Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
παρα πολυ χρησιμη επιλογη. ειδικα για οσους βαριουνται να περιμενουν να ανοιξουν ολες οι εικονες σε καποιο θεμα που λεει για νεο παιχνιδι, ποσταρουν καποιο βιντεο και το βλεπουν το παιχνιδι κατευθειαν σε δραση. congrats!
LOL για το video, ακόμα κι έτσι πάντως το παιχνίδι σπέρνει.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
LOL για το video, ακόμα κι έτσι πάντως το παιχνίδι σπέρνει.
[/b]
Ακομα θυμάμαι να σου ζητάω συμβουλές μέσω πμ στο gamelife.gr για το που μπορώ να βρω το παιχνίδι. Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι ότι είχα σκάσει για dreamcast, παιχνίδι, memory κτλ καμιά 100αρα ευρώ και εδώ και 3 χρόνια δεν το έχω παίξει ακόμα . Το 2 που το είχα παίξει στο xbox ήταν απλά απίστευτο. Η πλάκα θα είναι να βγει κάποια στιγμή το 3 πακέτο με τα 2 πρώτα, εκεί είναι που θα πιάσω το dreamcast και θα το πετάξω στον τοίχο
Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι ότι είχα σκάσει για dreamcast, παιχνίδι, memory κτλ καμιά 100αρα ευρώ και εδώ και 3 χρόνια δεν το έχω παίξει ακόμα . Το 2 που το είχα παίξει στο xbox ήταν απλά απίστευτο. [/b]
Nα το παιξεις!Μην το χασεις με τιποτα.Εγω εχω μια συμπαθεια λιγο περισσοτερο στο πρωτο αλλα και τα 2 ειναι τρομερα
Ακομα θυμάμαι να σου ζητάω συμβουλές μέσω πμ στο gamelife.gr για το που μπορώ να βρω το παιχνίδι. Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι ότι είχα σκάσει για dreamcast, παιχνίδι, memory κτλ καμιά 100αρα ευρώ και εδώ και 3 χρόνια δεν το έχω παίξει ακόμα . Το 2 που το είχα παίξει στο xbox ήταν απλά απίστευτο. Η πλάκα θα είναι να βγει κάποια στιγμή το 3 πακέτο με τα 2 πρώτα, εκεί είναι που θα πιάσω το dreamcast και θα το πετάξω στον τοίχο
[/b]
LooooooL αυτό είναι ένα μικρό έπος.
Τράβα παίξε το έπος ρε.
Το πρώτο είναι και λιγότερο πολύπλοκο, χαώδες, πιο σύντομο, δε θα πάρει πολύ.
Τραβά να δεις πως άρχισαν όλα, δε βγαίνουν τέτοια παιχνίδια κάθε μέρα.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment