Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aλλαγή ονόματος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Ευχαριστώ πολύ ρε Τίτε!! Ευτυχώς εδώ το φαγητό είναι πολύ πολύ καλό- ακόμη και στο εστιατόριο της κλινικής που τρώμε οι εργαζόμενοι- όπως και εν γένει στην πόλη. Φτηνή και καλή μπύρα uber alles φυσικά!!( 0.5l Franziskaner 2.75€ και 78 λεπτά στο supermarkt!!)

Όντως άργησα απίστευτα πολύ. Για κάποιο λόγο ποτέ μου- μέχρι που έπαιξα Mass Effect- δε χώνευα σειρές του στυλ Σταρ Τρεκ. Το babylon 5 ειδικά, όποτε το πετύχαινα στο Star στα 90s άλλαζα κανάλι( ήμουν τότε μόνο highlander fan) Πλέον έχει πάρει με χαρακτηριστική άνεση θέση στις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ. Sinclair και Garibaldi θεοί, όπως και οι Ivanova και η πλειονότητα των ambassadors. Αρχικά τα storylines ήταν κάπως νερόβραστα αλλά πλέον έχει πάρει πολύ καλή τροπή.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Sinclair View Post
    Heh... Το Babylon 5 μεχρι πρότινος δεν το είχα δει ποτέ. Αλλά εδώ στην ξενιτιά άρχισα να βλέπω σειρές με το τσουβάλι και πέτυχα όλες τις σεζόν σε τιμής κιντερ έκπληξη. Τις πήρα σε φάση να δω τι παίζει απο περιέργεια κτλ και έχω κολλήσει άσχημα. Ναι δε μιλάμε για την επιτομή της ηθοποιίας και της σκηνοθεσίας αλλά θεωρώ πως είναι από τις πιο καλοφτιαγμένες sci fi σειρές και ο JMS έφτιαξε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον σύμπαν, από το οποίο το Mass Effect έχει "δανειστεί" ουκ ολίγα.

Και ναι είμαι fanboy Sinclair. Λες και βλέπω τον Sheppard μου είναι

Και μια και η γερμανική τηλεόραση ως επί το πλείστον είναι ολίγον μπιπ, αυτές οι σειρές είναι ό,τι καλύτερο- ακούς και original dub και έρχεσαι στα ίσια σου. ( The Mask με γερμανικό dub λέμε... απλώς δε βλέπεται)
    Καταρχάς τώρα μαθαίνω ότι μετανάστευσες στη Γερμανία! Καλή σταδιοδρομία, καλή προσαρμογή και καλά να περνάς!!! Οι γερμανικές μεταγλωττίσεις όντως δεν αντέχονται.

Άργησες ΠΑΡΑ πολύ να δεις Babylon 5, εγώ το έβλεπα όταν ήμουν Αγγλία με συνοδεία αηδιαστικής τούρκικης πίτσας, και ακόμα πιο παλιά το έβλεπα φανατικά στο Star. Όποιον και να πάρεις είναι θεούλης, από τον Andreas Katsoulas (oh yes!!!) σα G'Kar μέχρι το Lando Molari. Δε χώνευα ιδιαίτερα τη Delenn πάντως, αυτή η φυλή εξωγήινων ήταν κάπως κρυόκωλη.

Και ναι είναι σα να βλέπεις τον πατερα του Mass Effect. Ειδικά από τη στιγμή που μπαίνει ο Captain Sheridan, ο πατέρας του Commander Shepard, μαζί με τις Σκιές, εκεί θα φας ΜΕΓΑΛΟ κόλλημα! Όσον αφορά το ski-fi μέρος, η συμμετοχή του harlan Ellison σα σύμβουλος είναι πολύ σημαντική. Ο άνθρωπος είναι εφάμιλλος με Κλαρκ, Χέρμπερτ και Ασίμοφ...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Για μία στιγμή νόμιζα ότι αναφερόσουν και στον Dj Bob Sinclar.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Heh... Το Babylon 5 μεχρι πρότινος δεν το είχα δει ποτέ. Αλλά εδώ στην ξενιτιά άρχισα να βλέπω σειρές με το τσουβάλι και πέτυχα όλες τις σεζόν σε τιμής κιντερ έκπληξη. Τις πήρα σε φάση να δω τι παίζει απο περιέργεια κτλ και έχω κολλήσει άσχημα. Ναι δε μιλάμε για την επιτομή της ηθοποιίας και της σκηνοθεσίας αλλά θεωρώ πως είναι από τις πιο καλοφτιαγμένες sci fi σειρές και ο JMS έφτιαξε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον σύμπαν, από το οποίο το Mass Effect έχει "δανειστεί" ουκ ολίγα.

Και ναι είμαι fanboy Sinclair. Λες και βλέπω τον Sheppard μου είναι

Και μια και η γερμανική τηλεόραση ως επί το πλείστον είναι ολίγον μπιπ, αυτές οι σειρές είναι ό,τι καλύτερο- ακούς και original dub και έρχεσαι στα ίσια σου. ( The Mask με γερμανικό dub λέμε... απλώς δε βλέπεται)

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αλλάζεις το Burai για το Babylon 5;

Nooooooooo!

Τουλάχιστον Sinclair > Sheridan.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Sinclair

Vielen Dank!!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Raf

ευχαριστώ!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O DJ exei ena epixeirhma pantws, symfwnw mazi tou.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Βασικα το "Τανο" δεν ειναι η γυφτικη εκδοση του "Θανο";...

No offence, just saying...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ναι, μόνο που εξαρχής έχεις λάθος, το Tanno ΔΕΝ είναι η ιαπωνική έκδοση του Θάνος.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Dhladh to athanasios shmainei athanatos kai to thanashs kokkinoxwma... sure
    :kill:

Το "Θάνος" από το Αθανάσιος σημαίνει το "Κόκκινο Χώμα"... Και όχι το Αθανάσιος!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Το δικο μου ονομα στα Ιαπωνικα σημαινει "Αυτος που του ζαλισατε τα α****** με τα Ιαπωνικα".

Δε ξερω πως ειναι ομως στα Ιαπωνικα...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Dhladh to athanasios shmainei athanatos kai to thanashs kokkinoxwma... sure

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Pws ginetai h Iapwnikh ekdosh tou Athanatos na einai Kokkinoxwma?
    Δεν λέω ολόκληρο το όνομα, αλλά το μικρό. Είναι επίσης υπαρκτό και στην Ιαπωνία ως Tanno. Τα Kanji 丹 + 野 σημαίνουν χωριστά το πρώτο "κόκκινο" σ' άλλη προφορά εκτός του aka, και το δεύτερο σημαίνει field(χώμα). Κατάλαβες ή να πάω ν' αυτοκτονήσω(:kill?

Leave a comment:

Working...
X