Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ελληνική μουσική

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Ναι ωραίο τραγούδι! Λόγω του παρόμοιου στυλ το συνδέω με αυτό

Ας μην ξυνίσουν οι κουλτουριάρηδες επειδή λέει Παπαρίζου , είναι ωραίο κομμάτι, το οποίο είναι και αυτό "μεταφορά".

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Metafrasi tou "Vivo per Lei"
    Kalouli einai

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Poly kalo me 4 polu kales fones.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Σε αυτό το τραγούδι έπαιξε μπουζούκι ένας γνωστός μου.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied

Άντε ας βάλω κι εγώ κάτι κλασικό, έτσι, μη με λέτε ξενομανή. Το αγαπημένο μου ελληνικό κομμάτι (και σίγουρα μόνο όχι στίχων, για να σας προλάβω ).

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Χεχε... Εμένα πάλι με φορτίζει πολύ έντονα συναισθηματικά όπως κσι όλος ο δίσκος Μέχρι το τέλος( btw πολύ όμορφο artwork και μια μουσική ενότητα αξιοζήλευτη imo)

Πάρτε και κάτι διαφορετικό που όμως δείχνει την συνθετική ωριμότητα τόσο του Ιωαννίδη όσο και τις επιρροές από Κυπουργό.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πωωω...το εν λευκώ της Μποφίλιου το σιχαίνομαι. Πιο ανοργασμικό τραγούδι δεν έχω ακούσει.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Από τις νέες ερμηνεύτριες- είμαστε και συνομήλικοι- με άψογα κομμάτια( Θέμης Καραμουρατίδης στη μουσική και Γεράσιμος Ευαγγελάτος στο στίχο)

και μιας και αναφέρθηκε η αγαπημένη μου ερμηνεύτρια δεν μπορώ να μη βάλω ένα από τα πολλά κομμάτια που όταν το ακούω πάντα συγκινούμαι...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied

Leave a comment:

• Koul
    replied

Leave a comment:

• Chief
    replied

Ορίστε.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Αυτός ο Νταλάρας...
    Έχει πει πλήθος υπέροχων τραγουδιών (όπως και αυτό), και σίγουρα είναι μεγάλο μέρος της ελληνικής μουσικής, αλλά τον βαριέμαι απίστευτα. Μονοδιάστατη φωνή, κενή, άψυχη.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Νταλάρας - Sting: Mad about you. Όχι καθαρά ελληνικό τραγούδι. Δείτε στο info.

Leave a comment:

• Chief
    replied

Για την ιστορία μιλούσαμε παλιά στο MSN και μου είπε πως το άκουγε, το έμαθα και εγώ και μου άρεσε. Όταν βρεθήκαμε τον Οκτώβρη του 2007, στο Mall, του είπε: Γαμάει το καράβι της φυγής! και έκανα και κωλοδάχτυλο (όχι αυτό: ..|.., το πλάγιο).

Leave a comment:

Working...
X