</div>
                    OMG το είδα και αυτό.Trash gamer,trash movie viewer,trash tv viewer,trash κομπάρσος
                    [/b]

επέτρεψε μου να προσθέσω τα παρακάτω:
                    Trash music listener,trash lover,trash book reader,trash comics reader etc
                    Carpe diem

Comment

Νταξ, cult μορφή ο τύπος με τη ριγέ φανέλα στη δεύτερη εικόνα.
                      Ζόμπι οπαδός ftw&#33;
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Νταξ, cult μορφή ο τύπος με τη ριγέ φανέλα στη δεύτερη εικόνα.
                        Ζόμπι οπαδός ftw&#33;
                        [/b]
                        Eίναι ηθοποιός που έπαιζε και στο πρώτο..ο αργύρης θανάσουλας...Τον έχω δει και σε άλλες ταινίες, αλλά μιας και μιλάμε για το Κακό, δίνει ρεσιτάλ και απογειώνει ακόμα παραπάνω την ταινία&#33;
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Κι ο τυπος δεξια στην ιδια εικονα που ειναι ντυμενος σαν τον πατερα του Χαϊμε, ηθοποιος δεν ειναι; Τουλαχιστον εμενα μου θυμιζει καποιον.
                          Do a barrel roll!

Comment

Μegarofl για την παρομοιωση.

Comment

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ FERRYMAN....
                              Insert Coin

Comment

Working...
                              X