Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
το post count στα boards μπορει να αφαιρεθηκε αλλά όταν κάνουμε κλικ στο όνομα κάποιου και βγάλει στο προφίλ του, τότε ανακαλύπτουμε ότι όχι μόνο υπάρχει, όχι μόνο δεν είναι 0 αλλά είναι σε όλους 3. Ρε παιδιά το 3 είναι σημαδιακό???
Edit:
Με το που έκανα το post με πήγε στο 4...
Επίσης ανακάλυψα ότι υπάρχουν διαφορές...πχ ο ground zero έχει επίσης 4 αλλά ο sub έχει 2 όταν κοίταξα(την ώρα του ποστ)....
Σύμφωνα με τη δημοκρατική λογική,θα έπρεπε να κάνουμε ένα poll για την κατάργηση ή όχι του post count.Προσωπικά είμαι εντελώς υπέρ μιας τέτοιας κίνησης μιας και και ήταν από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν πριν την ίδρυση του forum και μάλιστα είχε αποφασιστεί ομόφωνα η κατάργησή του post count,της ημ/νιας εγγραφής και άλλων στοιχείων που προάγουν τις διακρίσεις(με αρνητικό τρόπο μεταξύ των χρηστών)όπως και των τίτλων σκαλοπατιών με βάση το post count(lvl1.full level κτλ)
Just my 2 cents...
Σύμφωνα με τη δημοκρατική λογική,θα έπρεπε να κάνουμε ένα poll για την κατάργηση ή όχι του post count.Προσωπικά είμαι εντελώς υπέρ μιας τέτοιας κίνησης μιας και και ήταν από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν πριν την ίδρυση του forum και μάλιστα είχε αποφασιστεί ομόφωνα η κατάργησή του post count,της ημ/νιας εγγραφής και άλλων στοιχείων που προάγουν τις διακρίσεις(με αρνητικό τρόπο μεταξύ των χρηστών)όπως και των τίτλων σκαλοπατιών με βάση το post count(lvl1.full level κτλ)
Just my 2 cents...
[/b]
+1...Είναι νομίζω ο καλύτερος τρόπος να κατασταλάξουμε εάν θέλουμε ή όχι την πλήρη διαγραφή του post count...Εγώ ψηφίζω πλήρη πάντως
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει post count από την στογμή μάλιστα που έτσι και αλλιώς δεν δείχνει τα πραγματικά posts αλλά όσα έχουν γίνει από χθες.... γενικότερα όμως εμένα δεν μου κάθεται καλά η καταμέτρηση των post...
στην τελική η καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότεινε ο burai
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει post count από την στογμή μάλιστα που έτσι και αλλιώς δεν δείχνει τα πραγματικά posts αλλά όσα έχουν γίνει από χθες.... γενικότερα όμως εμένα δεν μου κάθεται καλά η καταμέτρηση των post...
στην τελική η καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότεινε ο burai
[/b]
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά με το poll είμαι αντίθετος. Δεν βλέπω και πολλούς υπέρ του post count...
Aν κάποιος σπαμάρει θα "μένει στην άκρη" από την ίδια την κοινότητα. Όπως είπε και ο Dj δεν είναι δυνατόν να πουλάει πνέυμα επειδή έχει 1000 πόστς αλλά δεν μπορεί να πουλάει και πνεύμα με 10 ποστς...
Για να πω την αλήθεια που φαίνεται κι εμένα αρκετά άκυρη η επιλογή του post count στο profile, καλύτερα να καταργηθεί εντελώς όπως λέγαμε από την αρχή.
Και φυσικά στηρίζω Burai και δημοψήφισμα.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
συμφωνω και εγω για τα post counts. να αφαιρεθουν! αν και εγω ποτε δεν τα υπολογισα και ουτε προσεξα -οπως διαβασα απο ενα σχολιο καποιων ημερων- οτι δεν φαινονται πουθενα
ολοι ειμαστε ισοι εδω μεσα αλλα μερικοι ειναι πιο ισοι απο καποιους αλλους.
Comment