Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aλλαγή ονόματος
Collapse
X
-
Θα ηθελα να μου αλλαξετε το ονομα σε AkiraGR. Παντα μου αρεσε αυτο το ονομα. Κι αφου δε το χρησιμοποιει να μην παει χαμενο.
Μαλλον οχι.
Καντε το Sara_Jesicca_Parker
Μαλλον οχι.
Scatm@n@r@s επειδη θελω να ακολουθω τα trends του φορουμ και θρηνω οπως ολοι.
Leave a comment:
-
Δεν παει πιο κατω. Εχουμε πιασει πατοOriginally posted by Raphael View PostΚάτω η ΑΕΚ!
Leave a comment:
-
Ετσι ρε σολιντ σνεηκ...εσυ , εσυ της μοιρας μου γραφτο.......μου παιρνεις την καρδια κ το μυαλο....ΑΕΚΑΡΑ para siempre!!!!!!
Leave a comment:
-
ΑΕΚαρα ρε
Όσο με πληγωνεις τόσο με πορωνεις

......................λεμε τωρα
Leave a comment:
-
Kαλή φαση!!!Βρε λες να το κάνω έτσι ρε συνονόματε Θάνο?Originally posted by Thanas@r@s View PostΕπειδή ξέρω ότι σου αρέσουν οι Ιάπωνες samurai, θα σου πρότεινα να το αλλάξεις σε Ryom@r@s Sakamoto. :xp:
Just kidding "thecursed" , don't worry...
AXAXAXAXAOriginally posted by @. S@m@r@s View Post"Μου 'χεις κάνει τη ζωή μου Κόλαση...! [...] Μου 'χεις κάνει τη ζωή μου δύσκολη...!" :xp:
Leave a comment:
-
"Μου 'χεις κάνει τη ζωή μου Κόλαση...! [...] Μου 'χεις κάνει τη ζωή μου δύσκολη...!" :xp:Originally posted by enwsiths View Postν(ο)ιώθω σαν να έχω κάνει clopyright. Παρακαλώ σε εκ νέου αλλαγή nick se enwsiths (που ηταν και το νικ μου στο gamepro).Συγγνώμη εκ των προτέρων για την ταλαιπωρία.
Leave a comment:
-
Επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν οι Ιάπωνες samurai, θα σου πρότεινα να το αλλάξεις σε Ryom@r@s Sakamoto. :xp:Originally posted by boy_without_a_fairy View Postν(ο)ιώθω σαν να έχω κάνει clopyright. Παρακαλώ σε εκ νέου αλλαγή nick se enwsiths (που ηταν και το νικ μου στο gamepro).Συγγνώμη εκ των προτέρων για την ταλαιπωρία.
Leave a comment:
-
ν(ο)ιώθω σαν να έχω κάνει clopyright. Παρακαλώ σε εκ νέου αλλαγή nick se enwsiths (που ηταν και το νικ μου στο gamepro).Συγγνώμη εκ των προτέρων για την ταλαιπωρία.
Leave a comment:
-
Απ 'οτι μου χε πει ο Ren νομιζω, δεν εχει χρονο λογο σχολης/δουλειας κλπ (σπουδαζε γιατρος οσο θυμαμαι).
Leave a comment:
-
κλεφτηηηηηηηηηηηηηηηη !!!
εχει κανεις ιδεα γιατι χαθηκε ο original Boy?
Leave a comment:
Leave a comment: