Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cine - news
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Αγγελοι και δαιμονες στο Max Payne :blink: ? Μακαρι να ειναι απλα παρανοικα robotMy blog:Doppel's Den
Comment
-
Πέρα από τα φτερωτά πλάσματα, το trailer είναι στην ατμόσφαιρα του Μέγιστου Πέιν! Ο Μάξιμος ο Πεΐνιος (Έλληνας ήταν) θα γαμήσει! Άντε και ΜΑΞ ΠΕΙΝ 3! Αυτό γουστάρουμε πραγματικά οι fans!!!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Για video game license φαίνεται αρκετά λιγότερο μούφα από τα καθιερωμένα, άντε μόλις βγει θα πάμε ως forum στη πρεμιέρα.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Έλα ρε Shadow! Μιλάγαμε για το Μέγιστο και μας τη χάλασες
Somari πέρα από τα άκυρα avatars σου, σκέφτεσαι λογικά και επικυρωμένα
Αν και δεν θυμάμαι στους εφιάλτες του, στο game, να υπήρχαν αυτά τα μουτσούνια, παίζει να είσαι μέσα!!!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Το ειχα δει πιο παλια το trailer (κοιταξτε ποιες παιζουν στην ταινια :blink: :blink: :blink: ). Δεν νομιζω να αποτελει sequel του Sin City. Απλα ειναι στο ιδιο στυλ.My blog:Doppel's Den
Comment
-
Σχετικά με το Max Payne μου άρεσε αρκετά το trailer και πιστεύω πως είναι και καλή η επιλογή του Waηlberg.Σαν διαβολική σύμπτωση ήταν ο 1ος που μου πέρασε από το μυαλό όταν σκέφτηκα ποιος θα μπορούσε να ενσαρκώσει "αξιοπρεπώς" τον ρόλο του Max Payne.
Κατά τ'άλλα είδα το post του Shadow και ψιλογούσταρα! Michael Myers ftw. Τα 2 πρώτα Halloween, που είναι και τα μόνα που έχω δει, είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες με serial killer.Δε θα με χαλούσε μία αξιοπρεπής επιστροφή(Πρέπει να δω και τα υπόλοιπα πάντως για το γαμώτο).Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.
Comment
-
Το Spirit δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το Sin City.
Είναι απλά η εκδοχή του Frank Miller σε έναν ήρωα του Will Eisner
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Spirit
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Spirit_%28film%29
Comment
Comment