Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aλλαγή ονόματος
Collapse
X
-
Αρνούμαι να το δεχτώ και αιτούμαι να γυρίσει πάλι στο προηγούμενο. Like όποιος συμφωνεί
- Likes 5
-
Το ιστορικό μέλος του forum crpl_shepherd διόρθωσε το όνομά του σε Cpl_Shephard
- Likes 1
Leave a comment:
-
Originally posted by 丹野να δοκιμάσεις username το νέο σου nick και να χώσεις τον ίδιο κωδικό που είχες με το παλιό σου nick?
Leave a comment:
-
Μήπως σκέφτηκες να κάνεις καθάρισμα cookies και να δοκιμάσεις username το νέο σου nick και να χώσεις τον ίδιο κωδικό που είχες με το παλιό σου nick?
Leave a comment:
-
Καθάρισε τα μπισκότα σου, μπας και κάνει αντίδραση το παλιό μπισκότο με το νεο.
Leave a comment:
-
Μιας και για κάποιο λόγο, μετά την αλλαγή ονόματος, έχω πρόβλημα με το login- πρέπει να κάνω ίσα με 10 φορές log in για να με καταγράψει ως online, δε γίνεται να κάνουμε( φανταστικοι μοντεράτορες) ένα revert στο παλιό username γιατί δε βλέπω προκοπή.
Τα δύο σημερινά ποστς τα έκανα μετά από ταλαιπωρία μισής ώρας...
Ευχαριστώ!
Leave a comment:
-
Buraiiiiii!
Άλλαξες το σχεδόν ημι-θεϊκό Burai με το Sinclair;;; Πάντως είναι εύηχο!
Πέρα από την πλάκα και γω όποτε έβλεπα τέτοιου είδους σειρές άλλαζα κανάλι μέχρι μια μέρα που πέτυχα το Star Trek Generations και ξετρελάθηκα με κάτι σκηνές με χωροχρόνο! Απο τότε άλλαξα τη στάση μου σε τέτοιες σειρές... αλλά και πάλι δεν συνέχισα να τις βλέπω! (Faaaaail!)
Παρακαλώ οι fans να δουν τη σκηνή! Είναι 10 λεπτά αλλά θα γουστάρετε!
Τώρα απ' ότι κατάλαβα η Γερμανική TV είναι ότι και οι υπόλοιπες "μοντέρνες" TV, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής. Δηλαδή trash τις ώρες αιχμής με τα ποιοτικά προγράμματα να "κρύβονται", που σημαίνει ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ξέρεις πότε και σε πιο κανάλι να την ανοίξεις για να τα δεις. Η μεταγλώττιση στις σειρές είναι fail (εξαιρούνται τα παλιά anime
) αλλά κερδίζει πόντους στην ποικιλία των καναλιών.
Πάμε και ένα Greek vs German TV :troll::
Χαλαρά είμαστε μια κλάση πάνω!
Leave a comment:
-
Εγω μια φορα δεν πληρωνω BBC, 145 λιρες τον χρονο δεν ειναι τιποτα μεν, αλλα με το που βαλω ιντερνετ σπιτι δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να πληρωνω BBC απο την στιγμη που μπορω να βλεπω οτι θελω stream.
Leave a comment:
Leave a comment: