Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουσική: Τί ακούτε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Originally posted by Deus View PostΕίναι αλήθεια ότι ο varg vikernes έχει καταδικαστεί για φόνο και εμπρησμό;
Moλις βγηκε απο φυλακα
. Πυροβολημενος ο τυπος οσο δε παει. Η μουσικη του ομως για καποιες ωρες μου αρεσει.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Κοίτα.Πλέον δεν μπορώ να ακούω καφρίλες κλπ για μεγάλο χρονικό διάστημα,δλδ πέραν της μισής ώρας περίπου.Υπάρχουν όμως κάποιοι δίσκοι,οι οποίοι με ταξιδεύουν με τη μουσική τους και την ατμόσφαιρά τους,με αποτέλεσμα να τους ακούω όλη μέρα.Εντάξει βέβαια γούστα είναι αυτά.Και μόνο που μπήκες στον κόπο να το ακούσεις μου φτάνει πάντως,μιας και εγώ αν και πολλά που βάζουν εδώ τα παιδιά θέλω να τα τσεκάρω,αλλά επειδή σχεδόν πάντα παίζει κάτι άλλο από πίσω,σπάνια τα ακούω.Originally posted by Deus View PostΒρε altair,πως μπορείς ρε συ και ακούς τέτοια μουσική;
Πόνεσε το κεφάλι μου έπειτα από ένα λεπτό.
Είναι αλήθεια ότι ο varg vikernes έχει καταδικαστεί για φόνο και εμπρησμό;
Carpe diem
Comment
-
-
-
Πίστεψέ με,δεν θέλω να δω τα άλλα.Originally posted by TheCursed View PostΚαι να φανταστείς ότι αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με άλλα.

Πάρτε και από εμένα κάτι πιο ελαφρύ.
Ελεος ρε altair,όλες τις περιπτώσεις πήγες και έβαλες.

Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Δεν ξέρω πώς μου τη βάρεσε, μάλλον επειδή σήμερα το πρωί άκουγα Godsmack...
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Nαι και μενα μ αρεσει. Black ειναι οι δευτεροι. Αυτους που ποσταρες ακουστα τους ειχα μονο, πολυ καλο το τραγουδι.Ground_Zero:
Comment

Comment