Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Feature] Metal Gear Solid Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doppelganger
    replied
    Η σειρα με την οποια δοθηκαν οι πληροφοριες δεν ηταν αυτη με την οποια δοθηκαν στο παιχνιδι, αλλα ακριβως το ιδιο εγινε και με το 2. Παρλα αυτα ομως το βρισκω θετικο αυτο μιας και καταλαβαινουμε αμεσως την ιστορια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Na pw kai egw me thn seira mou poso ikanopoihmenos eimai apo thn douleia pou egine apo ta paidia.
    Epeidh exw skopo na paiksw to MGS4 hthela mia grhgorh souma twn prwhgoumenwn gia na ksanathymhthw kapoies leptomeries pou eixa ksexasei paizontas ta.

To mono mou parapono einai h perigrafh tou Metal Gear Solid gia to playstation.
    Poios egrapse th sygekrimenh parousiash?
    Eite den einai to idio atomo me ta ypoloipa, eite ksexasate na to diorthosete alla pantws den diavazetai na pw thn mavrh alhtheia...
    Leipoun arketa pragmata kai arketa alla einai dosmena me lathos seira enw genikotera dinetai h entypwsh pws kapoios viazotan na to grapsei.

Paides koitakste afto, to ligo kai ola tha einai ge te special!

Leave a comment:

• BlackDragonGR
    Guest replied
    AkiraGR psisu na dume kana apogema to Escape from New York...

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Το αφιερωμα ηταν κ-α-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο! Πολυ ωραια παρουσιαση της ιστοριας και πολυ καλος οδηγος για οποιον θελει να ασχοληθει με το 4.

Α ναι. Εχω κι εγω το Ghost Babel και ειανι τρομερος τιτλος. Το ειχα τερματισει σχεδον 100%, αλλα χαρη στις κασετες του gameboy....σβηστηκε η μνημη. <_<

Και παλι συχαρητηρια. Songoku και Big Boss ειστε μεγαλοι ;)

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Αυτο που αναφερει ο Boss περι βασικης ιστοριας ειναι πως ουσιαστικα το βασικο timeline στηριζεται στα παιχνιδια που εχουμε κανει και εκτενεστερη αναφορα ( το οποιο ειναι και επισημα δοσμενο ετσι ) . Ως επισημα γεγονοτα για να ειμαι πιο σαφης . Δεν εχουμε παιξει τα συγκεκριμενα παιχνιδια ( ενας απο τους λογους της απλης μονο αναφορας που γινεται σε αυτα ) οποτε οι οποιες παρατηρησεις ειναι ευπροσδεκτες .

Η συνδεση που αναφερεις με το ghost babel ειναι πολυ ενδιαφερουσα παντως και οπως ειπα θα τα δουμε ολα και θα τα περασουμε . Ευχαριστουμε και για τα Acid btw . Οτι παρατυπια η κενο βλεπετε τα περιμενουμε προς αναφορα&#33;&#33;

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Βασικά καλό θα ήταν να μην γράφουμε πράγματα για τίτλους απλώς διαβάζοντας, χωρίς να τους έχουμε παίξει.

Το Babel δεν έχει σχέση με την ιστορία του big boss ή του snake αλλά στο ίδιο το MGS2 αναφέρεται πως το babel είναι η τελευταία VR αποστολή του Raiden πριν εισβάλλει στο plant. Το ίδιο σου λέει και το ίδιο το babel αν το τελειώσεις 100%.

Όσο για το Ac&#33;d το μοναδικό κάπως κουλό ήταν αυτό που γράψατε για το καλώδιο σύνδεσης...

Το Ac&#33;d 2 είναι direct sequel του 1 καθώς στο παιχνίδι περιγράφονται τα γεγονότα του 1, υπάρχει και το metal gear του 1 και SPOILERS

Στο 2 γίνονται κάποια πειράματα γενετικής. Ο Snake του 2 είναι κλώνος αυτού του 1.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Μπράβο παιδία,φανταστική δουλειά&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Αν και διάβασα αποσπασματικά μιάς και δεν έχω τον χρόνο λόγω εξετάσεων μου κέντρισε το ενδιαφέρον και σίγουρα θα θελήσω να το διαβάσω όλο στο προσεχές μέλλον&#33;&#33;&#33;&#33;

Keep up the good work&#33;&#33;&#33;&#33;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Υπάρχουν ανακρίβειες,σοβαρές, για την άποψη μου ειδικά για την δημιουργία του Twin Snakes και για τα Metal Gear Ghost Babel και Ac&#33;D πως δεν συνδέονται με την πλοκή του σεναρίου του Metal Gear αν μπορείτε ψάχτε το λίγο καλύτερα όπως παραθέτουν και κάποια άλλα άτομα ποίο πάνω.[/b]
    Τα Acid, Ghost Babel και Snake&#39;s Revenge δεν συνδέονται με την επίσημη πλοκή, δηλαδή με την επίσημη ιστορία για τον Snake και για τον Big Boss. Για την ιστορία των παραπάνω μας μιλάνε τα:

ιστορία Solid Snake
    Metal Gear
    Metal Gear 2: Solid Snake
    Metal Gear Solid
    Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (και Raiden)
    Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

ιστορία Big Boss
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    Metal Gear Solid: Portable Ops

Aυτά βάζει ο Kojima στην επίσημη ιστορία της σειράς

Tα Acid, Ghost Babel και Snake&#39;s Revenge είναι ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Bέβαια ναι ίσως έχουν κάποια σχέση και με τα υπόλοιπα (θα το ψάξω αυτό καλύτερα καθώς δεν έχω ασχοληθεί με τους συγκεκριμένους τίτλους), αλλά απ&#39; ότι έχω διαβάσει δεν συγκαταλέγονται στα επίσημα επεισόδια της σειράς.

Επίσης ως προς τι τα Acid και Twin Snakes έχουν ανακρίβειες;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τα εχουμε διαβασει belmont και θα προχωρησουμε σε διορθωσεις ( ακομα και αν δεν περασουν αμεσα στο forum θα περασουν σιγουρα στην τελικη μορφη , υπαρχουν γενικα κι αλλα πραγματα που τωρα αρχιζουμε και τα βλεπουμε και θα διορθωνονται σιγα σιγα) .Για το θεμα του portable ops θα πω οτι εχεις δικιο αν και υπηρχαν και τεχνικοι παραγοντες που επεβαλαν την συγκεκριμενη μορφη . Παρ&#39;ολα αυτα ναι το ολο στησιμο προωθει την φορητοτητα . Ευχαριστουμε για τα καλα λογια και για τις παρατηρησεις και περιμενουμε φυσικα κι αλλες .

Πανω σε αυτα που ειπε ο Akira τωρα , αρχικα επειδη αναφερθηκαν μεταφρασεις να πω πως στο βασικο κομματι ( κεντρικα μερη της σειρας ) οι οποιες πηγες , χρησιμοποιηθηκαν καθαρα ως μπουσουλας και τα κειμενα δεν αποτελουν ουτε αντιγραφη ουτε μεταφραση αντιστοιχων αφιερωματων που μπορει να υπαρχουν στο net . Το λεω γιατι μπηκαμε στη λογικη να ξαναπαιξουμε πολλες φορες κομματια των παιχνιδιων προκειμενου να δωσουμε κατι &#39;&#39;δικο&#39;&#39; μας . Τα ghost babel και acid&#39;s ομολογουμενως δεν τα εχουμε δοκιμασει και ευχαριστουμε για τις παρατηρησεις .

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Βασικά αναρωτιόμουν αν όντως διαβάστηκαν αυτά που έγραψα.
    Παιδιά κάνατε πολύ καλή δουλειά, διορθώστε αυτά τα λάθη για να γίνει τέλεια.

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    Υπάρχουν ανακρίβειες,σοβαρές, για την άποψη μου ειδικά για την δημιουργία του Twin Snakes και για τα Metal Gear Ghost Babel και Ac&#33;D πως δεν συνδέονται με την πλοκή του σεναρίου του Metal Gear αν μπορείτε ψάχτε το λίγο καλύτερα όπως παραθέτουν και κάποια άλλα άτομα ποίο πάνω.

Συγχαρητήρια πάντως για τις ώρες που ξοδέψατε για να βγει το παραπάνω άρθρο. Την επόμενη φορά όμως μην μεταφράζεται στις πήγες κατευθείαν προσπαθήστε να εξελληνιστεί λίγο το ανάγνωσμα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    TEΛΕΙΟ αφιερωμα παιδια.Κριμα που δεν εχω net για να συνεισφερω και γω.

keep the faith.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια .

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Αν και δεν το διάβασα, ένα μεγάλο μπράβο για τον κόπο σας και το μέγεθος της παρουσίασης. Θα το διαβάσω στην πρώτη ευκαιρία.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Οχι νομιζω την διορθωμενη εχουμε ποσταρει (στα δικα μου τουλαχιστον τη διορθωμενη βλεπω εκτος απο ενα σημειο που προσεθεσα στην συνεχεια )

Edit : lol τωρα που το παρατηρησα ειναι μιγμα της διορθωμενης και της παλιας ( απο το portable ops και επειτα ειναι η τελικη μορφη ), θα το δουμε .

Leave a comment:

Working...
X