Announcement

Collapse
No announcement yet.

Donations (round 4)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Μετα απο μερικες βδομαδες τρεξιματος τελειωσαμε αισιως και με αυτη την ιστορια. Ευχαριστουμε κατ' αρχην οσους βοηθησαν γιατι προφανως στη φαση που ειμαστε χρειαζομαστε την υποστηριξη αρκετων ατομων για να συνεχισει να "τρεχει" αυτο το community.
    Aπο καποια ατομα δεν πηραμε λεφτα λαμβανοντας υποψιν πως ουτως ή αλλως μπορουσαμε να καλυψουμε το στοχο που ειχε τεθει και ετσι ειπαμε να παρουν προτεραιοτητα τα πιο ενεργα μελη. Ευχαριστω οπως και να χει μιας και μιλησα μαζι τους κατ' ιδιαν ατομα οπως τον enwsiths και τον Sinclair που ειχαν ολη την καλη προθεση παροτι συμμετεχουν αραια και που, οπως και τον Spahar φυσικα που ειναι σε σχεση με τους αλλους εστω απο τα πιο νεα μελη εδω.

    Οπως ειπαμε για φετος "κλεισαμε", αν θελετε ακομα να δωσετε λεφτα εχει καλως, αλλα να ξερετε πως θα μπουν στην ακρη για την επομενη πληρωμη σε 1 χρονο.
    Αυτα για την ωρα, καλα να μαστε ως τοτε και θα βγαλουμε ακρη μεχρι την επομενη ανανεωση της συνδρομης.

    Comment


    • #77
      Να πω την αληθεια δεν ηθελα να αρχισω παλι εγω αυτην την κουβεντα γιατι βγηκα απο την ομαδα των mods/admins για να μπορω να αφιερωνω πλεον λιγοτερο χρονο στο εν λογω αθλημα. Παρολαυτα επειδη πρεπει να συγκεντρωσουμε ενα ποσο γυρω στα 90ε μεσα σε 2 βδομαδες το πολυ καλο ειναι να βαλουμε το θεμα στο τραπεζι απο τωρα και μετα να δουμε ποιος θα το τρεξει και ποιοι θα συνεισφερουν. Ο λογος που κανω εγω την αρχη ειναι απλα το οτι ακομα σε εμενα ερχονται τα σχετικα e-mails για οτιδηποτε εχει να κανει με πληρωμες γιατι ακομα δε βρεθηκε το ατομο που θα παρει τη σκυταλη.

      Τωρα που χουμε χρονο, ευκαιρια λοιπον να δουμε που ειμαστε και που παμε... η μπαλα σ' εσας για να μην ξεχναμε και τις φρασεις-trademark αυτης της κοινοτητας.

      Comment


      • #78
        Νομίζω είναι κομβικής σημασίας αυτή η στιγμή...Δύσκολα το βλέπω να μαζεύεται το ποσό αυτή τη φορά!Φύγαν πολλοί και όσο περνάει ο καιρός το site εγκαταλείπεται...forum και κεντρική...
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

        Comment


        • #79
          Το να μαζευτει το ποσο ειναι το μονο ευκολο, πιστεψε με.. οταν ειπα να γινει συζητηση το ειπα πιο γενικα, τα 90ε δεν ειναι λογος ανησυχιας.

          Comment


          • #80
            Το ερώτημα είναι πώς θα πληρώσουμε.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

            Comment


            • #81
              Το θέμα είναι να γίνει συζήτηση για το όποιο μέλλον του g-o ως g-o γιατί αν δεν γίνει κάτι στο άμεσο μέλλον που να είναι δραστικό τότε καλύτερα να πάμε αλλού και να ενσωματωθούμε αλλού όσοι μείναμε πλέον.Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμος να δώσω χρήματα αλλά αν γίνει κάτι και αλλάξει η κατάσταση.Έτσι δεν έχει νόημα νομίζω!
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

              Comment


              • #82
                Straier θα τον βρουμε τον τροπο.
                Paixtis δε διαφωνω, οποιος θελει να κανει αυτη τη συζητηση να την κανει τωρα που γυριζει ομως..
                Spoiler alert αλλα δε θα αλλαξει η κατασταση, ουτε θα δεις τα ενεργα μελη να 10πλασιζονται μεσα σε λιγες μερες.

                Comment


                • #83
                  Δεν χρειάζεται να αλλάξει η κατάσταση. Είμαι σίγουρος οτι αυτό που ζήσαμε και ζούμε σαν κοινότητα δεν πρόκειται να το ξαναζήσουμε στο μέλλον. Αρχίσαμε να επικοινωνούμε σε μια εποχή που το Ίντερνετ υπήρχε σε μορφή PSTN, ISDN, στην "ρομαντική" εποχή του Internet socialisation. Αυτό έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια και που κρατιόμαστε περισσότερο σαν παρεούλα πλέον, παρά σαν αμιγώς Gaming κοινότητα προς τιμήν μας είναι. Το να ενσωματοθούμε αλλού θα ήταν τελείως λάθος IMO.

                  Κατά τα άλλα, επειδή ξέφυγα τελείως, όταν φτιαχτεί ο λογαριασμός paypal σφυρίχτε να τα στάξουμε!

                  Comment


                  • #84
                    +1 για άρμεγμα.

                    Δώστε αριθμό λογαριασμού ή paypal σε περίπτωση που δεν κανονιστεί κάποιο meeting.
                    The illusion of free will is an illusion.

                    Comment


                    • #85
                      Meeting; Μισο να κανω τηλεμεταφορα.
                      Χαχα θυμηθηκα την ατακα "τηλεμεταφορες ο Ken", ωραιες εποχες...

                      Comment


                      • #86
                        Είχα να μπω 2,5 μήνες αλλά μιας και θυμήθηκα ότι αρχές ΜΑρτίου είναι η ώρα των πληρωμών είπα να κάνω την (μάλλον guest) επανεμφάνιση. Αν κάποιος είναι διατεθιμένος να αναλάβει την διαδικασία μπορώ να συνεισφέρω και εγώ με το κλασσικό 10αρικο.

                        Comment


                        • #87
                          Sub_Zero άστα αυτά, ξέρεις τί εστί Gamers Odyssey, δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν εμάς.

                          Που αλλού π.χ. θα βρεις τέτοιο link στο Donations;;

                          http://www.youtube.com/watch?v=0Xq0pNZDWSE

                          Στο 3:10 σχολιασμός για το πέναλτι όλα τα λεφτά
                          The illusion of free will is an illusion.

                          Comment


                          • #88
                            Ένα πμ κάποιος μόλις έχουμε PayPal. Εγώ λέω να κινηθώ στα 20€.
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                            Comment


                            • #89
                              Originally posted by Ryu_gr View Post
                              Sub_Zero άστα αυτά, ξέρεις τί εστί Gamers Odyssey, δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν εμάς.

                              Που αλλού π.χ. θα βρεις τέτοιο link στο Donations;;



                              Στο 3:10 σχολιασμός για το πέναλτι όλα τα λεφτά
                              Ok είμαστε τελείως off topic αλλά σε ένα τέτοιο δικό σου post δεν γίνεται να μην απαντήσω (btw κιόλας ο τύπος που κάνει την περιγραφή είναι υποτίθεται "αντικειμενικός" μπασκετικός δημοσιογράφος... όχι τίποτε άλλο αλλά για κάτι τέτοια έχω φανεί άπειρες φορές γραφικός εδώ μέσα)

                              Υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να ήμουν και ο τελευταίος που θα έκλεινε την πόρτα, απλά η τύχη τα έφερε λίγο διαφορετικά. Εδώ και χρόνια το συζητάμε ότι είμαστε σε ελεύθερη πτώση και αν αυτή η φάση δεν είχε τόσο βαθιές ρίζες θα είχε κλείσει το μαγαζί και μάλιστα προ πολλού. Από την πλευρά μου λοιπόν έκανα αυτό που θεώρησα ότι μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση. Το γεγονός ότι σε όλο αυτό αντιμετώπισα από αντρίκεια αποστασιοποίηση μέχρι εμφανή κοροϊδία, με οδήγησε στο να αποφασίσω να απέχω (ως έσχατη λύση) για ένα διάστημα μήπως και αυτό αποτελούσε ένα είδος "ηλεκτροσοκ" για να πάρει μπρος η σελίδα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε ποτέ και παράλληλα στο διάστημα της αποχής διαπίστωσα ότι το g-o μου αποσπούσε δυσανάλογα πολύ χρόνο σε σχέση με αυτά που (πλέον) μου προσέφερε. Έχοντας έστω και από σπόντα περάσει τη φάση της "απεξάρτησης" μου είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει και τόσο νόημα συμμετοχής σε ένα forum με τέτοια ιστορία που πλέον σχεδόν παίζεται η ύπαρξη του και στη 1 εβδομάδα που τρέχει αυτό το τόπικ έχουν ενδιαφερθεί 5 άτομα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστώ αλλά σε περίπτωση που αυτή η διαδικασία λήξει θετικά, πραγματικά το επόμενο log in μου μπορεί να είναι αύριο αλλά μπορεί να είναι και σε 3 μήνες.

                              Comment


                              • #90
                                Πάντως μιας και αναφέρθηκε και η κεντρική σελίδα, δυστυχώς ή ευτυχώς πάνε οι εποχές που μπορούσαμε να διαθέτουμε χρόνο για άρθρα, κριτικές κτλ. Έστω μιλώντας προσωπικά. Δεν είναι τυχαίο πως κι εγώ παρά το ότι είμαι logged in, δεν μπορώ/ έχω όρεξη να ποστάρω ή να γράψω κάτι απλώς για να δώσω το "παρών". Δλδ οκ αν ήταν έτσι θα έκανα τακτικά πόστ στο Πρόσφατες αγορές( από όπου για πολλούς λόγους έχω αποφασίσει να απέχω εδώ και καιρό εκτός του collector's topic που είναι και προσωπικό φετίχ), θα πέταγα και κανα νέο πού και πού και όλα οκ. Ωστόσο προτιμώ όταν γράφω/ διαβάζω, να το κάνω για θέματα που έχουν να μου δώσουν πράγματα. Εντάξει έχουμε πλέον όλοι φτάσει και σε μια ηλικία που τρέχουμε με υποχρεώσεις και πχ δεν έχουμε ίσως- εδώ μιλάω για μένα μην τα γενικεύω- όρεξη να μιλάμε για πωλήσεις, μεθοδους marketing etc. Πχ αν κάποιος τη βρίσκει με το Wii U ή με το Vita ή ξέρω γω τι άλλο δε θα κάτσω να αναλύσω τακτικές marketing της τάδε εταιρείας ή να του αποδείξω πόσο λάθος είναι. Προτιμώ να πω πέντε- έξι πράγματα για ένα καλό ή κακό game που έπαιξα και πάμε παρακάτω...
                                Θα ήθελα προσωπικά να υπάρχει το forum γιατί είναι καλό σαν στέκι και πάντα μου αρέσει να ανατρέχω και να βλέπω παλιές συζητήσεις, παλιά reviews etc. Αυτά τα ολίγα.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X