Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε κι άλλο MGS. Το 4 δε σας φτάνει; Εγώ ξενερώνω που συνεχίζουν με Rising και Peace Walker. Ας σταματήσουν την ιστορία μία και καλή και ας ξεκινήσουν κάτι νέο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
[Feature] Metal Gear Solid Games
Collapse
X
-
Originally posted by Evans View PostΕγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε κι άλλο MGS
Comment
-
Originally posted by Raphael View PostΌχι, τι λογική είναι αυτή, ό,τι είναι εξαιρετικό πρέπει να σταματάει στην ακμή του για να το θυμούνται έτσι όπως ήταν καλύτερο.
Comment
-
Kαλά εδώ έχουν βγει 1500 mario, zelda, final fantasy κτλ και εσείς ασχολείσται τώρα με τα metal gear.
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΚαλά επειδή έχεις nick name BigBoss μην ανάγεις τον εαυτό σου στο μεγαλύτερο φαν της σειράς.
Comment
-
Τι πας να συγκρινεις το story του mario με τα MGS και συ ρε ΒΒ!
Τέσπα οι φήμες λένε οτι το η ανακοινωση θα είναι Warhawk 2 αλλά δεν το πολυπιστευώ! Για να δουμε.I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Originally posted by hideo View PostΔεν αποκλειεται.Μπορει να ειναι και ενα νεο Socom.
SOCOM 4: It’s Official!
Comment
-
Εαν ειναι το SOCOM, τοτε εκπληξαρα, μιλαμε περι μεγατονικης καταστασης....fail.
Επισης εγω περιμενω απλως το Rising για να καλυψει το κενο της ιστοριας του ξανθου τρομπα. Απο εκει και περα οχι αλλο Metal Gear. Και εγω ειμαι οντως τεραστιος φαν της σειρας. Αλλα ΟΧΙ ΑΛΛΟ. Ας κανει ενα καινουργιο Snatcher, πιο ενδιαφερον θα ειναι... Οχι αλλο ξεζουμισμα, θα καταντησει ξεφτιλα.
Επισης ΒΒ ελεος, και μονο η συγκριση Mario με Metal Gear σε εκθετει...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Big Boss δε μπορείς να τα συγκρίνεις πολύ απλά επειδή το mario βασίζεται σε μια καρικατούρα που κάνει πηδηματάκια από πλατφόρμα σε πλατφόρμα ενώ το Metal Gear σε τόμους μυθιστορήματος. Ποιό είναι πιο εύκολο να χάσει την φόρμα του;Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment