Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Επίσης σχετικά με αγαπημένες ταινίες είδα πόσταρε ο hideo το The First Slam Dunk, θυμάμαι είχα πάθει πλάκα όταν πρωτοείδα ένα επεισόδιο της σειράς και μετά έτρεξα κατευθείαν γήπεδο 🤣
Σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να δω το get out γιατί δεν το έχω δει.
Το συγκεκριμένο anime δεν το ξέρω . Θέλω να δω το τελευταίο του τεράστιου Μιγιαζακι !
Ανακοινώθηκε νέα ταινία Hellboy με νέο ηθοποιό και σκηνοθέτη.
Είναι μικρότερη παραγωγή από αυτά του Ντελ Τορο σαν art direction αλλά σαν εμφάνιση ο νέος Hellboy είναι ο καλύτερος ! Η ταινία τρώει πολύ hate γιατί δεν έχει ειδικά εφέ και κάστρα σαν του Ντελ Τορο. Είμαι της άποψης ότι αν έχει καλή ιστορία
και συνδυάσει το horror δεν με ενδιαφέρουν τα εφέ.
Επικά νέα !Ο Νόλαν θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας τον χειμώνα και θα παίζει ο Ματ Ντέιμον !
Δεν είναι σίγουρο αν θα είναι πρωταγωνιστής γιατί συνήθως βάζει μόνο Άγγλους ηθοποιούς αλλά όπως και να έχει ανυπομονώ!
Ο τίτλος της ταινίας και το ειδος δεν έχει ανακοινωθεί !
Ο Νόλαν αφήνει ένα χρόνο κενό και ξεκινά πάντα από Ιανουάριο με Φεβρουάριο , κάπου εκεί θα μάθουμε τον τίτλο της ταινίας!
Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2026
Comment